(48)Μπερμπον..

4.4K 304 8
                                    

«Σ'αγαπώ» ξεστόμισε και ένωσε τα χείλια μας..

Δεν ήξερα πως να αντιδράσω.. Το μόνο σιγουρο ηταν ότι χρειαζόμουν αυτό το φιλί. Δεν έχει την ίδια αίσθηση. Η αληθινή είναι ακόμα καλύτερη. Τα χείλη του έχουν πάρει φωτιά και τα δικά μου καίγονται μαζί του..σαν να υπάρχει μια επικίνδυνη και μεγάλη πυρκαγιά. Δαγκώνω τα χείλη του όσο πιο πολύ μπορώ ενώ εκείνος αποκτά κατευθειαν πρόσβαση στη γλώσσα μου. Χορεύουν σε τρελό ρυθμό και εγώ ηλεκτριζομαι λες και έχω το χέρι μου στην πρίζα.

Το χέρι του ποια από τα μάγουλα μου έχει φύγει και έχει πάει στην μέση μου, όπου έχει τυλιχτεί κυριολεκτικά γύρω μου και δεν με αφήνει να φύγω. Είμαι μαγκωμένη στην αγκαλιά και στο φιλί του. Λατρευω αυτό το αίσθημα.. Όχι γιατί είναι μαζί του, αλλά γιατί είναι αληθινό μαζί του! Είναι διαφορετικό.. Δεν είναι ψεύτικο το ζω αληθινά! Ο Άλεξ με φιλάει. Με φιλάει στα αλήθεια. Το λέω και δεν μπορώ να το πιστέψω.

Μετά από αρκετά δευτερόλεπτα, αφού καταφέρνω κατά κάποιο τρόπο να συνειδητοποιήσω τι γίνεται βάζω το χέρι μου στον σβέρκο του σπρωχνοτας το κεφάλι του στο δικό μου.. Έχω ανάγκη το φιλί του περισσότερο από όσο θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Χωρίς πλέον να έχω άλλη ανάσα σταματάω το φιλί μας.. Και τωρα ήρθε η ώρα.. Καλά ήταν η στιγμή αυτη.. Το μετα όμως;

Κοιτιόμαστε στα μάτια και για κάποιο περίεργο λόγο δεν υπάρχει αυτό το " awkward moment" που συνήθως υπάρχει. Μόνο οι ματιές μας που ακόμα καίνε και οι ανάσες μας βγαίνουν κοφτες.. Σκύβω το κεφάλι μου και γυρνάω την πλάτη μου κοιτώντας τον λευκό πύργο.. Δεν ήξερα τι να κάνω.. Μου φάνηκε ότι πιο σωστό..

«Μου έλειψες..» ακούστηκε εκείνος..
Δεν τόλμησα να απαντήσω..

«Συγνώμη για αυτο που έγινε με την Αλίκη.. Δεν το ήθελα Νεφέλη..»

«Το έκανες όμως.. Ενώ ήξερε ότι..» κλειστό στόμα σου Νεφέλη. Πας καλά; ήξερε τι; τίποτα δεν ξέρει θεέ μου.

«Ήξερα τι;» είπε και με. Πλησίασε. Δεν μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια.. Ενώ εκείνος έχει καρφωσει τα δικά μου στα δικά του..

«Τίποτα.. Γιατί είσαι εδώ.. Πως ξέρεις ότι είμαι εδ.. Η Φαίη φυσικά.» είπα και έδειξα μια φάτσα αηδίας για την τόσο αγαπημένη κολλητή μου που δεν μπορεί να κρατήσει μυστικό.

«Να βοηθήσει ήθελε.. Εξάλλου την είχα πρήξει.. Από τη μέρα που δεν μου ξαναμιλησες δεν έχω σταματήσει να την ενοχλώ για να σου μιλήσει..»

Home For Two. Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα