(40)Βιολογια με αισθήματα.

4.9K 329 5
                                    

«Γιατί, γιατί ρε κορίτσι μου τόσους μήνες; Μας έχεις πεθάνει όλους! Η μαμά σου δεν έχει κλείσει μάτι τέσσερις μήνες! Ο πατέρας σου; το ίδιο. Ο αδελφός σου κλαίει κάθε βράδυ. Εμείς κάθε μέρα εδώ χωρίς χάσιμο χρόνου για να σου μιλάμε μήπως ξυπνήσεις.. Έχασες τέσσερις μήνες ψώνια.. Δεν πήρα τίποτα τόσες εβδομάδες επειδή δεν ήσουν μαζί μου. Με κατέστρεψες κακουργα» είπε η Φαίη και γέλασε.. Γέλασα και εγώ..

Χαίρομαι πολύ που γύρισα.. Αν και νιώθω πως δεν έφυγα ποτέ.. Δεν έχω τολμήσει να τους πω ότι γινόταν στις "ψευδαισθήσεις" μου.. Θεε μου ήταν όλα τόσο αληθινά.. Πιστεύω ακόμα μέχρι και τώρα πως όλα αυτά συνέβησαν όντως.. Ναιι Νεφέλη γιατί σίγουρα τα έφτιαξες με τον Άλεξ!! Σίγουρα τα έχεις με τον Άλεξ!

[**]

Πάει μια εβδομάδα από τότε που βγήκα από το νοσοκομείο.. Όλα καλά.. Παρέα με τα παιδια συνεχώς, δεν με αφήνουν από τα μάτια τους. Τα σχολεία άρχισαν εδώ και δύο μέρες. Ήδη ολααα βαρετά. Αλλά τουλάχιστον φέτος είναι τελευταία χρόνια. Τελειώνω το λυκειοο.. Ομγ σοβαρά γίνομαι 18; θα σπουδάσω αλλού; μακριά; φοιτητική ζωή; ΝΑΙΙ!

«Φαίη.. Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι χωρίς να με κοροϊδέψεις..;»

«Και το ρωτάς; φυσικά και θα σε κοροιδεψωωω! Αντε ρώτα.» παίρνω το θάρρος μου λοιπόν.

«Εσύ.. Και ο Γιώργος.. Μήπως.. Να μωρέ ξέρεις.. Τα έχετε;» ρώτησα διστακτικά..

«Εγώ και ο Γιώργος; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αστεία είσαι. ΟΧΙ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΕΟΝΤΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟ; » είπε και γέλαγε. Καλά..καταλαβα αφήστε. Ότι ελπίδα είχα για μένα και τον Άλεξ, μήπως ίσχυε κάτι καταστράφηκε..

«Και ο Άλεξ.. Ο Άλεξ ποια θέλει..;»

«Ρε γαμω το κεφάλι σου τέσσερις μήνες αναίσθητη και ακόμα το μαλακισμενο μυαλό σου έχει μείνει εκεί;»

«Απλά απαντά μου Φαίη.. Την αλήθεια.»

«Ο Άλεξ είχε πολλές ευκαιρίες με πολλές κοπέλες.. Όμως τις άφησε όλες για σένα.. Για να έρχεται κάθε μέρα σε εσένα.. Είχε γίνει τόσο χάλια και είχε αφοσιωθεί μόνο στο πότε θα ξυπνήσεις που ξέχασε την προσωπική του ζωή..»

«Ομγ.. Δεν ήθελα κάτι τέτοιο..»

«Έλα νεφελακη μου που δεν το ήθελες. Θα προτιμούσες τώρα να σου έλεγα ότι τέσσερις μήνες χαμουρεοταν με όποια έβρισκε; θα σε ικανοποιουσε; δεν νομίζω. Νιώθεις καλά που δεν τον ακούμπησε καμιά..»

«Μα εγώ τον ακούμπησα..» είπα σχεδόν ψιθυριστά..

«Τι έκανες εσύ;» είπε η Φαίη και με κοίταξε.

Home For Two. Where stories live. Discover now