(54) Μείνε μαζί μου.

4.3K 335 1
                                    

Φαίη, χρειάζομαι να βρεθούμε τώρα. Γρήγορα!» είπα κλαμενη

«Νεφέλη έκλαιγες; τι έγινε;»

«Απλά έλα γρήγορα. » είπα και της έκλεισα το τηλέφωνο στα μούτρα.

Δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι τόσο μπερδεμένη και όλα στο μυαλό μου είναι πιο πολλά από ποτέ. Τον αγαπώ τόσο, δεν μπορώ να τον αφήσω να φύγει. Είναι τόσο σημαντικός για μένα.. Θεέ μου πόσο πολύ σημαντικός.. Θέλω πολύ η μαμά του να δεχτεί αυτή την δουλειά.. Αλλά δεν γίνεται να φύγει.. Δεν γίνεται να με αφήσει..

Ξέρω ότι η οικονομική τους κατάσταση δεν είναι και τέλεια.. Όμως τα βγάζουν πέρα μια χαρά.. Μα τι λέω. Εύχομαι να πάρει η μαμά του την δουλειά.. ή όχι; κιαλλα δάκρυα κάνουν την εμφάνιση τους και εγώ δυσκολεύομαι να ανασάνω. Γιατί να θέλει να το συζητήσει μαζί μου αυτό.. Έπρεπε μόνος του να πάρει την απόφαση.. Δεν θα αντέξω να αποφασίσω. Ήρθε η Φαίη.

«Νεφέλη γαμω τι έγινε;!» είπε και με αγκάλιασε. Εγώ την έσφιξα και άρχισα να κλαίω περισσότερο.

«Ο ο αλ αλε.. Άλεξ μ μου..» είπα κοφτά

«Τι έπαθε ο Άλεξ;» είπε περίεργη

«Θα θα.. Θα φύγει Φαίη.» φώναξα μέσα στα κλάματα με πολύ πόνο.. Τόσο πολύ που ένιωθα να σπάω.

«Τιι; τι εννοείς θα φύγει, να πάει που;»

«Εξωτερικό Φαίη.. Θα φύγει θα με αφήσει..» έλεγα και έκλεινα τα μάτια μου γιατί νόμιζα πως ήταν ένα απλό όνειρο..

..

«Καταλαβαίνεις γαμωτο; Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω.. Αλήθεια δεν έχω ιδέα.. Δεν θέλω να του στερήσω αυτή την επιλογή.. Κρέμεται το μέλλον του γαμωτο.. Από την άλλη δεν θα αντέξω να τον χάσω, και να έχω σχέση εξ αποστάσεως.. Δεν μπορώ καν να το φανταστώ.. Να μη μπορώ να τον αγκαλιάσω, να γευομαι αυτά τα υπέροχα γλυκά χείλια.. Να μυρίζω την κολόνια του, να χώνομαι στην αγκαλιά του ενώ είμαστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι.. Να με κοιτάει και να λιώνω γαμωτο. Όλο αυτό θα φύγει. Και εγώ δεν θα αντέξω ούτε βδομάδα.» είπα ενώ είχα ηρεμήσει κάπως..

«Ρε μωρό μου σε καταλαβαίνω.. Όμως πρέπει να αποφασίσεις.. Είσαι μπερδεμένη δεν ξέρεις τι θες να διαλέξεις.. Όμως μην γίνεις παρανοϊκή.. Να σκεφτείς καθαρά.. Τι πραγματικά θες, τι πραγματικά είναι καλό για αυτόν και για εσάς. Κοίτα πρέπει να φύγω γιατί έχω φροντιστήριο. Άρχισαν τα όργανα.. Μη ξεχνάς σε δύο μέρες σχολείο. Κάτσε σκέψου και μη στεναχωριέσαι εντάξει;» κούνησα το κεφάλι μου, με φίλησε στο κεφάλι και έφυγε.. Καλή κουβέντα το μη στεναχωριέσαι.. Όμως δεν μπορώ..

Home For Two. Where stories live. Discover now