(57)Δυσκολα αντιστέκεσαι..

5.4K 323 0
                                    

Καθίσαμε αγκαλιά στο κρεβάτι περίπου για μια ώρα και πειραζαμε ο ένας τον άλλον..συχνά έβρισκε δικαιολογίες για να έρθει από πάνω μου αλλά εγώ δεν τον άφηνα.. Τις περισσότερες φορές δηλαδή.. Άλλες ήταν που να μωρέ.. Δεν μπορούσα να αντισταθώ έχοντας τον πάνω μου να ψιθυρίζει στον λαιμό μου πρόστυχα πράγματα και να με φιλάει άγρια και αισθησιακά.. Έβρισκα την ηδονή..

Αν δεν ήμουν τόσο κουρασμένη έπειτα από αυτή την υπέροχη έμπειρα θα ήθελα να το κάνω ξανά και ξανά.. Κατά ακρίβεια του το ζήτησα αλλά αρνήθηκε.. Είμαι πολύ κουρασμένη λέει και δεν κάνει άλλο σήμερα.. Από αύριο πάλι. Ναι ναι τώρα που θα έχουμε σχολείο θα του πω εγώ, σιγά μην τον έχω μες τα πόδια μου, πρέπει να διαβάσω τρίτη λυκείου φέτος, που θα περάσω;

Δεν έχω σκεφτεί καθόλου που θα πάω.. Όπα καθίστε. Τώρα που είπα που να πάω. ΟΜΓ. σηκώνομαι ξαφνικά όρθια και τον κοιτάω τρομαγμένη.

«Τι έγινε μωράκι μου;» είπε και αποριμενος

«Άλεξ, καλά κάναμε ότι κάναμε αυτές τις δυο μέρες.. Όμως αν η μαμά σου πάρει την δουλειά δεν γίνεται να μείνεις μόνος σου εδώ.. Άρα θα φύγεις όπως και να έχει..» είπα και ήθελα να βάλω τα κλάματα.

«Μα δεν θα μείνω, ποιος σου είπε ότι θα μείνω;» ΤΙ;

«τι; εσύ δεν είπες πως θα μείνεις. Αλεξ μου το είπες. Μου είπες ότι θα μείνεις να μου κάνεις έρωτα όλο το βράδυ. Μου το είπες. Ήταν ένα ψέμα έτσι; ήθελες απλά να πάρεις αυτό που θες. Να με εκμεταλλευτείς και να φύγεις. Σε μισώ! Είσαι ένα τέρας!»

άρχισα να λέω διάφορα ώσπου ένωσε τα χείλια του με τα δικά μου και με ξάπλωσε ξανά πίσω στο κρεβάτι έχοντας το χέρι του στον ποπο μου, ζουλωντας τον και κολλάει το σώμα του πάνω στο δικό μου. Αυτό ήταν όλο; Δεν ανταποδίδω τόση ώρα στο φιλί του. Αα και είμαστε και γυμνοί.. Θεέ μου ερεθίζομαι τόσο πολύ..το σημείο του είναι κολλημένο στο δικό μου και έχω την ανάγκη να τον νιώσω μέσα μου ξανά. Όχι όμως, θα φύγει. Έτσι τον απομακρύνω και αρπάζω το σεντόνι και τυλιγομαι. Τρέχω στο μπάνιο και κλειδώνομαι.

«Ρε Νεφέλη βγες έξω!»

«Όχι, με κορόιδεψες για να πάρεις αυτό που θέλεις! Φύγε, ΣΕ ΜΙΣΩ.» εκείνος γέλασε και ξανά χτύπησε την πόρτα. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ;

«Ρε πριγκίπισσα, πλάκα έκανα έλα έξω. Η μάνα μου δεν πήρε την δουλειά.. Εχθές αυτό ήρθα να σου πω.. Πριν σου κάνω μισοερωτα.. Και να τώρα στο λέω..ελα εδώ να σε πάρω αγκαλιά ρε μωρό μου.» βγήκα σιγά σιγά δειλά έξω με ένα δάκρυ μονάχα να κυλά σκουπίζοντας το..

«Ποτέ πρόλαβες ρε ψυχή μου;» είπε και έπιασε το σαγόνι μου φιλώντας με.
Με την πρώτη ευκαιρία βάζει τη γλώσσα του στο στόμα μου και εγώ αγριεύω. Αφήνω το σεντόνι να πέσει και τον τραβάω από τον σβέρκο πάνω μου. Πηδάω πάνω του και του δείχνω την διαδρομή προς το δωμάτιο.. Τον θέλω ξανά και ξανά. Παίρνει θέση πάνω μου και αρχίζει να γλύφει τον λαιμό μου και δαγκώνοντας με.. Σε κάποια στιγμή με πόνεσε και με ερέθισε ταυτόχρονα.. Έτσι άφησα ένα πολύ μεγάλο αναστεναγμό σε συνδυασμό με φωνή..

«Αααχχχ..» είπα και με κοίταξε γελώντας.. Ήρθε δίπλα μου και με κοίταγε.

«Τι κάνεις γιατί σταμάτησες; Άλεξ σε θέλω μη μου το κάνεις αυτό. Είμαι τρεμάμενη δεν μπορώ να το ελέγξω δεν μπορώ όσο σε βλέπω έτσι και σε έχω έτοιμο, τουλάχιστον ντύσου, είμαι τρελά αναμενη αυτή τη στιγμή.» είπα και σηκώθηκα όρθια βάζοντας την πετσέτα στον ώμο μου.. «Πάω για μπάνιο και επιστρέφω.. Δεν θα αργήσω δέκα λεπτά θα κάνω.» είπα και έφυγα.

Alex's pov:

Δεν την έχω ξαναδεί έτσι. Είναι υπερβολικά ερεθισμένη. Ρε γαμω το κέρατο μου, την βλέπω έτσι και θέλω να της ορμηξω.. Όμως κρατιέμαι. Όχι δυο φορές σε μια μέρα.. Έχουμε σχολείο αύριο.. Δεν θα ξυπνάει.. Τρίβει το ωραίο της σωματάκι πάνω μου και θέλω να την βιασω από κάθε πιθανό σημείο.. Ήρεμα Άλεξ ηρέμησε.

Σημασία έχει ότι της άρεσε.. Πωε να μην της άρεσε δηλαδή.. Για μένα μιλάμε.. Έχω καλή έμπειρα.. Ας ντυθώ.. Βάζω τα ρούχα μου και κάθομαι στο θρανίο της.. Οο, έχει μια φωτογραφία μας εδώ, την γλυκούλα μου.. Έχω και εγώ στο γραφείο μου πολλες.. Ναι ξέρω τι θα πείτε; εγώ ένα αγόρι που αλλάζω κοπέλες εύκολα έχω φώτο με την Νεφέλη;

Για μένα δεν είναι απλά μια κοπέλα.. Είναι ο έρωτας της ζωής μου. Την λατρεύω, την αγαπώ, είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί της.. Έτσι δεν έχω ξανά νιώσει ποτέ.. Την βλέπω και το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί της.. Αρκεί να μην κάνει νάζια.. Εκεί χάνω τον έλεγχο και νομίζω πως θα την βιασω.. Αα να τη έρχεται.

«Πριγκίπισσα πρέπει να φύγω, να ετοιμαστώ και εγώ για αύριο. Να έρθω να σε πάρω το πρωί;» είπα.

«Πριγκίπισσα; κάτι έχεις κάνει εσύ για να με λες συνεχώς έτσι. άκουω τι έκανες..» είπε πονηρά και ερχόταν γύρω γύρω μου.. Να βλέπετε τι εννοω; μετά εγώ θα φταίω;

«Τίποτα βρε αγάπη μου, απλά είπα να σε λέω όπως σου αρμόζει..» είπα και την φίλησα στα μαλλιά της που μύριζαν τόσο ωραία.

«Μμ καλά καλά.. Όχι ευχαριστώ αύριο θα έρθει να με πάρει η κολλητή μουυ! Να έρθεις με τον Γιωργο τον κολλητουλη σου που με έχει ξεγράψει σαν να μην πω και εγώ πωςς..» παραπονέθηκε.. Έχει δίκιο.

«Θα του μιλήσω παραπονιάρα μου. Καληνύχτα σαγαπω πολύ, τα λέμε αύριο.» με φίλησε πεταχτά και άνοιξε την πόρτα για να φύγω.

Home For Two. Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα