(36)Τρελος έρωτας.

5.9K 351 2
                                    

Η ώρα έχει περάσει, είναι σχεδόν 2:00 και είμαστε ακόμα στο μπαράκι. Περνάμε πολύ ωραία, η μουσικη ωραία, ο DJ ωραίος.. με πιάνετε ετσι; Χαχαχα..η αλήθεια να λέγεται.. Πολλές φορές έχω ρίξει βλέμμα πάνω του και ο Άλεξ έχει ζηλέψει τραγικά πολύ.. Το ευχαριστιέμαι όμως, λατρεύω να τον βλέπω να ζηλεύει!

Η Φαίη με τον Γιώργο δεν έχουν βάλει  κωλο κάτω.. Για την ακρίβεια η Φαίη δεν έχει βάλει, και για να μην πάει κανένας και της την πέσει και έχουμε άλλα, ο Γιώργος αναγκάζεται να χορεύει μαζί της.. Όχι ότι τον χαλάει, είναι κολλημένοι ο ένας στον άλλον μια ώρα τώρα.. Πρέπει να τον έχει κάνει τούρμπο τον καημένο η ηλίθια.

«Μωρό μου πάμε να χορέψουμε και μειςς!» παραπονέθηκα γλύκα στον Άλεξ.

«Βρε αγάπη αφού ξέρεις ότι δεν χορεύω εγώ..»

«Καλά λοιπόν θα πάω να χορέψω μόνη μουυ» γύρισα την πλάτη μου, με στυλ πάντα, και πήγα στην πίστα.

Απομακρύνθηκα από τα μάτια του Άλεξ και χώθηκα στον πολύ κόσμο για να μη με βλέπει. Τώρα θα δεις Αλεξουκο μου. Χόρευα και στα πρώτα πέντε λεπτά τα χέρια του άγγιξαν την πίσω περιοχή μου.. Δεν ήξερα ποιος είναι και τραντάχτηκα. Γύρισα απότομα και ήταν αυτός.. Ευτυχώς παναγια μου. Χαμογέλασα και πέρασα τα χέρια μου γύρω από τον σβέρκο του.. Εκείνος τα δικά του στη μέση μου και που και που κατέβαιναν προς τα κάτω.. Εγώ γελούσα δυνατά

[**]

Έχουμε φύγει από το μπαρ και κάνουμε βόλτα στα σοκάκια.. Είναι πολύ ωραία.. Είμαστε μόλις πέντε λεπτά από το ξενοδοχείο και περπατάμε σιγά σιγά. Δεν έχουμε σκοπό να πάμε ακόμα, έχουμε να γυρίσουμε λίγα μέρη ακο ΑΟΥΤΣΣ

«Ααα γαμωτοοοο!»

«Τι έπαθεςςς;» είπε η Φαίη και έτρεξε δίπλα μου. Ο Άλεξ με τον Γιώργο έμειναν να κοιτάνε.

«Χτύπησα το πόδι μουυ.. Ομγ σκίστηκε το σανδάλι, πως θα περπατήσω;»

«Το ξενοδοχείο είναι τρία λεπτά με τα πόδια πάμε αγκαλιά να αλλάξεις παπούτσια.. Είσαι σίγουρα καλά;» ακούστηκε ανήσυχος ο Άλεξ.

«Ναι απλά πονάω λιγάκι..»

Με σηκωσε και περπατήσαμε μεχρι το ξενοδοχείο. Τα παιδιά θα περπατούσαν λίγο ακόμα και θα μας συναντούσαν στο παγωτατζιδικο που φάγαμε παγωτό εχθές. Ο Άλεξ άνοιξε με τα κλειδιά και μπήκαμε μέσα. Με το που έκλεισε την πόρτα εγώ τον περίμενα όρθια δίπλα στο κρεβάτι.

«Κάτσε να δούμε πως είναι.»

«Γιατί δεν κάθεσαι μαζί μου;»

Home For Two. Where stories live. Discover now