(16)Επανενωση και αποχώρηση

6.8K 454 20
                                    

Έμεινα στο δωμάτιο για την επόμενη μια ώρα να κοιτάω το ταβάνι σκέφτοντας τι έκανα.. Καμία φορά πήγαινα να κλάψω όμως συγκρατομουν..

Άκουσα το κουδούνι να χτυπάει.. Άνοιξα από το θυροτηλέφωνο και. Πήγα ξανά στο δωμάτιο.. Δυο λεπτά αργότερα η Φαίη μπήκε μέσα και έμεινε με το στόμα ανοιχτό..

«Ωχ όχι..» έτρεξε κοντά μου να με αγκαλιάσει.. Δεν είχαν μείνει άλλα δάκρυα..

Έκατσα να της εξηγήσω τι έγινε.. Δεν ήξερα από που να αρχίσω.. Της τα είπα όσο πιο αναλυτικά μπορούσα. Το μόνο που μου έλειπε τώρα ήταν να σκέφτομαι τι έγινε.

Είχε μείνει άναυδη. Δεν ήξερε τι να πει και απλά καθόταν και με κοιτούσε. Εγώ τι να πω..

«Μιλάς σοβαρά; Τον κάλεσα εδώ για να σε κάνει έτσι;»

«Δεν φταις εσύ βρε Φαίη μου.. Εσύ να βοηθήσεις ήθελες μόνο.»

«Να βοηθήσω πως; κάνοντας σε έτσι;»

Δεν ήξερα τι να της πω για να την ηρεμήσω αλλά κάπως τα κατάφερα..
Σηκώθηκα και την τράβηξα από το χέρι.. Ας μη ξεχνάμε πως και αυτή είδε τον Νίκο να φιλιέται μην την παρδαλο. Δεν είναι και πολύ καλά.

«Νεφέλη που με πας;»

«Κάτσε εδώ. Πάω να πάρω ένα τηλέφωνο και έρχομαι. Ποτέ είπες γυρνάνε οι γονείς σου;»

«Αύριο απόγευμα πως βράδυ γιατί;» είπε μπερδεμένη.

«Τίποτα περίμενε.»

Ξέρω πως αυτό που πήγαινα να κάνω ήταν τρελό αλλά ήθελα να δώσω μια ευκαιρία ακόμα σε αυτούς. Ασχέτως που δεν μου άρεσε τι έκανε ο Νίκος είχε δίκιο..ειναι 17χρονων και ερωτευμένος με την Φαίη τόσο καιρό δεν γίνεται να μην κάνει κάτι με κάποια..

«Νίκο; έλα σπίτι της Φαιης τώρα αν θες να διορθώσεις τι έκανες. Να ξέρεις σε θέλει.» είπα και το έκλεισα.

Πέντε λεπτά αργότερα μου έστειλε μήνυμα πως σε δέκα λεπτά θα ήταν εδώ.

Άφησα την Φαίη σπίτι με δικαιολογία ότι ήθελα να πάω τα πράγματα σπίτι μου και θα ξαναερχομουν. Πήρα κλειδιά του σπιτιού της για να μην τους διακοψω μετά και έφυγα.

[**]

Δυο ώρες αργότερα αποφάσισα να γυρίσω σπίτι.. Έβαλα τα κλειδια στην πόρτα και μπήκα στην είσοδο. Ας υποθέσουμε πως τα βρήκαν από τις φωνές που ακουγόντουσαν δυο ορόφους κάτω..

Το γιορτάζουν τα πουλάκια μου. Θα μπω στο σαλόνι αθόρυβα. Ιιιιι και αν είναι στο σαλόνι; ωχχχ αμάν βρε φαιηη! Ας ελπίσουμε να είναι στο δωμάτιο..

Άνοιξα την πόρτα και έβαλα το κεφάλι μου σιγά σιγά για να δω αν ήταν εκεί. Ευτυχώς ήταν στο δωμάτιο. Αθορυβα μπήκα και έκλεισα την πορτα.

Πέντε λεπτά αργότερα άκουσα τις σκάλες να τρίζουν και γύρισα να κοιτάξω ποιος ήταν. ΘΕΕ ΜΟΥ.

