(33)Διακοπεςς!

5.9K 342 9
                                    

[**]

«Χαχαχα έχεις τόσο πολύ πλάκα ώρες ώρες χαχα!!» προσπαθούσα να μιλήσω μες'τα γέλια μου.

Έχω βγει για καφέ με τον Γιάννη και μια κοινή μας φίλη. Περνάμε πολύ ωραία. Μετά το τελευταίο επεισόδιο που έκανε ο Άλεξ του έχει μπει καλά στο μυαλό πως με τον Γιάννη είναι όλα καλά και δεν τρέχει τίποτα. Ευτυχώς δηλαδή.

Βγήκαμε για να τους χαιρετήσω γιατί σήμερα βράδυ η πτήση μας πετάει για Χαβάηηηη!! Καλα ναι πλάκα κάνω θα πάμε στην πανέμορφη Νάξο! Έχω να πάω από μικρή όμως είναι υπέροχα, θυμάμαι λίγα πράγματα αρκετά για να τους πείσω να πάμε! Και το έκανα.

Έχω ετοιμάσει βαλίτσες με οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε μέσα. Μέχρι και σίδερο μη τυχόν τσαλακωθουν τα ρούχα έβαλα. Τραγικο; τέλειοοο.

«Άρα εσύ φεύγεις 1 εβδομάδα με τον γκόμενο και μας παρατάς Άκη;» ναιι εγώ είμαι ο Άκης. Από το νεφελακη. Είναι το τρίτο ψευδώνυμο!!

«Ναιιι ο Άκης φεύγει για ονειρικές διακοπές..»αναφώνησα στον Γιάννη

«Κανόνισε να τις καταστρέψεις πάλι..»   ακούστηκε μια φωνή.. Μα καλά ποιανού είναι; ΩΧ ΟΧΙ. ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ. αυτές οι ηλίθιες φωνές επέστρεψαν. Η μια που πάει με εμένα, και η άλλη εναντίον μου. Σκατα.

«Μπορεί να ξαναμεθυσεις και να τα κάνεις όλα χάλια,χαζη!!»

«Όλα καλά θα πάνε μη ακούς τις κακίες απόψεις των κακών.» ακόμα μια φωνή.. Αυτή πρέπει να είναι η καλή..

«Γη καλεί Νεφέλη μας ακούς φιλενάδα;» η Δήμητρα.. Χάθηκα εντελώς. Πάντα το παθαίνω. Πολύ σπαστικό πράγμα αυτό.

«ναι ακούω αλλά αφαιρέθηκα λιγάκι στις σκέψεις μου.» ομολογησα

[**]

«Εδωω είμαστε λοιπόν!! Η όμορφη Νάξος στα μάτια σας. Θεέ μου είναι πανέμορφα. Πόση πολύ μαγεία σε ένα μέρος μόνο; »

«Ηρέμησε εσύ Ναξιοτισαα! Ωραία είναι!» είπε ο Άλεξ και με πήρε αγκαλιά. Τον φίλησα και τον άφησα.

«Λοιπόν, είναι ακόμα νωρίς. Πάμε να τακτοποιηθούμε στα δωμάτια μας και να πάμε για μπάνιο; Πισίνα ή θάλασσα;»

«Πισιναα» είπαν και οι τρεις με μια φωνή..

«Να ξεκαθαρίσω κάτι παιδάκια! Τα δωμάτια έχουν ως εξής! Εγώ με το μωρό μου και ο Γιώργος με το δικό του! Δεν έχει Φαίη και Νεφέλη μαζί! Αρκετά άντεξα μακριά της το τριήμερο εκείνο. Δεν κοιμήθηκα μαζί της καθόλου.» εγώ γέλασα και του έδωσα ένα μεγάλο φιλί.

Αρχίσαμε να περπατάμε προς το ξενοδοχείο μας το οποίο ήταν μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι.. Πήρα δύο ολόκληρες βαλίτσες. Όλοι με κορόιδευαν αλλά δεν μπορώ να δεν έχω όλα τα απαραίτητα. Νιώθω πως κάτι κακό θα γίνει.

Ο Άλεξ πήρε μόνο μια μεσαία βαλίτσα και είπε πως ήταν έτοιμος. Τι να πω; ξέχασα καλέ! Κουρεύτηκε το παιδί μου. Βασικά άλλαξε απλά στιλ.ειναι ακόμα πιο σέξι. Άφησα μπροστά μακριά και πλάγια κανονικό μήκος. Ούτε πολύ κουρεμένα ούτε και λίγο. Υπέροχα! Εγώ τα μακρηνα και τα έβαψα ανοιχτό σοκολατί. Τα λατρεύω.
Η Φαίη και ο Γιώργος πάλι, είναι ίδιοι καμιά αλλαγή.

«Σε μισή ώρα έχουμε φύγει για πισίνα βάλτε μαγιό και πάμε κάτω!!»

Πήραμε τα κλειδιά μας, εγώ το 144 και η Φαίη το 146. Το 145 ήταν άδειο αλλά το είχε κάνει κράτηση ένας κύριος λέει. Εε καλά για ένα δωμάτιο διάφορα δεν θα γίνει κάτι. Αρχίζουν οι διακοπές λοιπονν!

Home For Two. Where stories live. Discover now