(56)η ολοκλήρωση.

5.3K 307 0
                                    

Ο ήχος του κουδουνιού μου τρυπούσε τα αυτιά μου, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Όποιος και να είναι θα φύγει έλεος θα ξυπνήσει και τον Άλεξ. Πωωω συνεχίζουν. Ε σηκώνομαι.

Ανοίγω την πόρτα κα ποια να δω; ποια άλλη φυσικά; μια είναι η σπαστικια.

«Δεν θα το πιστέψεις αυτό. Ειλικρινά δεν θα το πιστέψεις. Όταν σου λέω δεν θα το πιστέψεις δεν θα το πιστέψεις. Είναι απίστευτο ειλικρινά!» αα πρωινιατικο θα μας τρελάνει.

«Φαίη κοπέλα μου τι λες πρωινιατικα; 8:00 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΊ; ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΣΙΓΚΑΛΑ ΣΟΥ; ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕΣ;» είπα αγανακτισμένη

«Ποιον ύπνο μου μωρή ηλίθια δεν κατορθωσα όλο το βράδυ να κοιμηθώ με το γαμομηνυμα του!!!» του ποιου;

«Φαίη αλήθεια δεν σε καταλ..» δεν προλαβαίνω.

«ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΜΕ ΜΠΟΞΕΡΑΚΙ; Μμμ τα τσουκνισαμε εε;» είπε πονηρά η Φαίη και εγώ κοκκίνισα ολόκληρη. Θα ορκιζόμουν ότι κοιμήθηκε με το παντελόνι και όχι με το μποξερακι του.

«ααα έλα να σου πω Φαίη, δεν φταίω εγώ που η φίλη σου με θέλει τόσο πολύ.» εντάξει, ας ανοίξει η γη να με καταπιεί.

«Άλεξ!! Φαίη!!! Σκάστε και οι δυο. Όχι Φαίη, δεν τα τσουκνισαμε, και Άλεξ σε θυμάμαι να κοιμάσαι με το παντελόνι και όχι με το βρακί!» είπα κατακόκκινη

«Οοο το μωράκι μου κοκκίνισε παλιι! Κοίτα, κουνιέσαι πολύ όταν κοιμάσαι μικρό μου, με είχε κυριολεκτικά καβαλήσει. Εφιάλτη έβλεπες; με θες παθιασμένα; δεν ξέρω τι άλλα ήσουν παραπάνω 3/4 πάνω μου.» οκ, αφήστε εξαφανίζομαι μόνη μου, σιγά μη περιμένω από την γη. Μα τι λέω;

«Ήσασταν έτοιμοι από ότι βλέπω όμως εε;» με το κλασσικό σπαστικό winky face λες και το μάτι της έχει παρκισον μόνο του.

"Οο ναι ήμασταν.» τους απέφυγα και πήγα στην κουζίνα να βάλω καφέ και για τους τρεις.

[...]

Η μέρα πέρασε και η Φαίη πήγε σπίτι της να ετοιμαστεί για αύριο, Ο Άλεξ είναι ακόμα εδώ αλλά όπου να ναι θα τον διώξω για να κάνω μπάνιο και να φτιάξω την τσάντα για αύριο. Είναι αργά το απόγευμα και έχω πιει ήδη 4 καφέδες.. Υπερένταση έχω, το χρειάζομαι επειγόντως το μπάνιο.

«Άλεξ, πάω για μπάνιο, σε πειράζει να περιμένεις ή θέλεις να φύγεις;»

«Μωρό μου δεν σε χάνω, θα μείνω να σε ξαναδώ με την πετσέτα.. Μπορεί να σε εκμεταλλευτώ δεν ξέρεις.» είπε δήθεν πονηρά. Ξύλο..

«Μαζεψου χηδαιε.» ενώ εγώ καθόλου χυδαία και πονηρή..

Κάπως έτσι αυτός γέλασε και εγώ μπήκα στην τουαλέτα. Μαζί μου πήρα κάτι καινούριες πιτζάμες μαζί με εσώρουχα και την πετσέτα μου. Βγάζω τα ρούχα και τα παρατάω κάτω, ανοίγω την κουρτίνα και μπαίνω για ένα καυτό και γρήγορο ντουζ. Βγάζω το χέρι μου έξω από την κουρτίνα και προσπαθώ να βρω την πετσέτα μα δεν είναι πουθενά. Καλά δεν έφερα; Βγάζω το κεφάλι μου έξω και βλέπω πως όλα τα ρούχα μου λείπουν.