«Ομγγ Νίκοοο. Βάλε κάτι πάνω σουυ!!» είπα και γύρισα κατευθείαν το κεφάλι μου. Ήταν ολόγυμνος.

«Συγνώμη εμμ δεν ήξερα ότι είσαι εδώ!»

«Πως κυκλοφορείς έτσι παιδάκι μου; τράβα βάλε κατι!!»είπα και έφυγε πάνω. Αμέσως κατέβηκε η Φαίη και ήρθε κοντά μου. Με πήρε μεγάλη αγκαλιά.

«Δεν είχες ποτέ καλύτερη ιδέα κολλητή!! Τα βρήκαμε. Και ξέρεις τι εννοώ!! Λεπτομέρειες αύριο!»

«Θα περάσετε το βράδυ μαζί; Αωωω! »

«Ναι μαλλον! »

«Τέλεια! Εγώ έτσι κιαλλιως πήγαινα σπίτι πέρασα να δω πως πήγε. Λοιπόν ήρθα να πάρω τα τακούνια από το Σάββατο και έφυγα!»

Η Φαίη ανέβηκε πάνω και εγώ πήγα να πάρω από το δωμάτιο των γωνιών της τα παπούτσια. Δίπλα από την τσάντα είχε πέσει ένα μικρό χαρτάκι.. Φαινόταν να είναι από την τσέπη του μπουφάν του Νίκου.. Το σήκωσα και έμεινα μαλακας.

*15/4 Δήμητρα 69....3*

Σταθείτε πόσο έχουμε σήμερα; 15;; Ο Νίκος πήρε τηλέφωνο; κιαλλο; σήμερα δεν φιλιοταν με την Αλίκη; μετά πήρε τηλέφωνο από μια Δήμητρα.. Και τώρα η Φαίη; Ηρεμία. Αντιδρούμε φυσιολογικά.

Πήρα ένα χαρτί και ένα στυλό και αντέγραψα το τηλέφωνο της κοπέλας. Το έβαλα στην τσέπη μου άφησα το χαρτάκι εκεί που ήταν πήρα την τσάντα και έφυγα. Είναι κόπανος.

[**]

Οι επόμενες πέντε μέρες κύλησαν σχετικά ομαλά..Σχολειο, αγγλικά, Φαίη και Νίκος όλη την ώρα, εμένα και τον Άλεξ να μην μιλάμε καθόλου, όλη την ώρα κρυφά κοιτάγματα και οι δυο, Ο Αχιλλέας να φλερτάρει τρελά με όποια βρει.. Κλασσικά.. Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου έχουν άδεια για μια εβδομάδα από το αφεντικό τους για την σκληρή δουλειά που έριξαν. Τώρα είμαστε όλοι μαζι πλέον.. Τα γενέθλια μου είναι σε δύο μέρες.. Χαίρομαι πολύ που κάνεις δεν έχει αναφέρει τίποτα γιατί ούτε εγώ θέλω να τα θυμάμαι.. Σιχαίνομαι τα γενέθλια μου.. Πάντα οι γονείς μου κανόνιζαν τα θεϊκά πάρτι στα οποία όλοι περνούσαν καλά πάντοτε, εκτός από εμένα φυσικά.

Γεια σαςς! Έχω καιρό να αφήσω ένα μήνυμα. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς που διαβάζεται που ψηφίζεται και που σχολιάζεται την ιστορία μου. Σημαίνει πολλά για μένα. Η προηγούμενη μου ιστορία έφτασε 1.16κ νομίζω και ειλικρινά ακόμα πιστεύω πως ονειρεύομαι. Μαζί θα πάμε αυτή την ιστορία ακόμα πιο ψηλά αν και ακόμα είναι αρχή. Κάθε μέρα κεφάλαια με πράγματα που κάνεις δεν περιμένει.. Πείτε μου.. Πιστεύετε πως η Νεφέλη έκανε καλά που δεν είπε στην Φαίη τίποτα ή όχι; Καληνύχτα love you all! ❤❤❤

Home For Two. Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα