{FAQ}

791 30 19
                                    

Hey guys,

Frequently asked questions hier! Het verhaal is afgelopen, maar hier vind je allerlei duidelijkheid, over het verhaal maar ook qua rechten. Lees het dus goed door. Heb je nog een vraag die er niet bijstaat? Vraag het in de comments!

Klopt je verhaal precies in vergelijking met het spel?
Nope, niet precies! Ik heb de games zelf gespeeld/gameplay gekeken en er veel over gelezen, maar toch is bijna alles uit mijn verhaal zelf bedacht. Ik heb drie karakters overgenomen (Jeremy, Mike en Fritz) maar heb hun achtergronden en relatiebanden veranderd. Ook de hele identiteit van de Purple Guy/Keith Trepp heb ik zelf bedacht. Ja, de naam Keith Trepp is niet canon, die heb ik bedacht. Ik heb dus eigenlijk het 'skelet' van het verhaal gepakt, maar heb er zelf een geheel van gemaakt. Mijn verhaal klopt dus ook echt niet als je het vergelijkt met het officiële verhaal.

Ik las in je verhaal iets wat niet klopt, wat nu?
Zoals ik net al zei, ik ben niet vergelijkbaar met het officiële verhaal. Ik heb dit verhaal uitgewerkt en geschreven in de tijd dat FNAF 3 nog niet eens uit was. Het is dus mogelijk dat we antwoorden hebben die ik anders heb ingevuld.

Ik schrijf ook een FNAF verhaal en wil een paar elementen uit jouw verhaal gebruiken. Mag dit?
Altijd vragen! Ik geef je meestal wel toestemming, mits je mijn naam vermelt in de beschrijving. Zodra je iets gebruikt zonder toestemming vertel ik je dat en meld ik je verhaal. Ik weet dat dat hard klinkt, maar toch doe ik het zo. Sorry!

Horror? Is dit verhaal niet meer fanfictie?
Dat vertelde WattPad mij wel, maar ik zeg je nu: Dit verhaal is horror en zal ik nooit vrijwillig onder fanfictie zetten. Bij fanfictie neem je een wereld over en blijf je in die wereld. Ik heb de rauwe lijnen gepakt en een eigen wereld eromheen gemaakt.

Wie is je favoriete animatronic?
De puppet. Altijd.

Welke FNAF game is je favoriet?
FNAF 2!

Speel je de games zelf?
Ik heb FNAF 3 uitgespeeld, en heb regelmatig FNAF 2 gespeeld. FNAF 4 weiger ik überhaupt te downloaden en FNAF 1 is echt te lastig!

Komt er een vervolg?
Waarschijnlijk! Maar niet in dit boek. Er is een tweede boek: Purple never fades. De preview ervan kan je nu vinden op m'n profiel en ook kan je een klein stukje lezen in "A glance in my thoughts"!

Wanneer begon je met schrijven?
Ik schreef al vanaf dat ik heel klein was! Ik heb altijd al een rare, grote fantasie gehad. Dit boek begon ik in januari 2015, toen ik verslaafd werd aan FNAF. Ik had het bijna verwijderd nadat ik het toch niet zo goed vond, maar gelukkig gebeurde dat niet doordat WattPad storing kreeg!

Heb je nog tips?
Gewoon doen. Ook al vind je jezelf slecht, je moet het gewoon doen. Ook moet je letten op je interpunctie en spelling, want dat leest niet zo fijn wanneer het niet goed is. Succes verder!

Stel je vragen in de comments!
ItsMeSem

Five nights at Freddy's: het hele verhaal • FNAF boek 1 (voltooid)Where stories live. Discover now