«Unfriended»

2.1K 54 1
                                    


Jeg lagde mobilen fra mig, efter havde prøvet at ringe, skrive og jeg ved ikke hvad for at komme i kontakt med Mark... Han svare ikke den skid. Min mobil bipper, og jeg springer frem for at gribe min mobil.

*Ny besked fra Felix*
"Æv" Mumlede jeg. Ikke fordi jeg ikke vil skrive med Felix... Men det haster ret meget med Mark...

F = Felix, S = Selma.

F: Hey😘😂🙈

S: Hey Felix😘😎

F: Hvad laver du???!!😜💖

S: Jeg prøver at få kontakt med Mark... HAN SVARE IKKE!!🤷🙊☹

F: Mark, din fætter?!😅

S: JA! OG NU KEDER JEG MIG!!! 😭😅

F: Hvorfor er det så vigtigt du kommer i kontakt med ham? 😊😝

S: Det kan jeg ik' fortælle, sry😙💗💗

F: Det okay... Hey forresten. Hvornår kommer du hjem??❤💖

S: Lørdag eftermiddag.... 💓💓

F: Kan ikke vente 😘😘

...

Jeg prøver at holde mine grin inde, men da jeg ser Milla's ansigt flækker jeg af grin. Nick og William giver os hver især dræberblikket. "Hey, det er ikke vores skyld!" Siger Nick. Men det er det. "Så det er altså IKKE jeres skyld, at i ikke kan lave mad" Griner jeg. De er så dumme.!
De bliver også lidt forlegende. Jeg sværgerer jeg så dem rødme!

"Så.. hvad? Vi får brænd aftensmad?" Spørg Milla. Nu begynder William og Nick også at grine med... ENDELIG havde de set deres fejl. ENDELIG!

Vi kigger alle fire på 'aftensmaden'. Det burde være lasagne, men jeg ved ikke hvad man kalder det de lige har lavet... De har jo ikke lavet mad! De har lavet KUL!? Jeg troede jeg var en dårlig kok, men de 2 drenge får mig til at føle mig som en chef for verdens fineste gourmet mad. Du tænker sikkert, ok nu overreagere du Selma. Nej. Jeg kan ikke beskrive den lugt, det syn. 
Det er rets sørgeligt at se på.

"Pizza?" Spørg William. Vi siger alle "JA" i kor.

...

Mens Nick giver pengene til pizza-manden, vælger vi andre en film vi kan se imens. 'Jeg vælger. Dibs, for at jeg vælger! blablabla' Sagde William 'først'. Eller det var måske ikke 100% det han sagde, men det er vel det samme, fordi William bestemmer film... Den lorte gris.

"Ikke en gyser! Please" Sagde Louise og jeg i kor. "En gyser bliver det" Svarede William. "Åhh nej, bare det ikke bliver en sjov-romantisk film" Sagde jeg. "Godt forsøgt, men det bliver den her. Unfriended!" Siger han tilfreds. Æv, jeg har ikke set Unfriended, men den lyder sku ikke som en sjov-romantisk film....

Nick kommer med pizzaerne, aftens højdepunkt. Jeg sidder mellem Louise og Nick. Ved siden af Louise sidder William. Louise hviskede til mig et par gange. "Kan vi ikke bytte plads?". Jeg nikkede, og vi byttede. Tænk at Nick, slet ikke syntes Louise er klæbende?! På grund af Louise, er jeg fanget med William... Gad vide om han syntes jeg er klæbende?!

Den handler om en pige der blev mobbet, hun begik selvmord. præcis et år senere hævner hun sig.... Kliché ikk?. Men det gør den ikke mindre skræmmende. Jeg tog en pude, for at gemme mig bag den. Langsom forsvinder Louise længere og længere væk fra mig. Mærkeligt, fordi hun ar lige så tæt på Nick, som hun hele tiden har været. 

Jeg undre mig, og får det størte chok da jeg høre en velkendt stemme. "Bange?". Det var William. Jeg har åbenbart været så bange, at jeg er krybet hen hvor jeg følte mig sikker. Oops... Syntes jeg det er sikkert ved William? Oh my god, det her må ikke ske. Jeg flytter mig hurtigt, og sidder nu klæbende op af Louise, men hun puffer mig hele tiden væk med sin skulder. 

Jeg ved hun kan lide Nick, og vil komme tæt på ham, men det betyder ikke hun bare kan opføre sig som en totalt bitch! Jeg giver hende dræberblikket, men hun opdager det ikke. 

Hun er også irriterende at hør på nogengange;"Åhh, jeg er så bange Nick! Nick hold om mig! Nick snav mig! Nick, Nick, Nick! Jeg elsker dig Nick!". Okay det siger hun ikke, men jeg kan se på hende, at det er det hun tænker... ak og ve... hun plejede at være en gamer der hader drenge... Dengang hang Nick tit ud med hende. Nick kan sikkert ikke-lide den nye Louise lige så meget som mig.

Jeg tager endnu en pizza, og gemmer mig (igen) bag puden. Jeg kan mærke en hold ae mit hår. Creepy, men behageligt. Jeg kigger op, og ser William aer mit hår. Jeg ville stoppe ham, men han kan kraftedeme finde ud af at give hovedbunds masage!!

I'm a fighter // f.l.Where stories live. Discover now