«ΑΛΕΕΕΞΞΞ!!» φωνάζω και ακούω τα γέλια του μέχρι εδώ μέσα. Βγαίνω έξω μήπως βρω κάτι άλλο. Ξαφνικά η πόρτα ανοίγει και εγώ τσιρίζω κρύβοντας ότι μπορώ. Εκείνος έχει μείνει να με κοιτάει.

Καυτές σταγόνες νερού τρέχουν σε όλο μου το σώμα με τα μαλλιά μου πιασμένα με messy bun και εγώ τρομαγμένη κοιτάω τον Άλεξ. Το βλέμμα του είναι σαν μαγεμένος.. Νιώθω τρομαγμένη σε αυτή την σκέψη, πως ο Αλέξ με βλέπει γυμνή μπροστά του. Ξαφνικά το βλέμμα του αλλάζει και το παίζει κουλ.

«Σιγά, μη κρύβεσαι, δεν θα δω κάτι που δεν έχω ξανά δει.» ένα πονηρό χαμόγελο σχηματίζεται στο πρόσωπο του και με πλησιάζει.. Ωχ όχι αυτό δεν θα είναι καλό..

«Άλεξ φύγε.. Μη με πλησιάζεις..»

Χωρίς να με ακούει συνεχίζει προς το μέρος μου όπου ξαφνικά μου αρπάζει τα χέρια και με σηκώνει από την μέση.  Εγώ τσιρίζω να με αφήσει κάτω αλλά εκείνος τίποτα, δεν με ακούει καθόλου. Το μόνο που μου λέει είναι να σταματήσω να φωνάζω και ότι δεν θα χάσω.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω πάλι το κεφάλι του στο επίμαχο σημείο μου..

Ξαφνικά με παρατάει πάνω στο κρεβάτι μου και ανεβαίνει από πάνω μου. Αυτός ο άνθρωπος είναι τρελός. Είμαι γεμάτη νερα, πρέπει να τα έκανε όλα χάλια στον διάδρομο. Ξαφνικά νιώθω την καυτή ανάσα στον λαιμό μου να ψιθυρίζει ένα πράγμα..

«Τώρα θα γίνεις δικιά μου.»

Αναστενάζω και περνάω τα χέρια μου στα μαλλιά του πιέζοντας το κεφάλι του στον λαιμό μου.. Ααχχ.. Ανασαίνω βαριά, αναστενάζω ακόμα πιο βαρια. Νιώθω τα δόντια του δυνατά πάνω μου και η γλώσσα του αφήνει υγρά στο μέρος που μόλις δάγκωσε.. Μου ξεφεύγουν βογγητά ευχαρίστησης, τόσα πολλά που ο Άλεξ δεν κρατιέται και βάζει το χέρι του στην περιοχή μου.

Τρίβει απαλά, σιγά σιγά και με την ώρα επιταχύνει και πάει πιο δυνατά.. Σχεδόν φωνάζω και δεν μπορώ να σταματήσω. Τον παρακαλάω να συνεχίσει ενώ αυτός έχει μένει να κοιτάει τον πρόσωπό μου.. Έχω κλειστά τα μάτια μου μα νιώθω την ανάσα του πάνω στο στόμα μου.. Ανασαίνει και αυτός βαριά.. Μετά από μια δυνατή ώθηση τελειώνω φωνάζοντας το όνομα του.

«Αααλεεεξξξξ» ανοίγω τα μάτια μου με το ζόρι εξουθενωμένη και τον φιλάω σιγά και απαλά.. Σχεδόν δεν μπορώ να πάρω ανάσα.. Λαχανιασμενη ξεφωνιζω μια λέξη.

«Σ'αγαπώ» ήταν η τελευταία μου λέξη πριν βγάλω τα ρούχα του και τον αφήσω να μπει ολοκληρωτικά μέσα μου.

Home For Two. Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα