(19)Φυγε!

6.7K 450 4
                                    

Αφού φάγαμε οι γονείς μου έφυγαν για δουλειά και ο αδελφός μου με τον Νίκο πήγανε γυμναστήριο. Έμεινα σπίτι με την Φαίη και τον Άλεξ να ανοίξουμε τα δώρα. Απορώ ποιος έφερε τόσα πολλά.. Είναι υπέροχο να βλέπεις τόσα δώρα μαζεμένα..

«Λοιπόν, αυτά τα τρία είναι από εμένα, αυτά τα τρία από τον Άλεξ, αυτά τα πέντε από τους δικούς σου, τα δύο του Νίκου, και έχεις ένα από τον αδελφό σου. Δεν περίμενα να σου πάρει δώρο μαλακα» είπε η Φαίη και γέλασε.

Να πω την αλήθεια ενθουσιάστηκα μόνο με το γεγονός ότι όλοι φέρανε τόσα δώρα. Η Φαίη είχε ήδη δώσει λεφτά ολόκληρα 60€ και αγόρασε κιαλλα; απίστευτη! Αλλά όντως δεν περίμενα ο αδελφός μου να μου πάρει δώρο.

«Λοιπόν.. Θα ξεκινήσω με τα δικά σας παιδια..»

Μπροστά μου πρώτο έπιασα ένα της Φαιης. Το άνοιξα γρήγορα για να δω τι είχε μέσα. Είναι ένα κουτί παπούτσια. Δεν το πιστεύω ομγ!

«Πήρες και παπούτσια ρε; δεν έφταναν αυτά που χαλάσαμε στο εμπορικό;»

«Έλα άνοιξε το κουτί και μη μιλάς!»

«ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στριγκλιξα δυνατά.. Τι είναι αυτά; κανείς πλάκα; πες μου ότι είναι ψέμα; ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΑΓΑΠΩ ΣΕ ΛΑΤΡΕΎΩ!» φώναζα όσο έτρεξα να την αγκαλιάσω.. Ο Άλεξ γελούσε..

«Είδα ότι σου άρεσαν στο εμπορικό και τα πήρα.. Όταν σου είπα θα πάω στη γιαγιά μου στην επόμενη στάση εννοούσα στο εμπορικό ξανά..»

Τα επόμενα δύο της ήταν ένα βραχιόλι που είχε πάνω το Φ και εκείνη φορούσε το Ν, και στα του λαιμού που έλεγε Νεφέλη. Τα λάτρεψα.

«Λοιπόν Άλεξ.. Τα δικά σου τώρα..» είπα σοβαρά..

Η σακούλα απ'έξω φαινόταν σαν να είναι από μαγαζί με ρούχα.. Όμως όταν το άνοιξα είχε ένα μικρό κουτάκι μέσα με διπλά ένα ακόμα μεσαίο..

Αποφάσισα πρώτα να δω το μικρό.. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; είναι ένα βραχιόλι χρυσό που πάνω έχει μικρές καρδιές και με αστέρια..θεε μου είναι υπέροχο δεν πιστεύω ότι ξόδεψε τόσα λεφτά.. Βασικά να σας πω κάτι που δεν έχω αναφέρει.. Οι φίλοι μου, όλοι εκτός απο τον Νίκο, στην οικονομική κατάσταση τους είναι πολυ άνετοι! Παρά πολύ. Οπότε καταλαβαίνεται γιατί τόσο καλά δώρα..

«Άλεξ αυτό είναι..»

«Σου αρέσει;» μόλις τον άκουσα γύρισα και τον κοίταξα γλύκα.. Σηκώθηκα όρθια.

«Το λατρεύω.» είπα και τον αγκαλιασα.. Η Φαίη από πισω του έκανε τρέλες γκριμάτσες και χόρευε μαλακιες.. Έτσι κάνει είναι τρεληη!

Home For Two. Where stories live. Discover now