(38)Πρωτη προειδοποίηση.

4.9K 324 0
                                    

«Νεφέλη εγώ..συγνώμη αν σε πείραξε.. Απλά μου βγήκε τόσο απλα»

Δεν ήξερα τι έπρεπε να πω. Έπρεπε να του πω πως με πείραξε και ότι δεν έπρεπε; να του πω ότι δεν πειράζει ενώ πειράζει; ή ότι θα μπορούσε να μου αρέσει αυτό που έγινε..; θεέ μου τι λέω. Δεν πάω καλά. Θα μπορούσε να με είχε δει ο Γιώργος, η Φαίη ή ακόμα χειρότερα, Ο Άλεξ! Έχω παγώσει τόση ώρα με αυτές τις σκέψεις και τον κοιτάω. Με τη σιωπή αυτή θα μπορούσε να καταλάβει πολλά λάθος πράγματα. Πρέπει να πω κάτι αλλά τι;

«Θα μπορούσε να μας είχε δει κάποιος.. Με φέρνεις σε δύσκολη θέση.. Μην επαναληφθεί Δημήτρη.. Σε παρακαλώ.»

Με αυτά τα λόγια έφυγα μακριά του και βγήκα από την πισίνα.. Δεν ξέρω κατά πόσο καλά έκανα που είπα κάτι τέτοιο.. Όμως τι έπρεπε να πω.. Έπρεπε να το ξεκαθαρίσω για να μην έχουμε τίποτα μπερδέματα με τον Άλεξ και εκείνον..

«Που πάει το μωράκι μου; Έλα να κολυμπήσουμε λίγο αγκαλίτσα..να ακουμπήσουμε λίγο τα σώματα μας.. Να σε φιλήσω κάτω από το νερό..»

ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΤΙ ΤΟ ΕΊΠΕ ΤΩΡΑ; ΠΩΩ.

«Μωρό μου βγαίνω γιατί πόνεσε λίγο η κοιλιά μου.. Θα μπω μετά για παιχνίδια..» τον φίλησα και πήγα στην ξαπλώστρα μου..

Αυτός μιλάει με την Φαίη.. Ο Γιώργος είναι με τον Άλεξ ευτυχώς. Βάλθηκε να με καταστρέψει; Νόμιζα αυτή η γνωριμία θα πήγαινε καλύτερα.. Βασικά νόμιζα πως θα ήταν μια απλη φιλιά και όχι κάτι τέτοιο. Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που του είπα να έρθει για πρωινό! Ξαφνικά αντίκρισα τη Φαίη να βγαίνει από το νερό και θυμωμένη να έρχεται προς το μέρος μου. Ωχχ..

«Είσαι απίστευτη! Τρελή! Ηλίθια! Ξεδιάντροπη! Πως το έκανες αυτο;!;! Και γιατί δεν είπες τίποτα; Όλο μου κρύβεις πράγματα! Κοπέλα μου είσαι σε σχέση! Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό! Είσαι παλαβή!» έχει δίκιο.. Αλλά δεν φταίω εγώ γαμωτο.. «Αν μάθει ο Άλεξ ότι φίλησες τον Δημήτρη τι θα γίνει ξέρεις;»

ΠΟΙΟΣ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΝΑ; ΦΊΛΗΣΑ ΤΟΝ ΔΗΜΉΤΡΗ ΕΓΩ; ΕΓΏ ΤΟΝ ΦΊΛΗΣΑ; ΠΆΜΕ ΚΑΛΆ; ΕΚΕΊΝΟΣ ΤΗΣ ΕΊΠΕ ΤΈΤΟΙΑ ΨΈΜΑΤΑ; ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΏΣΩ ΔΕΝ ΠΑΊΖΕΙ! ΠΡΏΤΑ ΚΆΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΛΈΕΙ ΚΑΙ ΨΈΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΏΣΩ ΕΓΏ!

«ΦΑΙΗ ΤΙ; ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ; ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ;»

«Καταρχάς μην υψώνεις τον τόνο της φωνής σου σε εμένα γιατί άμα αρχίσω και εγώ θα μας καταλάβουν! Και ναι Νεφέλη μου το είπε, ενώ εσύ όχι έκανες σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Ωραία κολλητή ρε πουστη μου! »

Home For Two. Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα