(22) Χώρος αποφοίτησης

5.9K 387 2
                                    

Πέντε λεπτά αργότερα ο Αχιλλέας είχε κανονίσει να φύγουν όλοι από το κτήριο για να μπορούσαμε να φύγουμε και εμείς. Εκείνος δεν θα ερχόταν στην έκπληξη αλλα τα παιδιά ζήτησαν την βοήθεια του για να εκπληρωθεί.

Η Φαίη με πήρε από το χέρι μαζί με τον Νίκο και βγήκαμε έξω ενώ ο Άλεξ έμεινε πίσω να πάρει τις τσάντες κλπ. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη για την έκπληξη μου και δεν ήθελα να περιμένω άλλο. Μα καλά γιατί αργούν τόσο με κρατάνε σε αγωνία.

«Ρε παιδιά αντε ποτε θα με πάτε στην έκπληξη;» είπα στην Φαίη και τον Νίκο.

«Μη βιάζεσαι τα καλά πράγματα αργούν να γινουν»είπε πονηρά εκείνος.

Αμέσως εμφανίστηκε ο Άλεξ με ένα μαντήλι στο χέρι. Πλησίασε και κοντοσταθηκε δίπλα μου. Μου ζήτησε να το φορέσω και χωρίς δεύτερη ευκαιρία το έβαλα στα μάτια μου και τους ακολούθησα.

[**]

Πρέπει να οδηγούσαν κοντά στο 1 τέταρτο με εμένα και το μαντήλι αγκαλιά να περιμένω. Πόνεσαν τα μάτια μου πια. Μα καλά που με πάνε θα με πετάξουν πουθενά και θα με αφήσουν να ψοφήσω; Μμ ικανούς τους εχωω!!

«φτάσαμε!» ακούστηκε ο Άλεξ.

«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ»

Τα παιδιά με κατέβασαν από το αμάξι και με οδήγησαν μέσα σε ένα κτήριο. Μα που στο καλό με πάνε ξαναλέω!;

«Αουτςς τι ήταν αυτό που κλοτσισα;» είπα ενώ έπιασα το πόδι μου που πονούσε.

«Και σου είπα ρε Φαίη βαλτα πιο πέρα θα τα δειι!» είπε ο Άλεξ.

«Μπορούμε να μου βγάλουμε το μαντήλι; αφού φτάσαμε.»

«Ωραία με το τρία.» είπε ο Νίκος.

Ξαφνικά όλοι μαζί άρχισαν να μετράνε 1,2,3 και μου έβγαλαν το μαντήλι. Τα φώτα άναψαν και εγώ έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Δεν ήξερα τι να πω!! Δεν το πιστεύω πως μου οργάνωσαν κάτι τέτοιο!

«ΤΙΙΙΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΟ; ΘΕΕ ΜΟΥ ΈΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ;» γέλαγα χαρούμενη και έπιασα το κεφάλι μου γιατί δεν πίστευα τίποτα από ότι έβλεπα.

«Μπορεί να σε ξέρω σχεδόν 6 μήνες, ενώ οι άλλοι πολλά χρόνια.. Όμως θυμάμαι κάτι που μου είχες πει.. Έχασες τον χορό αποφοίτησης του γυμνασίου και ήσουν χάλια. Δεν φαντάστηκα κάτι καλύτερο από ένα χορό για να αναπληρώσεις αυτό που έχασες.. Και ναι ήταν δική μου ιδέα.. Απλά ρώτησα τα παιδιά βρήκαν ότι χρειαζόμασταν, εγώ είπα ιδέες, ο Νίκος αγόρασε αυτά που διοργάνωσε η Φαίη και αυτό είναι το αποτέλεσμα.»

Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό, ανέκφραστη αλλά με μια τεράστια δόση ευχαρίστησης και χαράς. Έτρεξα και αγκάλιασα τον Άλεξ με όλη μου την δύναμη χαζολογωντας στον ώμο του.

«Παιδιά.. Είστε όλοι υπέροχοι..δεν έχω λόγια να μιλήσω είναι τόσο.. Οκ απλά δεν.» έτρεξα και αγκάλιασα τη Φαίη και τον Νίκο.

«Λοιπόν, Ο Νίκος θα είναι ο DJ της βραδιάς και θέλω πολύ να χορέψουμε μαζί ένα χορό.. Τον χορό αποφοίτησης σου ζώον μου.» έσπασα στα γέλια και έβαλα τα χέρια μου γύρω από το κεφάλι του.. Εκείνος με έπιασε από την μέση και αρχίσαμε να χορεύουμε.

Ο Νίκος έτρεξε πήρε αγκαλιά την Φαίη και άρχισαν να χορεύουν και αυτοί μαζί. Πλησίασα το αυτί του Άλεξ και του ψιθύρισα ένα μικρό «Σ'αγαπώ στόκε μου..» εκείνος γέλασε και μου είπε και εγώ.

[**] το υπόλοιπο βράδυ κύλισε υπέροχα αφού κάναμε ότι βλακείες συνηθίζαμε στο γυμνάσιο με γέλια. Ήταν σαν να γύρισε ξανά ο χρόνος πίσω.. Εκείνη η φρικτή μέρα.. Θα σας πω για αυτή..

Ήταν πριν 2 ακριβώς χρόνια.. Είχα γενέθλια και την ίδια μέρα ήταν ο χορός αποφοίτησης. Είχα ζητήσει από τους γονείς μου να μην κάνω πάρτι γενεθλίων, απλα να με αφήσουν να πάω εκεί. Εκείνοι είχαν συμφωνήσει. Μου είχαν ζητήσει αρκετά παιδιά να πάμε μαζί αλλά εγώ ένα ήθελα το οποίο δεν μου ζήτησε..Τον Βασίλη.

Δεν είχα απαντήσει σε κανέναν ώσπου όλοι ήρθαν σπίτι μου ζητώντας μια απάντηση.. Πίσω πίσω ο Βασίλης. Άρχισαν να με κοροϊδεύουν και να γελάνε μαζί μου.. Ήταν σαν να μου έκαναν bulling επειδή εγώ ήθελα εκείνον, και δεν είχα απαντήσει σε αυτούς και θεώρησαν πως έριξαν το επίπεδο τους τα λεγόμενα "Bad boys" του σχολείου.. Μου κατέστρεψαν τα γενέθλια μου και την μέρα μου.. Δεν ήθελα ποτέ να το πω πουθενά αλλά ο Άλεξ με είχε ρωτήσει.. Πιστεύω έπρεπε να μάθετε και σεις..

«Λοιπόν, είναι 4:30..νομιζω πρέπει να μαζευτούμε σιγά σιγά δεν νομίζετε;» είπε η Φαίη. Όλοι συμφωνήσαμε και αρχίσαμε να μαζεύουμε τα πράγματα μας για να φύγουμε.

Γεια σαςς! Το ξέρω άργησα να βάλω παρτ δυο μέρες αλλά όπως είχα πει είμαι διακοπές και δεν μπορώ να μπαίνω συνέχεια, πόσο μάλλον να κάθομαι να γράφω παρτ..Τελος πάντωνν.. Αυτή ήταν η έκπληξη της Νεφέλης. Επόμενο παρτ θα μπει αύριο ή μεθαύριο❤
Aalll the love,
Valeria❤

Home For Two. Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu