«5 minutter»

1.9K 56 0
                                    


Williams synsvinkel:

"Jeg vil ikke være en af dine fucking legetøj, som du bare kan lege med, når du får løst... eller smide væk når du bliver træt af mig"   Udbrød hun. Tror hun virkelig det? Altså ja, jeg har måske hentydet en smule til at det er det jeg har gjort før hen.... men...
Jeg ved ikke med Selma. Hun får ofte bitchflips og  er stædig.
Jeg kan lide Selma på en anden måde, men.. 

Argh jeg mangler ord! 
Hvorfor svare jeg ikke bare på hendes svar. 
Der er noget ved Selma som gør at jeg ikke vil sårer hende. Noget inde i mig skriger at jeg skal kysse hende, selvom jeg ved hun afviser mig. Noget i mig giver ikke op, selvom det nok ville være lettest.


Selmas synsvinkel:

Han svare ikke... der er næsten gået 5 minutter hvor vi bare har stiret ind i hinandens ansigt. 5 minutter siden jeg svarede... og 5 minutter siden han burde havdet svaret.
Jeg fremskaffer en Argh-lyd og forlader køkkenet. Jeg tager min jakke på, og sikrede mig denne gang for det faktisk var MIN jakke.

Jeg tager min taske over skulderen og smækker døren efter mig.
Jeg vil hellere være i skole, end at være sammen med William 1 sekund mere. Så det her er slemt!

...

"Kom nu" Udbryder jeg for femte gang. Hvem kan bruge 15 minutter på at sætte en hestehale?? Milla åbenbart... "Ja 2 sekunder" Kan jeg høre hun råber ude fra toilettet. Jeg står ude på gangen, ved indgangen til pigetoilettet. Milla har stået foran det spejl i 20 år!

"Det sagde du også for 3 minutter siden... og 7 minutter siden og for..." Før jeg fuldførte sætningen kom en pige med hestehale ud af toilettet. Hun smiler et stort smil til mig, så hendes smilehuller VIRKELIG bliver fremhævet. "Er du klar nu?" Spørg jeg og giver hende flot-hestehale-blikket. Jeg ved godt det ikke er et 'rigtigt' blik, men Milla forstod det. 

Hun gav mig et sexet blik og svingede med sit hår. Hun drejer en smule og går ligeud. Hun vrikker vildt meget med røven. Nu ved jeg hvad hun har gang i! Hun laver en parodi på Alliso, Kelly og Madison! Jeg bryder ud i grin og går sammen med hende, på Allison-måden. Hold kæft hvor vi så grimme ud, det er helt sindsygt! HAHA!

Al den vrikken med røven har gjort mig sulten. Okay hvem prøver jeg at narre, jeg var også sulten før! Heldig vis for mig er vi på vej mod kantinen, fordi vores frokost startede for snart 20 minutter siden, og på grund af HESTEHALEN har vi kun 25 minutter til at 
1. finde mad
2. sætte os ved et bord
3. fortærer maden
4. Drikke lidt.
5. forlade bordet.
6. smide rester ud.
7. gå til time

-plus minus-

!!! på 25 minutter !!!!!


Vi stiller os i kø, og finder vores mad. Vi sætter os ved samme bord som Sasha og Louise. Idag er der ingen William. Ingen Cameron. Ingen Nick og James. Kun os tøzer.

"Heeey piger!" Kommer jeg og sætter min ned foran Sasha. Milla sætter sig ved siden af mig, og foran Louise. "Hvad lavede i så på Snowday!!" Spørg Louise engageret. Typisk Louise.

Jeg kan mærke en varme ved mine kinder, åhh shit jeg rødmer! Jeg gemmer mig lidt ned i maden. Da jeg føler min rødmen er væk tager jeg hoved op igen. Alle 3 piger kigger på mig. "Selma Johnson hvad har du lavet" Siger Milla med store øjne og slår mig tøset på skulderen. Okay, så min rødmen er der stadig... åhh gud..

*Efter jeg forklarede det*

De kigger allesammen med store øjne og kæberne er helt nede. "Du kyssede William!!" Udbryder Sasha så ALLE kunne høre det. ALLE KUNNE HØRE DET!! "Shh" Siger jeg og holder min pegefinger frem foran mine læber. "Omg Sasha, det betød ikke noget" Tilføjer jeg. Jeg lyver vildt meget idag huh?

"Jeg tror ikke på dig!" Udbryder de alle tre i kor. Hvor tror de aldrig på mig når jeg lyver?! Jeg tager en stor tår af min flaske fyldt med iskold vand. Jeg skulle til at synke det før Louise begyndte at sige; "Omg du er SÅ forelsket!". Af ren refleks røg vandet ud af min mund og landede lige i hoved på Sasha. Oops... "HVAD!" Svare jeg højt.
Ingen af os tager sig af gennemblødte-Sasha.... 

Jeg tørre vandet væk fra mine læber.  "ja, stop nu med at lyv. Du dur jo ikke til det..." Siger Louise opgivende. Jeg ved godt jeg ikke er god til at lyve, du behøver ikke at minde mig om det Louise!

"Så sig du kan lide ham istedet!" Siger Milla med et smil, som altid. "fint jeg kan l..." Jeg bliver afbrudt af at klokken ringer.
Redet af gong-gongen! Men jeg skal til time.
NEEEJ! Jeg har time med William!

I'm a fighter // f.l.حيث تعيش القصص. اكتشف الآن