(50)Happy new year!

4.8K 302 24
                                    

Το φιλί του μοναδικό όπως κάθε άλλη φορά. Ποτέ δεν θα το χορτάσω. Παίρνω οξυγόνο και ταυτόχρονα από το τόσο πάθος το χάνω. Δεν με νοιάζει τι θα πει ο καθένας, όμως τον θέλω. Και τον θέλω ακόμα. Και βαρέθηκα να κοροϊδεύω τον εαυτό μου λέγοντας πως τον ξεπέρασα. Έτσι εύκολα ξεπερνιούνται αυτά; Εσείς έτσι εύκολα σε δύο μήνες ξεπερνάτε τον άνθρωπο που ερωτευτηκατε; όχι. Προφανώς όχι. Και δεν θέλω να τον ξεπεράσω.

Τυλίγει το χέρι του στην μέση μου και εγώ αρπάζω γρήγορα τον λαιμό του κολλωντας το σώμα μου πάνω του.. Ερεθίζομαι με τη σκέψη ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου.. Με τρελαίνει.. Βγάζω τα χέρια μου από τον λαιμό του και βγάζω την μπλούζα του.. Ήταν η πρώτη μου σκέψη.. Δεν ξέρω πότε έγινα τόσο παρορμητικη και δεν συγκρατούμαι.. Βγάζει με γρήγορες κινήσεις το μπουφάν μου και εγώ πετάω τα πράγματα μου στο πάτωμα..

Με δύο βήματα είμαστε πεσμένοι στο κρεβάτι και τον έχω από πάνω μου να με φιλάει παθιασμένα. Θεέ μου δεν χορταίνω! Σιγά σιγά αρχίζω να νιώθω τη στύση του στο απόκρυφο σημείο μου να σκληραίνει και τρελαίνομαι όλο και πιο πολύ. Υγρά φιλιά στον λαιμό και τρέλα ρουφήγματα με δαγκώνιες με κάνουν να βγάζω μικρούς αναστεναγμούς και εκείνος με κοιτάει με ένα τρελά πονηρό χαμόγελο. Τον τραβάω πάνω και πριν προλάβω να τον φιλήσω ακούγεται και φωνή. Γτφ μας παρακολουθούν;

«Θα με έχετε στο τηλέφωνο να ακούω τα όργια σας;;;» Φαιηη;

«Εμμ τιι;» είπα και τον έσπρωξα από πάνω μου, έφτιαξα τα μαλλιά μου και σήκωσα τα πράγματα μου από το πάτωμα. Εκείνος άφησε ένα βαρύ αναστεναγμό και νομίζω πως αφησε κατι μικρές βρισιές..

«Τι θες ρε Φαίη γαμω, τώρα βρήκες να μιλήσεις;» είπε και άρπαξε το τηλέφωνο. Έβαλε ανοιχτή ακρόαση.

«Σορρυ γκαιζ αλλά να έρθω από εκεί να σας πάρω να πάμε να αλλάξουμε χρόνο, να φάμε και μετά να σας αφήσω να κάνετε τα όργια σας;» εκείνος με κοίταξε σας να ντροπιαστικε από αυτά που άκουσε αλλά εγώ πλέον για μια φορά στη ζωή μου ήμουν σίγουρη.

«Ναι.» είπα μονολεκτικά και πήγα στο μπάνιο να τσεκάρω το μακιγιάζ μου. Δεν είπε λέξη και με ακολούθησε.

«Λοιπόν..;» είπε και έστριψε το κεφάλι του.

«Σ'αγαπώ ρε ηλίθιε. Δεν μπορώ μακριά σου. Και φιλικά.. Και ερωτικα..» με πλησίασε και άρπαξε το κραγιόν που κρατούσα. Μου χαμογέλασε και με φίλησε γλυκά και αργά. Η πόρτα χτυπάει. Τις πιο ακατάλληλες ώρες Φαίη γαμω.

Home For Two. Where stories live. Discover now