Betere uitleg

5.2K 221 8
                                    

Oké, aangezien sommigen het niet snapte, ga ik het even wat beter uitleggen. Ik was nogal gehaast omdat ik weg ging van de plek waar ik WiFi had, maar ik wilde het jullie graag vertellen haha :)

Ik ben niet trots op het einde van The Balloon. Ik vind het té cliché, zelfs voor mij, het meest clichée (?) persoon die op de wereld rondloopt hahaha. Daarom wilde ik een ander einde maken. Maar, ik weet dat er heel veel van jullie zijn die het wél een leuk einde vinden/vonden, dus ik verwijder niets.

Ik heb The Balloon weer helemaal gelezen en opgeschreven vanaf welk punt ik het anders wil maken, en dat is vanaf hoofdstuk 26 (dat Selena wegloopt van huis, naar het park. Remember?). Na DIT hoofdstuk ga ik nieuwe hoofdstukken schrijven, die je na hoofdstuk 26 kunt lezen. Alles wat er na hoofdstuk 26 is gebeurd doet er niet meer toe, dus Rens, Joël en Keesje (🐶) bestaan NIET. Matt, Selena, Jake, Fleur en Catherine natuurlijk wel. Selena wordt dus NIET beroemd. Je kunt het 2e einde vinden na dit hoofdstuk. Je kunt zien dat het een tweede einde is omdat ik (bijvoorbeeld) "hoofdstuk 27 (Einde 2)" noem.

Ik hoop dat alles nu duidelijker is? Als er vragen zijn: ik sta open voor vragen op mijn Messageboard! Kijk dus eerst even of jouw vraag al gesteld is, anders moet ik alles dubbel vertellen :)

Xx

The Balloon (a Dutch Love Story)Where stories live. Discover now