(49)Κεραυνοβολος έρωτας.

4.5K 312 1
                                    

Μια ώρα πριν την πρωτοχρονιά ο καθένας ξεχωριστά. Ο Άλεξ στο δωμάτιο του στο ίδιο ξενοδοχείο, εγώ κλειδωμένη στη τουαλέτα για τουλάχιστον δύο ώρες και η Φαίη στο υπνοδωμάτιο.. Από εκείνη την ώρα που ξύπνησα ο Άλεξ προσπάθησε αρκετές φορές να μου μιλήσει αλλά δεν τον άφησα. Δεν θέλω να ακούσω λέξη ούτε από αυτόν ούτε από τη Φαίη. Πρόδωσε το μυστικό μου. Θέλω τόσο να την μισήσω αλλά δεν μπορώ.. Την αγαπάω.. Και αυτόν τον αγαπάω.

Πριν από μίαμισή ώρα είχα βγει από το μπάνιο άρπαξα όλα τα πράγματα μου μαζί με το φόρεμα και τις γόβες και ξαναχωθηκα στην τουαλέτα.. Ετοιμάστηκα και πραγματικά το αποτέλεσμα βγήκε υπέροχο.. Όμως από εκείνη την ώρα είμαι κλεισμένη εδώ μέσα και δεν έχω βγει.. Σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι, αποφασίζω να πάω αλλά μετανιώνω.. Κλειδώνω και ξεκλειδώνω.. Δεν ξέρω αν θέλω η όχι..

Μαλακιες. Θέλω. Αλλά ο εγωισμός μου δεν με αφήνει. Η Φαίη πρέπει να έχε ετοιμαστεί γιατί ακούω τακούνια πέρα δώθε τόσες ώρες να περπατάνε επίμονα και πρέπει να πω πως τα νεύρα μου έχουν σπάσει. Αμάν αυτή η κοπέλα πια με τις τακουνες δεν γίνεται να κάτσει σε ένα σημείο; Μωρέ μάλλον θα στεναχωριέται που ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ. Ααα αυτός ο θόρυβος μου τρυπάει τα αυτιά.. ή φεύγω ή σκάει. Φεύγω.

Ανοίγω την πόρτα και το βλέμμα της πέφτει επάνω μου με ένα βλέμμα έκπληξης..

«Επιτέλους ρε Νεφέλη!!» είπε και ήρθε δίπλα μου. Εγώ την απέφυγα και προχώρησα να αφήσω τα πράγματα μου στο κρεβάτι μου.

«Νεφέλη, πρέπει να μου μιλήσεις το ξέρεις έτσι; σε λιγότερο από μια ώρα είναι πρωτοχρονιά. Δεν γίνεται να μη μου μιλάς. Τα χριστούγεννα είναι η αγαπημένη σου γιορτή δεν γίνεται να τα περάσουμε έτσι.. Συγνώμη γαμω»

«Όταν του τα έλεγες σκεφτόσουν ότι θα περάσω μαύρα χριστούγεννα;»

«Κάτι τέτοιο ρώτησες ξανά πριν.»

«Μπα αλήθεια; δεν το θυμόμουν.. Μάλλον είναι γιατί είναι η αλήθεια;!;!» είπα ειρωνικά.

«Κόψε την ειρωνεία προσπαθώ να μιλήσω..να το λύσουμε γαμω.»

«Κάτσε λυστο μόνη σου εγώ φεύγω. Καλή χρονιά Φαίη.» είπα και έκλεισα την πόρτα με δύναμη αφού με το ένα χέρι κράταγα κινητό λεφτά και κλειδιά.

Alex's pov:

«Ρε Φαίη την έχω πάρει εκατό τηλέφωνα γαμωτο! Δεν το σηκώνει! Ναι το ξέρω ότι δεν έπρεπε να έρθω εκείνη την ώρα αλλά δες το αλλιώς, θα την είχε βιάσει αυτός ο μαλακας, είμαι ήρωας τελικά. Καλά σκάσε ναι σταματάω.. Τι να κάνω γαμω πως θα της το πω τώρα; δεν θέλει να με ακούει αλλά πρέπει να μάθει! Εμ κάτσε λίγο χτυπάει η πόρτα..» περπατάω και την ανοίγω. Αυτό που αντικρίζω είναι απλά απίστευτο.

Είναι η Νεφέλη. Και είναι πανέμορφη. Θεέ μου πόσο παραπάνω; Φοράει ένα απίστευτα υπέροχο φόρεμα και ειλικρινά πολύ σέξι με γόβες.. Τα μαλλάκια της είναι τόσο όμορφα και το βάψιμο της.. Πω της πάει υπερβολικά αν δεν έχω ιδέα τι είναι αυτά που έχει βάλει.. Μόνο το κραγιόν ξέρω.. Έχω κοκαλωσει και την κοιτάω χωρίς να θέλω να πάρω τα μάτια μου από πάνω της..

«Θα μου πεις να περάσω ή όχι;» ακούστηκε η φωνούλα της.. Βγήκα από τις σκέψεις μου και άνοιξα ορθάνοιχτα την πόρτα.

«Σε έχω πάρει εκατό τηλέφωνα.. Εκατό μηνύματα έχω αφήσει και δεν απαντούσες..» είπα θλιμμένα..

«Το ξέρω. Δεν ήθελα να σου μιλήσω. Μετά δεν ξέρω τι έγινε.. Η θέληση μου κέρδισε το πεισμα.. Είναι επειδή έχουμε μάλλον να πούμε πολλά και 40 λεπτά δεν μας φτάνουν.. Μην μπει ο χρόνος και εμείς μιλάμε για παρελθόν..» ξεστόμισε.

«Δεν χρειάζεται να μάθω κάτι.. Σου έχω πει τα ξέρω.. Όλα.. Κυριολεκτικά όλα..» είπα διστακτικά.. Έχει κοίταξε κάτω και το πρόσωπο της άλλαξε μορφή. Έγινε σοβαρή

«Θέλω να ακούσεις εμένα όμως.» κούνησα το κεφάλι μου και εκείνη άρχισε να μιλάει.

«σε ερωτεύτηκα.. Αυτό είναι πολύ άβολο.. Δεν μπορώ καν να μιλήσω..» είπε και κοίταξε αλλού πιάνοντας τα μαλλιά της απαλά με το χέρι της. Βάζω το χέρι μου στο πρόσωπο της και την πλησιάζω.. Θέλω τόσο να την φιλήσω.. Εκείνη το καταλαβαίνει και απομακρύνεται..

«Όπως έλεγα.. Σε ερωτεύτηκα από την πρώτη μέρα..μεχρι και.. Μέχρι και πριν δύο μήνες ήμουν ερωτευμένη μαζί σου. Ξέρεις τι έβλεπα στα όνειρα μου. Αυτα είναι όλα όσα φανταζόμουν για εμάς.. Και πολλά παραπάνω.. Βέβαια οι καυγάδες δεν ήταν τόσο καλοί αλλά είναι όλα μες τη ζωή. Ξέρεις τι ένιωθα ξέρεις το κάθε τι που ξέρει και η Φαίη και νομίζω αυτό είναι αρκετό.» πλησίασα ξανά με την ίδια κίνηση του χεριού μου και την κοίταξα στα μάτια.. Αμέσως και εκείνη.

«Σ'αγαπώ. Στο έχω ξαναπεί και θα στο ξαναπώ. Σ'αγαπώ όπως μαγαπας. Είμαι ερωτευμένος όπως είσαι ακόμα και εσύ. Ακόμα.»

Nefelh's pov:

«Σ'αγαπώ. Στο έχω ξαναπεί και θα στο ξαναπώ. Σ'αγαπώ όπως μαγαπας. Είμαι ερωτευμένος όπως είσαι ακόμα και εσύ. Ακόμα.» ΤΙ ΤΙ ΛΕΕΙ;

ΤΙ ΕΡΩΤΕΥΜΈΝΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΡΩΤΕΥΜΈΝΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΣΑΜΠΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΧΤΕΊ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΡΦΏΣΕΙ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΥ.

«Τι..» είπα σιγανα.

«Σ'αγαπώ.» μου είπε και εγώ ένιωσα να χάνομαι στο μοναδικό φιλί του.

Home For Two. Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα