«Hjælp»

2.1K 59 0
                                    


Så.... lige nu sidder jeg med Cameron ved min side. Han trygler mig om at hjælpe ham og Sasha. "hun har det ikke skide godt med drenge for tiden" Siger jeg og kigger ham dybt i øjnende. 

"Men..." Begynder han. årgh han giver jo aldrig op!!! "Men ikk noget, jeg kan ikke hjælpe dig" Siger jeg før han fortsætter hans sætning. "Du vil ik hjælpe!" Siger han flabet.

"Øhm jeg gør det der er bedst for Sasha!" Udbryder jeg, hvor vover han at klantre mig for ikke at hjælpe! "Hvordan kan du vide at jeg ikke er løsningen til ALLE Sashas broblemer?" Spørg han og giver mig et skævt smil.

"Prøv at hør. Du er min ven, og derfor ville jeg gerne hjælpe sig. Men Sasha er også min ven... og hun har IKKE brug for DIG lige nu" Siger jeg, så hans glade smil, blev vendt på hovedet.

"Men jeg kan hjælpe!" Siger han, og begynder at smile igen. "Hun har det jo dårligt fordi hendes skid af en kæreste var hende utro, med det samme køn.... Men hvad er der så galt med mig?" Spørg han, og venter på jeg svarer. "Du er en player" Siger jeg forsigtigt, for jeg ved ikke om det var det han ville have mig til at sige...?!

"Præcis!" Siger han chokeret... "Jeg er ikke med her" Siger jeg og kigger mystisk på Cam. "Og...." Fortsætter han. ohh der er mere? Jeg giver ham jeg-har-ingen-idé-blikket. 

"Jeg holder en fest!" Udbryder han. Wow... ja det hjælper jo ALLE problemerne?! "Du holder en fest?" spørg jeg spænd om hvad hans svar er.

"En maske fest! Du ved, så får jeg hende til at kunne lide mig, på den rigtige måde! Og så, når hun kan lide mig, tager jeg masken af, og så finder hun ud af jeg ikke er dum hun troede!" Siger han og blærer sig for sin 'geniale' plan.

"Der er bare en ting der ikke kan ske" Siger jeg. Cam kigger spændt på mig. "Jeg kan ikke lade dig gøre det" Sige jeg, og krydser mine arme. "WHAT!" Siger han "HVORFOR?" Udbryder han. "Jeg kan ikke have at du knuser hende.... som du sagde ja til før, så er du en player... Jeg vil ikke have du gør det her mod SASHA!" Siger jeg, så han forstår det.

"Selma" Siger han og ryster på hovedet, imens han laver et kækt grin. "Jeg kan jo ændre mig" Siger han og kigger mig i øjnene. "Jeg HAR ændre mig" Siger han igen. "Nej... en gang play, altid player" Siger jeg, og rejser mig op. 

"Men.... James... Nick... De ændrede sig" Siger han.... hmm han har fat i noget. "Men..." Siger jeg og ryster på hovedet. Nu Cam går længere hen mod mig, og lægger begge sine hænder på min skuldre. "Jeg vil ændre mig" Siger han og giver min et 'rigtigt' smil.

Jeg studeres han ansigt for at se om han lyver. 

Efter lidt tid svare jeg "Fint...". Han spræng af glæde. "Ses Selm, jeg har en fest at planlægge" Siger han, og kaster sin jakke over skulderen. Han giver mig et stort kram, og smutter ud af døren. Jeg stoler på ham.

Jeg vandre ind på mit værelse og tjekker min mobil. *ukendt nummer* "Mød mig på cafeen rundt om hjørnet" Stod der. Det er sikkert Felix, fordi han jo arbejder der. Beskeden blev sendt for 6 minutter siden, så han er der sikkert stadig.

...

Jeg går ind i af dørene og ser først en hel del fyldte border. Jeg mærker en person bag mig, holder mig for øjnene "Hvem der" Siger personen, som er en drengestemme. "Felix?" Spørg jeg. Der lyder et lille grin. "Nej" Siger personen. "William?" Spørg jeg for anden gang. "nope, hvor mange drenge kender du?" Spørg han.... Hvorfra skulle jeg vide hvem det er!? "MARK!" Udbryder jeg, fordi jeg er SÅ sikker på det er rigtigt!

Han fjerner hænderne. Jeg vidste det var ham! Jeg vender mig om... Det er ikke Mark. 

"Ohh, sorry... Jeg troede du var en anden...." Siger han med et smil. "okay?" Griner jeg, og er stadig lidt i chok. EN KOMPLET FREMMED HAR LIGE RAVET MIG A ANSIGTET!!!  
"Sååå... Jeg er Caleb" Siger han, og tager sin hånd frem. Jeg ryster den og kigger mystisk på ham. "Nåh men hej Caleb. Jeg hedder Selma." Siger jeg smilende, og trækker mit hår forsigtigt bag øret. Caleb er køøøøn!

I'm a fighter // f.l.Where stories live. Discover now