(58)Μονο δικιά σου+Ενημερωση

5.7K 334 14
                                    

Πολύ σημαντικό.

Αρχικά έχω δυο πράγματα να σας πω.. Λοιπονν, πρώτα από όλα, φτασαμε 5κ και ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι η ιστορία μου θα φτάσει 5 χιλιαδες αναγνώσεις.. Είναι πραγματικά απίστευτο και τόσο υπέροχο. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα! Δεν μπορώ να πιστέψω πως  όντως έγινε όλο αυτό.

Πάμε στο δεύτερο.. Μπορεί να με βρίσετε αλλά νιώθω την ανάγκη να το κάνω.. Λοιπόν είχα σκοπό.. Στο παρτ 60 να τελειώσω την ιστορία.. Και τωρα υπάρχουν δύο εκδοχές, εσείς θα διαλέξτε. Είτε η ιστορία θα συνεχιστεί σε δεύτερο βιβλίο. "Home for two 2" είτε θα τελειώσει στα 60 παρτς και θα αρχίσω καινούρια.

Πριν σκεφτείτε το οτιδήποτε, θέλω να ξέρετε πως η καινούρια ιστορία θα έχει να κάνει με bad boy/player (κλασικά όπως οι περισσότερες) και με και κοπέλα πιο ευαίσθητη και από κλωστή. Ντροπαλή κλπ.. Τα γνωστά με πολύ πάθος, έρωτα, τσακωμους κλπ.. Αν συνεχίσω όμως το Home for two.. Θέλω να ξέρετε πως πολλά πράγματα θα αλλάξουν.. Αλλά δεν θέλω να περιμένετε κάτι το τρομερό ή το διαφορετικό.. Τα πράγματα θα είναι σχεδόν ίδια, απλά οι ήρωες θα είναι σε μεγαλύτερη ηλικία κλπ..

Γιατί όπως και να το κάνουμε οι ιδέες θα λείψουν σε μια ίδια ιστορία για 2ο βιβλίο.. Θέλω λοιπόν να ξέρω από εσάς, από ΟΛΟΥΣ όσους διαβάζετε, ακόμα και εσάς που το διαβάζετε και δεν ψηφίζετε, να μου σχολιάσετε κάτω ένα «Home for two» ή ένα «Καινούρια ιστορία» για να ξέρω τι προτιμάτε. Θέλω όμως όλοι να σχολιάσετε και να μην με γράψατε γιατί από εσάς εξαρτάται ολο αυτό.. Και τωρα ας αρχίσει το παρττ!♥♥

Nefelh's pov:

{1 μήνα μετά}

«Ρεε μωρό μου ελααα δωστο μουυυ να γραψωωω..» του φώναζα ενώ και τον παρακαλούσα να μου δώσει το τετράδιο μου εδώ και μια ωραα!

«Οχιιιι στο δωμάτιο μου είμαι ότι θέλω θα κανωω» είπε αυταρχικα. Ααα θα παίξουμε ξύλο με τον τυπακο από εδώ. Τον χτύπησα στον ώμο και αυτός με σήκωσε στον ώμο του σαν τσουβάλι!

«Ααααα» φώναξε στην προσπάθεια του να με σηκωσειιι..

«Αστο, τα βαρια πράγματα είναι για άντρες, όχι για σένα!» με άφησε κάτω και με κοίταξε άγρια.. Ωχ λέτε να είπα βλακεία; άφησα ένα μικρό γελάκι..

«Άρα για μένα, αφού είμαι άντρας.» είπε με περηφάνια. Ναι, πρόσεχε μη σκίσεις κανένα καλσόν..

«Είπαμε άντρες.. Όχι αγοράκια..» του έκλεισα το μάτι και ξαφνικά βρέθηκα κολλημένη στον τοίχο.. Ο Άλεξ πλησιάζει κοντά στον λοβο μου..

Home For Two. Where stories live. Discover now