Hoofdstuk 32.3

2.7K 281 37
                                    

Zijn lippen zijn warm en vochtig, en drukken zachtjes tegen de mijne aan. Ik grijp met mijn handen naar zijn haar en trek hem dichter naar me toe. Jakes lippen krullen op en een zucht glipt uit zijn mond. "Selena." Mompelt hij.
"Shh." Fluister ik. Jake's handen grijpen naar mijn wangen en verdiept de kus. Mijn wangen zijn waarschijnlijk knalrood, maar het kan me niet schelen, want Jáke is bij me. Jake! Ik voel hoe Jake me voorzichtig optilt en me op zijn schoot zet. Ik probeer hem nog dichterbij te trekken dan hij al was, en sla mijn armen om zijn nek heen. Mijn hele huid gloeit en vonken springen tussen ons in.
Als ik voel dat Jake's lippen van elkaar gaan, en het puntje van zijn warme tong om entree vraagt, stop ik. Ik kijk hem in zijn ogen. "Catherine?" vraag ik terwijl ik een pluk blond haar van Jakes voorhoofd haal. Jake grinnikt en zucht zacht. "Dat is m'n zus."
Mijn ogen verwijden. "Wat-"
"Shh." Jake drukt een kus op mijn lippen. "Laat het me uitleggen. Ik wilde je uitvragen, maar ik wist niet hoe. Dus Catherine hielp me."
Mijn hand heeft zich een weg tot mijn mond gevonden. "Oh my god. Ik ben zo'n loser."
Jake haalt mijn hand weg en drukt er een kus op. "Nee, liefje, dat ben je niet. Misschien een beetje."
Ik kijk in Jake's glinsterende ogen en zucht. "Een heel veel beetje."
"That's not even proper Dutch." Zegt Jake terwijl hij met zijn duim mijn wang streelt. Mijn hart begint weer als een razende te kloppen. En ik heb geen idee of dat komt door zijn duim of door zijn Engelse accent. Misschien allebei. Ik adem uit. "Jake?"
"Selena?"
"Ik hou van je."
"That makes the both of us." Zegt Jake voor hij naar voren buigt om zijn lippen op de mijne te laten drukken. Opeens vliegt de deur met een klap open. Verschrikt kijken Jake en ik op naar de kant waar het geluid vandaan komt. Matt staat wijdbeens in de deuropening. "Wat de ef." Zegt hij. "Selena, jij ging Keesje uitlaten, right? En wat doe je met die knul daar op de grond? Ik snap dat je het leuk vindt om een beetje te rollenbollen hier en daar, maar liefje, de laatste keer dat ik checkte was je nog aan het huilen om Jake. Die trouwens belachelijk laat is. Jees, lekkere heer is hij, zomaar te laat komen op de avond dat zijn leven kan veranderen." Matt schudt afkeurend met zijn hoofd.
Ik knipper verbaasd met mijn ogen en begin dan langzaam te lachen. "Matt..? Mag ik je voorstellen aan Jake?"
Ik sta op en steek een hand uit om Jake overeind te trekken. Hij pakt mijn hand en laat hem niet los, ook niet als we allebei rechtop staan.
"Oh my freakin' gosh dus jíj bent dé Jake. Hm. Lemme check you." Matt's ogen gaan over Jake's lichaam en hij legt zijn vinger op zijn kin. "Hm, juist ja." Hij trekt een wenkbrauw op. Jake knijpt in mijn hand. Ik kijk hem nerveus aan.
Dan klapt Matt in zijn handen. "Ok je bent inderdaad wel lekker. Niet dat ik achter je aan ga, want raad eens wie er al een date heeft? Ik! Oh ja, voor ik het vergeet; jullie hebben ook een date. Nou, hop hop naar boven! Voor alles aanbrand en jullie naar de McDonalds moeten. Dan ga ik graag mee hoor, daar niet van, maar ik heb freakin' mijn best gedaan op jullie eten, dus beter waarderen jullie het eten. Of ik gooi het in jullie gezicht." Matt gaat tussen ons in staan en slaat zijn armen om onze schouders. Ik kijk achter Matts schouder langs naar Jake, die zijn lach in probeert te houden.
