Hoofdstuk 12- een hoop brieven

20.8K 477 86
                                    

Hey mensen! Ik dit hoofdstuk staan alleen de brieven heen en weer, dus geen denk gedeeltes. We wilden ook nog even zeggen dat we het NIET erg vinden als jullie 'schiet op' 'ga snel verder' ofzo in jullie comment zetten. Dat vinden we juist leuk! Thanks voor de 4000 reads! xSara en Fleur

-
Hey Selena,

Ziekenhuis?! Huh wat? Hoe kom je daar dan weer terecht? Je schreef dat je een auto ongeluk had gehad. Hoe kan dat? Lette je niet op? Hebben ergens pijn? Jij bent ook zo slim hè. Wie krijgt er nou een botsing met een auto? Nou jij dus. Grapje, lieverd. Ik maak me zorgen om je. Gaat alles wel goed? Ik bedoel, je schreef dat je jouw ouders wil veranderen omdat je niet jezelf kon zijn. Dat lijkt me best.. Raar. Ik ben vrij opgegroeid. Ik moest zelf maar beslissen wat ik wou. Niet dat ik op een tafel mocht gaan dansen, maar ik moest altijd zelf mijn tas pakken voor school, ik kon zelf beslissen welke sport ik deed, ookal is dat later anders geworden, en ik kon zelf beslissen naar welke school ik wou gaan. Mocht jij dat? Kiezen naar welke school je gaat? Welke sport je doet? Het zou jammer zijn als je dat niet mag. Ik mocht dat soms. Natuurlijk waren er wel grenzen. Geen vechtsporten en geen dure sporten zoals Polo. Zit jij op Polo? Het lijkt me echt saai, als ik eerlijk mag zijn. Oh, wacht. Spelen jullie daar in Nederland wel eens Polo? Ik bedoel, het is zo'n typische Engelse sport. Wat doen jullie, Nederlanders, als sport? Dat vraag ik me echt af. Ik ben laatst wel in Nederland geweest, ik moest ergens op bezoek, maar ik kan me niet echt een speciale sport herinneren.
Maak je geen zorgen over mijn ouders, trouwens. Het was gewoon een ruzie over geld en zo. En ze vonden me geen goede zoon ofzo.
Whatever, het maakt niet uit.
In deze enveloppe zit een klein reepje chocola. Gekocht in een heel klein winkeltje hier op de hoek. Weet je hoe die heet? Hij heet Small. Alles wat ze daar hebben is 'small'. Kleine theezakjes, kleien lepeltje, kleine lucifers en dus ook kleine chocolade reepjes zoals deze. Het is nogal een meisjes winkel en het is er super druk, altijd vol met meisjes. Ik weet zeker dat je het leuk gaat vinden als je in Londen bent!

Zorg dat je snel uit het ziekenhuis komt!
xxJake







Hey Jake!

BEDANKT voor de chocola! Hij was zo lekker! Toen ik hem open maakte viel er een briefje uit. Een klein briefje. Er stond 'if you're single, it's not because you're weak, but it is because you're strong enough to wait for the right person'. Die was zo mooi! Ik hem hem meteen opgeshreven.

Je vroeg hoe ik dat ongeluk kreeg? Het was heel raar, ik was geloof ik heel hard aan het fietsen toen er naar me getoeterd werd. Ik schrok en keek achterom. Toen kwam er een auto die iets te hard reed, en we knalde tegen elkaar op. Dat is tenminste wat mij verteld is. Alles rond het ongeluk en alles erom heen is erg vaag.
Alles gaat goed met me. Mijn been jeukt alleen heel erg en bij het ademhalen doet het een beetje pijn. Alleen als ik zucht doet het echt heel erg pijn.
Gelukkig komen mijn vriendinnen Cath en Fleur elke dag minimaal een uur op bezoek, anders zou het super saai zijn. Dat is het ook wel, maar zonder hun had ik het niet overleefd. En zonder jou natuurlijk ook niet. Je helpt me zo erg met je lieve brieven! Ik word er vrolijk van. Dat klinkt misschien vreemd omdat ik je helemaal niet ken, maar daardoor kun je mijn geheimen en dingen waar ik over nadenk niet doorvertellen. Ja, je kunt het wel doen, maar ik ken niemand van jouw vrienden of familie.
Over vrienden gesproken, heb je een beste -of goede vriend? En zo ja, hoe ziet hij of zij eruit? Is hij of zij aardig? Het kan ook een meisje zijn, toch? Ik had ooit een beste vriend maar.. We werden verliefd op elkaar. Nou, beter gezegd, hij op mijn ouders geld. Daarna heb ik 'het uitgemaakt'.
Heb jij op dit moment een echte vriendin? Ik

Oh my god. Je raad nooit wat er net gebeurde! Er gingen opeens allemaal alarmen af! Van die brand alarmen! Ik schrok echt heel erg, want ik zit hier vast aan wat draadje voor mijn hartslag en bloeddruk enzo, dus ik kan niet zomaar weg! Er kwam een verpleger aan die mij met bed en alles eraan, zonder pardon naar buiten reed. Ik dacht echt zo 'o mijn god. Wat gebeurd er? Is er brand?'
Weet je wat er was gebeurd? Er was een klein jongetje helemaal alleen in de wachtkamer en toen heeft hij op de rode noodknop gedrukt. Alles voor niets.

Er gebeurd veel in Nederland.

Ik beloof dat ik snel uit het ziekenhuis kom.

xx Selena

P.s. Jij vroeg wat voor sporten we deden hiero? Nou vooral Dans, voetbal en turnen. Hockey ook wel.. Maar vooral voetbal. :)

Hey Selena!

Oh, voetbal. Had ik kunnen weten. Alles goed? Ben je al uit het ziekenhuis?
Wat me eigenlijk opviel was dat je zei dat alleen je vriendinnen er waren. Waren je ouders er niet? Of is dat niet leuk als ze komen?

Ik heb een hele lieve vriendin, Mabel. We waren al samen in de kleuterklas. Er was meteen een klik tussen ons. Ik heb n foto van haar in de enveloppe gedaan :)
Ik heb ook een beste vriend, Jarq. (A/n je spreekt het uit als Jerk) Ik woon op dit moment bij hem. Hij is een erg aardig, een tikkeltje rare, maar vooral aardige en grappige jongen. Ik stuur nog wel eens een foto ofzo.

Sorry, ik kan niet verder schrijven, ik moet gaan en deze hele week ben ik weg, ik ga op vakantie met Jerq. We gaan naar de bergen, beetje chillen, fietsen en klimmen. Waarschijnlijk zie ik je antwoord niet meer.

xxJake :)

P.s. Ik kom over drie maanden weer naar Nederland, voor een familie bezoek. Zullen we dan eens afspreken? Alleen als jij wilt.

-




SORRY VOOR HET KORTE STUK! Maar tja, het is beter dan niets. Tot de volgende brief :DD

The Balloon (a Dutch Love Story)Where stories live. Discover now