(43)Ονειρα vs πραγματικότητα..

4.2K 302 4
                                    

Nefelh's pov:

«Αν μείνεις δεν θα κλάψω.. Θα με κάνεις να πιεστώ πάλι και μετά θα γίνω πιο χάλια από ότι είμαι.. Για τελευταία φορά μα το Θεό.. Φύγε.» μιλούσα σιγανά δίνοντας του την ανάγκη μου να μείνω μόνη. Είναι ότι ζητάω.

«Και εγώ Νεφέλη, μα το Θεό για τελευταία φορά το λέω, πες μου τι έχεις. Τι έκανα; έκανα κάτι που δεν επ.. Ξέρεις. Για αυτό είσαι έτσι. Ξέρεις τι έγινε!»

«Να ξέρω ότι έγινε τι ρε Άλεξ;» φώναξα..

«Ξέρεις τα πάντα! Για αυτό είσαι έτσι! Νεφέλη συγνώμη που δεν το είπα.. Δεν ήθελα να το μάθεις ποτέ. Ποτέ μα ποτέ. Ήταν ένα λάθος ειλικρινά σου μιλάω. Ξέρω θα έπρεπε να στο είχα πει αλλά θα με μισούσες..»

Για ποιο πράγμα μιλάει τέλος πάντων; Τι έκανε και τα λέει αυτά. Δεν θα μπορούσα ποτέ να τον μισήσω αληθινά, θα ήταν πέρα από τις δυνάμεις μου. Τι είναι αυτό το τόσο τρομερό που έκανε και πιστεύει ότι θα είχα τόσο μίσος..

«ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΑΛΕΞ!»

«ΘΕΣ ΤΟΣΟ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ; ΩΡΑΊΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ» Έκανε τι; :)

«Τι έκανες;» είπα με ένα απλανές βλέμμα.. Δεν κοίταγα συγκεκριμένα.. Δεν ήξερα τι να νιώσω για να είμαι ειλικρινής.

«Τι τι έκανα; Πάλι θες να το ξαναπώ; το έκανα με την Αλίκη, συγνώμη. Ήταν λάθος. Ευχαριστημένη;» καταλαβαίνεται νομίζω πως.. Όσο πιο πολύ ακούω τι έκανε, όσο συνεχίζει να το λέει.. Καταρρέουν κομμάτια μέσα μου..

«Τι έκανες;» ακριβώς η ίδια ερώτηση με πριν..

«Νεφέλη.. Γιατί με κοιτάς έτσι; Κανείς σαν να μην ήξερες και έμαθες τώρα ότι το έκανα με την Αλίκη. Οκ το έκανα μαζί της αλλά ξανά λέω ήταν λάθος.» ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΑΜΩ. «Συγνώμη που το εκανα-»

«ΣΚΑΣΕ! ΜΗ ΠΕΙΣ ΛΕΞΗ. ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΦΩΝΗΕΝ. ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΔΕΝ ΘΕ ΛΩ.»

«Ποιο δεν θες να ξανά ακούσεις μωρε; ότι το έκανα με την Αλίκη; είπαμε ήταν ΛΑΘΟΣ.»Ειλικρινά αυτή τη στιγμή αν ήξερα πως οι άνθρωποι διαβάζουν τη σκέψη θα έλεγα πως παίζει μαζί μου. Το λέει ξανά και ξανά.
ΦΊΛΕ ΔΩΣΜΟΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΕΣ. ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ, ΕΡΩΤΑ ΜΑΛΛΟΝ, ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ; ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΣΟΥΛΑ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ;

«Νεφελη..ελεος μη γίνεσαι τόσο drama queen.. Απλά αποδέξου αυτό το λάθος όπως το αποδέχτηκα και εγώ.. Μη κάνεις πως δεν το ήξερες..»

«Δεν κάνω πως δεν το Ήξερα Άλεξ.»

«Τότε τι;»

«Δεν το ήξερα.» πήρα το κινητό με τα κλειδιά και έφυγα.

Δεν το ήξερα.. Δεν το ήξερα.. Νόμιζε πως το ήξερα.. Δεν το ήξερα όμως.. Για αυτό το ξεστόμισε έτσι. Πως μπόρεσε να το κάνει αυτό; δεν καταλαβαίνει σε τι θέση βρίσκομαι; είμαι στην γαμοαρνηση που ανάθεμα την ώρα που τον ερωτεύτηκα. Ανάθεμα την ώρα που τον γνώρισα ΑΝΑΘΕΜΑ!

[**]

«Βλακααα πιασεε την κόκκινη μπαλα! Όχι την χρυσή μωρηη το γεμίσαμε χρυσές μπάλες το δέντρο! Βάλε και κάτι άλλο μέσα το βαρέθηκα ετσιι» φώναξε η Φαίη

«Σου την πεταωω πιασεε» ΧΑΧΑΧΑΧΑ

«ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΚΛΑΙΩ ΕΝΤΑΞΕΙ» αποκρίθηκε στην βλακεία που ειπαα!

«Αχιλλέα ρεε πιάσε το αστέρι!»

«Πες ότι το έχεις μικροο» είπε ο αδελφός μου.. Μικρό είναι μη σου πω τι!

Λοιπόν ναι!! Είναι Χριστούγεννα! Ήρθαν τα χριστούγεννα επιτέλους!! Φωτάκια, δέντρα, ζεστά σπίτια με.. Σχεδόν ζεστούς ανθρώπους! Γέμισαν οι δρόμοι επιτέλους φώτα! Η αγαπημένη μου εποχή ο χειμώνας, για αυτό τον λόγο και μόνο!! Είμαστε ξανά όλοι μαζιι! Εγώ, η Φαίη, Ο Αχιλλέας, Ο Γιώργος.. Όλοι μαζί..

Αυτά τα χριστούγεννα.. Θα είναι αξέχαστα!

«Νεφέλη.. Κάποιος είναι στην πόρτα.. Σε ζητάνε..»

«Ερχομαιιι» έτρεξα στην πόρτα. ΟΜΓ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ; Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥΥΥΥ!




Home For Two. Where stories live. Discover now