"Kom kom, chop chop, de lift in. Moet ik jullie alleen laten of mag ik mee? Als jullie alleen willen kunnen jullie beter met de trap gaan want deze beentjes gaan niet die verdomde trap op." Matt kijkt ons allebei aan. Sprakeloos kijk ik terug. "Eh..." stamel ik. Mijn ogen vinden die van Jake.
"Ik denk dat ik wat aan mijn conditie moet doen en met de trap ga. Selena?" Jake kijkt me aan. "Wat ga jij doen?"
"Trap." Zeg ik. Ik ben nog steeds van mijn stuk. Van de kus, van Marc en ook van Matt.
"Top, dag knapperdjes. Niet te veel kussie kussie als ik in de lift sta. I've got my eyes on you." Matt maakt een beweging met zijn wijs- en middenvinger van zijn ogen naar zijn ons en stapt dan de lift in.
"Wow." Zeg ik.
Jake schiet in de lach. "Is hij altijd zo?"
"Yep, wen er maar aan."
"Dat zal ik doen, Princess." Jake streelt een pluk haar uit mijn gezicht en stopt hem achter mijn oor. "Maar hij heeft wel iets gezegd waar ik mee zit. Alleen ik mag 'my eyes on you' hebben."
Ik grinnik. "Charmeur."
Jake slaat zijn arm om me heen. "Het wordt tijd dat we gaan, anders wordt Matt boos."
Ik pruil en kijk naar de trappen, die naast de lift zichtbaar zijn. "Bluh, kunnen we niet met de lift gaan? Mijn conditie is wel genoeg getraint."
Jake schiet in de lach. "Nee, we gaan met de trap." Hij draait zich met zijn rug naar me toe en wijst met zijn duim naar zijn rug. "Piggyride?"
"Oh yeah cowboy." Ik spring op zijn rug en klem mijn armen om zijn nek en mijn benen om zijn middel. Jake begint de trappen een voor een op te lopen. Ik voel zijn spieren onder mijn handen bewegen, en ik leg mijn wang tegen zijn schouder. Wie had gedacht dat Jake me zo snel vergeven? Ik ben wel echt een jaloers kreng, dat ik dacht dat Catherine en Jake iets hadden. Ik grinnik zachtjes. Nu ik erover nadenk, Jake en Catherine lijken best wel op elkaar. Ik druk mijn lippen in Jake's nek druk een kus in zijn nek. Jake zwiept opzij en leunt tegen de muur. "Holy fuck, Selena. Je hebt mijn knieën net in jelly veranderd."
"Oeps." Zeg ik, maar ik voel me niet schuldig. Jake draait zijn hoofd en drukt zijn lippen op de mijne. En voor de tweede keer worden we gestoord door Matt.
"Nou moeten jullie het niet gekker maken! Ksst." Matt trekt me van Jakes rug en fluistert iets in mijn oor. "Ik weet dat hij er lekker uit ziet, maar je moet nog niet alles geven op je eerste date. Hou het een verrassing, daar houden jongens van." Matt wiebelt met zijn wenkbrauwen.
Ik vermoffel mijn lach. "Oh echt?"
"Hmhm." Matt gaat wat van me af staan. "Nou, lovebirds, nog even volhouden en dan ben ik weg. Kom op, ga naar boven. Zodra jullie binnen zijn vertrek ik en kunnen jullie los gaan. Oh wacht!" Matt klapt in zijn handen. Zijn ogen beginnen te glimmen. "Ik heb een idee! Wie het eerst aan de ander zit trakteert mij op starbucks."
Jake lacht een lach die de vlinders in mijn buik laat schudden en hij slaat zijn armen om mij heen. "Ik heb er alles voor over om Selena aan te blijven raken. Al kost het me een miljoen."
"Oké, genoeg!" roept Matt dramatisch. "Ik vertrek! Ik ga emigreren naar Spanje! Jullie zien me nooit meer terug!" Maar hij is nog niet klaar met zijn gejammer of Jake en mijn lippen zijn weer op elkaar gedrukt.

[a/n Hoihoi! Hoe gaat het met jullie? ☺️💖 Dit hoofdstuk is voor m'n vriendin Lianne, die vandaag jarig is! Happy birthday lieffie! Gaan er nog mensen naar Brussel voor het One Direction concert? Ik mag er jammer genoeg niet heen :( Reageer even super vaak op dit zinnetje dat ik MOET gaan, dan laat ik dat aan m'n ouders zien en misschien mag ik dan 🎉 anyways, ik hoop dat dit een leuk hoofdstuk was! Laat me weten wat je er van vindt :) ]

The Balloon (a Dutch Love Story)Where stories live. Discover now