«Kontoret»

3.5K 71 6
                                    

Billede af Cameron*


"Dig igen?" Siger jeg, før jeg sætter mig ned, så langt væk fra ham, som muligt. "Ja mig igen, hvad har du gang i?" Siger han. "Hvad jeg har gang i?" Spørg jeg. "Hvad mener du?" Tilføjer jeg, i tilfælde af at han er fatsvag....

"Ja, hvad laver du her?" Spørg han. "Jeg er ny, jeg skal have mit skema, og mit skab... Hvad er din undskyldning?" Spørg jeg, og læner mig tilbage i den behaglige sofa. "Jeg blev bosted mens jeg spraymalede en væg på skolen.." Siger han, med et selvfedt smil. 

"Så du lavede hærværk?" Spørg jeg, og giver ham nurgh-din-stakkel blikket, sarkastisk. "Jeg vil nu kalde det 'at peppe skolen op'" Siger han, som om det var sjovt... Det syntes han åbenbart, fordi han efterlog et kækt grin. "William Lachowski" Kommer en fin lille dame gående. Nu skal han ind til inspektøren. Ha.

...


Jeg åbner mit skab, bare for at teste, at kode dur. Det gør den. Mit skema siger Matematik i lokale 22... Så går jeg da bare derhen. 18. 19. 20. 21. 22! Der! Jeg banker på, og åbner derefter døren. De kigger alle på mig. Jeg smiler et akavet smil (Det er jeg nemlig ret god til). "Åhh du må være Johnson? Ikk" Spørg læreinden med en sød stemme. 

"Jo det er mig, fru ... " Jeg vidste ikke hvad hun hed, så jeg ventede på hun ville sige det. "Jeg er miss Henterson. Tag en plads." Siger hun. Der er tre pladser at vælge imellem. Der er en ved siden af en dreng. Nej tak. En hvor jeg sidder alene? Nope. Så er der en tilbage, en ved siden af en pige. Ok, det går. 

"Hej, jeg er Sacha" Hvisker hun til mig. "Selma" Smiler jeg.

Sasha har en flot, lys hud. Hun har blond hår, og blå øjne. Hun er ret høj, måske 175 cm vil jeg tro.... hvis ikke mere. Hendes tænder er lidt skæve, men det klær hende. Hun har flere piercinger i ørene. Hun har smilehuller, når hun smiler. Hun smiler meget.


...

Efter Matematik, er det biologi. Jeg hader biologi.... Men det skal gøres. Lokale 14... Fedt nok, det er vel tæt på? Jeg ser et skilt over indgangen. "Lokale 15 - 25" læste jeg op. Så der er kun de ti lokaler her? Okay, men hvor er lokale 14 så henne??? Jeg går ud af indgangen, for at se mig omkring, men jeg høre en brokke sig. Jeg ser bag døren. Haha. LOL. 

"Hvem har vi så her" Spørg jeg drengen, som gjorde det selv samme mod mig ....  for 1 time siden! Han er faldet. Det har han sq godt af. "Selma Johnson.... Vi kan ikke blive ved med at mødes på denne måde" Siger han, og rejser sig op. Han kender mit navn? Og han er pluslig ikke så vred mere. "Hvordan kender du mit navn?" Spørg jeg, nu mere interesseret. 

"Jeg fik en besked for 5 minutter siden af min ven om, at der er startet en ny, køn pige på skolen... Jeg tænkte det var dig" Sagde han, og smilede slesk. Mine øjenbryn ryger i vejret. 

Jeg var på den ene side glad, fordi de syntes jeg er køn... Men på den anden side lidt krænket, fordi de vidste hvad jeg hedder... "Og hvem er din ven så?" Spørg jeg. Måske har jeg set ham på gangen... "Cameron Dallas" Siger han... Seriøst jeg troede aldrig sådan et menneske som er sååå sød og venlig som Cam, nogensinde ville ses sammen med sådan en -ting- som ham.... 

"I er venner?" Spørg jeg chokeret... "bedste venner" Svare han. "Men.... Hvordan.... What?" Siger jeg... Jeg er ikke sikker på hvad jeg ville sige, men... What???. "Hvad er der galt søde?" Spørg han så. Søde? Hva' fück? "Ikk snak med mig" Siger jeg, og ville gå. Han tager fat i mit håndled. "Hvorfor?" Spørg han. Hvis jeg var en diva, ville jeg bruge mine kræfter på at komme fri... Men han er helsig at jeg er en flink, smuk, klog, sød, venlig, energisk (Andre positive tillægsord). 

Som forklaret før, har jeg jo gået til karate i flere år. Det får man kraftedeme muller af, du. lol. "Fordi.. altså... Jeg ved ikke engang hvad du hedder.... og... du..." Han afbryder mig.... Typsik... "William Lachowski" Siger han, og kigger mig ind i øjnende. "Hvad?" Spørg jeg. "Det er mit navn. Var der andet du ville vide smukke?" Spørg han, med et flirtende smil. Smukke? Jeg brækker mig snart.

"Ja..." sagde jeg, og tilføjede"Hvor er lokale 14

"Det skal jeg nok vise dig frøken" Han er pluslig over lykkelig igen. Det misfoster kan ikke miste noget selvtillid.... Det tror jeg gerne på.

I'm a fighter // f.l.Where stories live. Discover now