(44)ΙΑΝ;;

4.6K 304 2
                                    

«Ρεε μουργοο! Τι κάνεις εδώ;» είπα και έτρεξα στην αγκαλιά του.

«Είπα να κάνω έκπληξη στην ξαδέλφη μου. Δυο χρόνια έχω να σε δω με τις σπουδές μου στην Νέα Υόρκη!» όντως.. Ποτέ πέρασαν δύο χρόνια..

«Περνά μέσα κάνει κρύο έξω! Παιδιά να σας γνωρίσω τον ξάδελφο μου τον Ίαν. Ίαν από εδώ η Φαίη, Ο Γιώργος και οπ ο ξάδελφος σουυ» είπα και είχε ήδη πάει να αγκαλιάσει τον Αχιλλέα.

Τελευταία φορά τον είδα λίγο πριν πεθάνουν οι γονείς του..η θεία μου και ο θείος μου.. Σε τρακάρισμα.. Και οι δυο ήταν στην εντατική για μήνες αλλά τίποτα.. Μέχρι που την ίδια μέρα κιολας έφυγαν και οι δυο.. Έχει περάσει πολλά ο ξάδελφος μου.. Αλλά είναι δυνατός.. Τα κατάφερε. Ζει με την γιαγιά μου και τον παππού μου εδώ και σπούδαζε στην Νέα Υόρκη.

«Κάνω καφέ; Σοκολάτα;»

«Μια ζεστή σοκολάτα θα την ήθελα ρε μικρό!» εφτασεεε..βλακαα

Fai's pov:

«Θα μείνεις καιρό;» του αποκρίθηκα.

«Εε λέω να μείνω μέχρι την παραμονή Πρωτοχρονιάς.. Μετά θα πάω ξανά στην γιαγιά μου.. Μη τους αφήσω μόνους τους κρίμα είναι. Αα να ρωτησωω..μεταξύ έτσι μη το μάθει η Νεφέλη.. Αυτός ο Άλεξ που έβλεπα συνέχεια στις φωτογραφίες σας ποιος είναι;»

Τώρα τι του λες.. Ξέρω τον Ίαν τόσα χρόνια και εγώ και ο Γιώργος, κάνουμε πολύ παρέα.. Εννοώ μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα τσατ εφόσον ήταν Νέα Υόρκη.. Θέλω να του πω την αλήθεια και όχι να του κρύψω ότι είναι το κρας της Νεφέλης.. Αλλά δεν γίνεται μπροστά στα παιδιά. Ίσως μετά να του το πω.

«ήταν ενας φίλος.. Δεν μιλάμε σχεδόν δύο μήνες τώρα.. Έγιναν πράγματα..»

«Έλα ρε Φαίη μαλακια.. Μην τα αφήνετε να περνάνε.. Μικροί είμαστε ακόμα για τέτοιες παρεξηγήσεις..» είπε.. Και δίκιο έχει αλλά τι να του εξηγώ τώρα; ότι η Νεφέλη μας είναι φαντασιόπληκτη;

«Όχι Φαίη, λάθος πρόσωπο. Εγώ μέχρι και εχθές συνέχιζα να βγαίνω με τον Άλεξ και τώρα μιλάμε και τσατ. Εσείς είστε αυτοί που κόψατε. Και πες τον Γιώργο δεν τον νοιάζει τόσο ο Άλεξ, και πάλι έχει κρατήσει επαφές. Εσείς τι πάθατε ξαφνικά μαζί του;»

«Ξέρει τι πάθαμε ξαφνικά μαζί του.. Δεν χρειάζεται να μάθεις και συ και ο Γιώργος. Είναι μεταξύ μας και όχι μεταξύ σας. Αν η Νεφέλη θελήσει να πούμε στον Ίαν τι έγινε θα του το πούμε. Εσάς τα αγόρια δεν σας πέφτει λόγος.» ναι.. Όντως ξέρει τι πάθαμε μαζί του.. Ο Άλεξ έχει καταλάβει.. Όχι έχει καταλάβει.. Του μίλησα..

