«Attraktiv»

2.1K 53 0
                                    


Det er tredje dag af lejrturen*

Jeg vågner og føler mig ret svimmel, men det går over efter jeg fik min kaffe. Min dejlige, dejlige kaffe. William kommer ud i køkkenet. "Du stod tidligt op idag" Siger jeg med et smil. "Ja, der var ret tomt inde på værelset. Helt alene..." Sagde han dramatisk. Jeg grinte lidt af hans åndsvaghed. 

"Du er så..." Begyndte jeg, men han afbrød. "så lækker?" Spørg han seriøst. "Åndsvag... du er så åndsvag..." Siger jeg. Han ser undrende på mig. "Men jeg er også lækker ikk?" Spørg han. "Du er selvglad... overfladisk... men ikke lækker" Siger jeg, og tager endnu en tår af min kaffe.

"Jeg ved det... du ved det... hele verdenen ved det! Så hvorfor benægter du det?" Spørg han. "jeg benægter ikke en skid, jeg fortæller bare sandheden" Siger jeg.
"Du er så svær at finde ud af!"
Siger han irriteret. "Nåh, så det er jeg huh? ...jeg ved ikke hvad det betyder, men jeg tager det som en god ting" Spørg jeg urinteraseret. 

"Du er bare kompliceret.... Og ...en løgner, en ussel bedrager som lyver!" Siger han seriøst med et smil. "Og, HVAD mener du så med det?!" Spørg jeg højlydt. "Du benægter dine føleler for mig. Du benægter at jeg er attraktiv... Du vil ikke indrømme at du elsker mig" Siger han med en flirtende smil. wtf!!!?

"Øhm... drøm videre" Siger jeg, og drikker den sidste tår af min kaffe. "Du sagde ikke nej" Sagde han så, og da jeg kiggede på ham med et overraskende udtryk, smilede han bare. Den nar.

Jeg bruger lidt tid på at studere hans ansigt. Det havde han vist ikke noget imod, da han bare smilede af det. Han smiler hele tiden den smilende nar. Jeg lægger mærke til hans symetriske ansigt. Hans kønne mørke-brune øjne, der nærmest er helt sorte. Hans fyldige brune hår. Hans øjenbryn der sidder on fleek. Hans næse ligner en hver andens, ret flot.
Bag hans fyldige røde læber sidder der et sæt helt hvide lige tænder. Når jeg tænker mig om ligner han kraftedeme en model. Plus han er mega høj, han er jo omkring 190 det høje tårn. Han har også en del muskler! HAN ER JO LÆKKER!!!

"Hvad sagde jeg" Lød det fra William. Kan han læse mine tanker eller sådan noget? Kan man se det i mit ansigtsudtryk? "Hvad?" Spørg jeg dumt. "Du syntes jeg er attraktiv" Forklare han. Jeg svare bare med en thh-lyd, som om han var totalt åndsvag. han er en nar. En lækker nar.

Han er virkelig attraktiv. MEN HAN MÅ IKKE VIDE AT JEG HAR DET SÅDAN! 

Når William flirter med andre piger, jeg ved ikke... Jeg får en mærkelig følelse af jalousi ind i mig. Og det er mærkelig fordi jeg er ikke jaloux... er jeg? Nej. Argh....!?

Jeg gider ikke at være lun på William... NEJ SELMA HVAD ER DET DOG DU TÆNKER PÅ!!! Der er intet ved William der kan være bare det mindste kærestemateriale... PLUS han er jo bare køn, hans personlighed stinker! Jeg vil ikke være en af hans lejetøj, næh nej! Jeg vil ikke hoppe i hans fælde, ALDRIG! 

ALDRIG!

I'm a fighter // f.l.Where stories live. Discover now