(46)Το τηλεφώνημα.

4.2K 314 1
                                    

«Ναι ρε! Το είπαμε! Όχι άραξε δεν θα πω τίποτα.. Ναι ναι! Ναιι! Πωω είπαμε ναι μη μου σπας τα νεύρα και το μετανιώσω αυτό που κάνω! Πω είσαι και βλάκας!! Να ξέρεις μου χρωστάς που θα το κάνω αυτό στην Νεφέλη! Ναι καλά έλα γεια!»

Ξέρω δεν είναι καλό να κρυφακουμε.. Αλλά δεν άντεξα.. Άκουσα την Φαίη να μιλάει μυστικά στο τηλέφωνο της και να λέει πως δεν θα μου το πει και τέτοια.. Να μη μου πει τι; Με ποιον μιλούσε.. Κκ κάνω πως δεν ξέρω τίποτα..

«Φιλενάδα με ποιον μιλούσες;» την είδα και κομπλαρε.. Κακό σημάδι

«Εε.. Με τη μητέρα μου.. Με πήρε να δει τι κανωω.. Είναι μαζί με την δικιά σου για ένα ποτάκι..» σοβαρά ολόκληρο ψέμα από το μυαλό της; πολύ φαντασίωση έπεσε..

«Αα να τους δώσεις φιλάκια..»

«Θα τους τα δώσω! Λείπεις στην μαμά σου είπε να σου πω επίσης.. » μου είπε.. Δεν με άφησε να ολοκληρώσω όμως.. Έτσι κατευθείαν απάντησα

«Σωπα ρε.. Λείπω στον "βλάκα";» ρώτησα με σηκωμένο το φρύδι και γεμάτη σαρκασμό

«Εε ναι.. Έτσι λέω τη μαμά μου.. Βλακαα! Χαχαχα..» αστείο γελάσαμε..

«Δεν αφήνεις τα ψόφια ξέρω γω; λέγε με ποιον μιλούσες στο τηλέφωνο. Μη με αναγκάσεις να στο αρπάξω» έτρεξα προς το μέρος της και την πλησίασα

Εκείνη φώναζε λέγοντας "Οχιι αστοο, άσε μεε, φυγεε ηλιθιαα" και διάφορα τέτοια ενώ εγώ είχα πέσει πάνω της προσπαθώντας να αρπάξω το κινητό.. Πεντάχρονη είναι και κάνει έτσι; κάτι κρύβει και θα το μάθω.

«Ρε Νεφέλη είσαι με το μπουρνούζι από πάνω μου προσπαθώντας να μου πάρεις ένα γαμω κινητό. Σε λίγο θα με πηδήξεις κιολας;» αμέσως έφυγα από πάνω της και γύρισα την πλάτη μου.

«Ίου όχι δεν χάνω την παρθενιά μου μαζί σου» είπα κοροϊδεύτικά

«Μπα και εγώ νόμιζα ότι την έχεις χάσει ήδη..» την κοίταξα με ένα βλέμμα απογοητευσης..

«Νεφέλη εγώ.. Συγνώμη εγώ δεν.. Δε.. Συγνώμη δεν το ήθελα αυτό.. Δεν..»

«Παράτα με Φαίη.»

Fai's pov:

Σοβαρά μετάνιωσα που το είπα αυτό.. Και λυπάμαι πολύ.. Όμως μου βγήκε.. Ήθελα απλά να κάνω πλάκα.. Ξέρω ότι την πονάει που ότι έζησε με τον Άλεξ δεν ήταν πραγματικότητα όμως δεν είπα επίτηδες για την παρθενιά της.. Νιώθω αρκετά ασχημα τώρα.. Δεν είχα κακίες προθέσεις όμως μου βγήκε πάνω στην πλάκα. Πάω να της ζητήσω συγνώμη..

Home For Two. Where stories live. Discover now