Δεν άντεξα να τον βλέπω στεναχωρημένο.. Ξέρω ότι έκανε βλακεία με την Αλίκη αλλά προς θεού λυπηθείτε τον.. Την λατρεύει πολύ, αξίζει να ξέρει.. Βρίστε με. Όμως του τα είπα όλα.. Χρειάστηκαν 5 ώρες καφέ σπίτι του αλλά τα κατάφερα.. Από την αρχή μέχρι και πριν δύο μήνες.. Όλη την ιστορία.. Και για τις ψευδαισθήσεις.. Και για τα συναισθήματά της. Όμως μου υποσχέθηκε πως η στάση του θα μείνει έτσι όπως είναι. Και δεν θα αλλάξει. Και θα κάνει πως δεν ξέρει και τίποτα.. Και όντως δεν έχει ανοίξει το στόμα του ευτυχώς..

Η Νεφέλη δεν ξέρει τίποτα! ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΜΑΘΕΙ. Θα πεθάνω, θα με βρείτε θαμμένη έξω από το σπίτι μου. Απαπαπαπαπα. Για αυτό δεν θέλω να το πω στον Ίαν.. Φοβάμαι.. Δεν χρειάζεται ο Αχιλλέας και ο Γιώργος να ξέρουν. Φοβάμαι πως αν το πω στον Ίαν θα του ξεφύγει και θα το πει στα αγόρια.. Απαπα μπλεξίματα. Καλύτερα να το ξέρω μόνο εγώ, Ο εαυτός μου, και εγώ. Ναι εγώ τέλος πάντων χαχχαχαχαχαχα:"(

«Νεφελακιι, εγώ να φεύγω σιγά σιγά.. Το στολίσαμε το δεντρακι.. Και του χρόνου..πρεπει να πάω στην μητέρα μου.. Κάτσε να τα πεις εσύ με τον Ίαν μας και θα τα πούμε αύριο, κανονίστε να πάμε για κανα καφεε! Σχολεία δεν έχουμε έτσι κιαλλιως! Φιλιά»

«Φιλακιαα» είπαν όλοι τους μαζι.

Ευτυχώς βρήκα δικαιολογία και έφυγα. Είχα αρχίσει να πνίγομαι μόνη μου εκεί μέσα. Το περιβάλλον άρχισε να μοιάζει πολύ επιθετικό ξαφνικά! Ίσως να φταίει και ο Αχιλλέας επειδή ζορίστηκα να σταματήσω την κουβέντα..τελος καλό όλα καλά.

[**]

Nefelh's pov:

«Ελαα ρε φαιουλααα μουυυ σε παρακαλώ παμεε πάμε θα είναι τελειαααα!» την παρακαλούσα χωρίς ελεοςς

«Οχιιιι δεν θελωω να φύγω τα χριστούγεννα από το σπιτάκι μου ρε βλακαα! Χαλιά, δεντρακι, όλοι μαζί, πιτζαμα παρτι ..σκεψου θες διακοπές μες το κατά χειμωνο;»

«Είσαι ξενέρωτη θα πάρω την Αλίκη την κολλητουλα μου την καλή και θα πάω!»

«ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣΣΣΣ; ΤΗΝ ΠΙΑΑΑ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΣΥΥ; ΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΣΤΕΙΟ ΗΛΙΘΙΑ»

«Για αυτοο σου λέω έλα παμεε σε παρακαλώ! Είναι τόσο ωραία στην Θεσσαλονίκη τα χριστούγεννα! Δεν θα χάσεις, εμείς οι δυο, μόνες μας να κάνουμε ότι θέλουμε.. Να γνωρίσουμε και όποιον θέλουμε εε φαιηη» είπα και άφησα ένα μικρό.. Καλά ένα πολύ μεγάλο υπονοούμενο

«Καλά καλά..θα τον σκεφτώ όμως δεν ξέρω..»

«ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕ!»

Home For Two. Where stories live. Discover now