(35)Κοψιμο στο καλύτερο

5.1K 327 23
                                    

«Cause I know that I can treat you better than he can, and any girl like you deserves a gentleman..»

Ναι! Αυτό είναι το τραγούδι που έχω κολλήσει εδώ μια εβδομάδα και δεν σταματάω να το ακούω. Το λατρεύω τόσο.. Δεν ξέρω γιατί.. Δεν είναι ότι ταυτίζομαι με τα λόγια του πια.. Απλά λατρεύω τον Shawn και το τραγούδι είναι το κάτι άλλο.

Ο Άλεξ μόλις ακούει το τραγούδι αυτό βγάζει σπυριά στα αυτιά, δεν του αρέσει καθόλου! Δεν μπορώ να καταλάβω. Αγουστος απαπα! Η Φαίη έχει κόλλημα με το stitches. Ωραίο και αυτό δεν λέω! Και ο Γιώργος δεν ακούει πολύ αλλά του αρεσουν.

Βράδυ και έτοιμη για το μπαρ. Θα πάμε για ένα μικρό ποτάκι με τα παιδιά και μετά βόλτα στα σοκάκια. Μακάρι το ένα να μη γίνει δυο.. Δεν έχω ορεξουλες για μεθύσια..

«Μωράκι μου ετοι... Τι φοράς;» στάθηκε στην πόρτα του μπάνιου ο Άλεξ. Τυφλός είναι;

«Μπλούζα λέγεται χρόνια τώρα αγάπη μου.»

«Και που πήγε;» ξέσπασα σε γέλια. Καλά μυωπία έχει;

«Τυφλώθηκες ξανά; ολόκληρη μπλούζα πάνω μου, τι που πήγε;»

«Η μπλούζα που πήγε; εγώ όλο τρύπες και το δέρμα σου βλέπω. Πήγαινε βάλε κάτι άλλο σε παρακαλώ.»

«Έλα ρε Άλεξ πια. Άσε με να τα βάλω σε μια Βραδυνή βόλτα που αλλού θα τα βάλω;»

«Στην θάλασσα για μαγιό.»

Ααα δεν τρώγεται!!

«Είσαι τέρμα ηλίθιος!» άρπαξα μια μπλούζα και πήγα να αλλάξω.

Έλεος. Μη μου λέτε πως συνέχεια νευριάζω, το ξέρω, αλλά γίνεται συνέχεια αυτό. Παλιά είχαμε το θέμα με τον Γιάννη, τώρα με τα ρούχα μου. Ξέρετε κάτι; Δεν θα του περάσει. Θα βάλω άλλη μπλούζα, αλλά κοντή.:)

Βγήκα έξω και άρπαξα τη ριγέ ασπρόμαυρη μπλούζα και έβγαλα την άλλη. Γδύθηκα επίτηδες μπροστά του. Πάω στοίχημα ότι θα έρθει. Και για αυτό το κάνω κιολ..

«Σε θέλω τώρα» γύρισα να τον δω και εκείνος ερχόταν γρήγορα προς το μέρος μου. Έκανα την βαλίτσα μου στην άκρη ώσπου βρισκόμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και πάνω μου ο Άλεξ. Έπρεπε να πω όχι αλλά δεν μπορώ.

Τρελά φιλιά σε όλο μου το σώμα με κάνουν να θέλω να φωνάξω από ευχαρίστηση..αντι αυτού βγάζω μικρους αναστεναγμούς και ρουφάω την κοιλιά μου. Τραβάω τον Άλεξ πάνω και τον φιλάω στο στόμα. Ανεβαίνω πάνω του και του αφήνω ρουφηχτά φιλιά στην κοιλιά κατεβαίνοντας προς τα κάτω.. Τον έχω τρελάνει.. Στην προσπάθεια μου να τραβήξω το τζιν του η πόρτα χτυπάει και είναι τα παιδιά.

«Μωρό μου μην ανοίξεις.. Όχι τώρα σε παρακαλώ..» δεν μπορώ να τον αφήσω σε τέτοιο σημείο.. Αλλά τα παιδιά μας περιμένουν..

«Σου υπόσχομαι πως θα συνεχίσουμε μετά το ποτό.»

Του άφησα ένα τελευταίο φιλί και έβαλα την μπλούζα μου άνοιξα στα παιδιά και μπήκαν μέσα. Αγανακτισμένος ο Άλεξ είπε ένα γεια και έβαλε την μπλούζα μου και αυτός.

«Τι έγινε παιδάκια, κόψαμε κάτι;» είπε ο Γιώργος.

«Έμμ, όχι.. Εμείς-»

«Ναι κόψατε κάτι πολύ σημαντικό» είπε και με αγκάλιασε από πίσω.

«Σκάσεε Άλεξ!!»

«Τι να σκάσω; Ρώτησε, πήρε απάντηση.»

«Ουπςς.» είπε η Φαίη και γέλασε.

«Αντεε πάμε, αργήσαμε»

«Τι αργήσαμε καλέ; Ολόκληρη Νάξος εδώ είναι μας περιμένει! φύγαμε»

Γειαα σε ολουςς! Ναι επιτέλους καινούριο παρττ ξερωω! Όπως ξέρετε οι περισσότεροι ήμουν διακοπές και δεν μπορούσα να ανεβάσω παρτ. Παρόλα αυτά ανέβασα ένα μικρό, μετά υπήρχαν υποχρεώσεις που δεν με άφηναν πάλι να βάλω. Όμως από σήμερα τέλος όλα, μπαίνουμε στον παλιο καλό ρυθμό, μέρα παρά μέρα παρττ! Δεν σας αφήνω άλλο! Μέχρι και εμένα μου έλειψε η Νεφέλη και ο Άλεξ. Αυτό το παρτ είναι υπερβολικά μικρό όμως είναι μια μικρή δόση από το τι θα σας δώσω τις επόμενες εβδομάδες. Get readyy γιατί δεν τα βλέπω εύκολα τα πράγματα από τις διακοπές και έπειτα. Και μη σας πω ότι και στις διακοπές δεν θα πάνε όλα καλά.. Ουπς ήταν ένα μικρό σποιλ. Αντιοο σαςς love u allll!❤❤

Home For Two. Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα