sıfır

510 52 27
                                    

Sevgili, Yirmi Sekize, ithafen.

s ı f ı r

Squidward'lı* yara bandımı bacağımın üzerine düzgünce yapıştırıp, keseli daha bir kaç gün olan saçımı elimle alnıma yapıştırmak istercesine sertçe gözümün önünden çektim.

Uzun saç seviyordum ancak bal köpüğü saçlarıma acımadan makas darbelerini vurmuştum. Şimdi omzumdan biraz yukarıda kolayca hissedemeyeceğim boyuttalardı. Onları kesme nedenim yoktu canım istemişti ve kesmiştim, ancak kestikten sonra yere dökülen saçlarımı görmüş; uzun süre banyodan çıkmayıp ağlamıştım.

Annemin çıkmama dair olan tüm söylemlerini kulak ardı edip, betonda oturmuş ve uzun süre ağlamıştım. Kaçınılmaz bir son yaşayarak da, hasta olmuştum.

Burnumu çekip, belediyenin dağıttığına dair komplo teorileri yürüttüğüm, sokakta geçen beş kızdan en az üçünde bulunan bordo renkli hırkayı üzerime hırsla geçirdim Kapüşonumla başımı örttüm ve anneme evden çıktığımı haber verip kapıyı ardımdan kapattım.

İki kişinin yan yana ancak geçebileceği merdivenlerden hızlıca inip başımı yere eğerek yürümeye başladım.

İstikâmet belliydi, ağacın altındaki ahşaptan eskimiş bank. Bir bakıma orada akıttığım gözyaşlarıyla ben de eskitmiş olabilirdim.

-

Merhaba,

Kemirgen adlı hikayem, Son Feci Bisiklet grubunun Rahatsız Vals isimli şarkısından ilham alınan bir hikaye. Sadece zevk almak için ve bu kurguyu yazmak beni mutlu edeceği için yayımlıyorum. Büyük çoğunluğu kendi hayatımdan ve çevremdeki kişilerden alıntı olacak. Güzel bir şey ortaya çıkacak inanıyorum.

*Sünger Bob çizgi filmindeki mutsuz karakter. Kendisine benzettiği için, kendime benzettiğim için en çok bunu seviyoruz.

Sevgilerle.


Kemirgen Where stories live. Discover now