«Håbløst»

2K 53 0
                                    


"Jeg kender godt til hele Mark-historien, med at han er Sasha utro, eller noget, med en anden fyr. Jeg er så ked af det. Jeg ville ønske det kunne være anderledes... Mark og jeg har været sammen i noget tid nu, men har ikke sagt det, fordi vi ved hvor meget bøsser er udstødt i det her samfund... faktisk i alle samfund. Men jeg vil gerne tilstå at det Mark gjorde med Sasha... efter de lærte hinanden at kende, begyndte han at fortryde det, men vi blev nødt til at have noget, så folk ikke lagde mærke til hvad Mark og jeg havde gang i....Undskyld med jeg elsker ham, og jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Undskyld, det hele blev så kompliceret... Men jeg håber da vi stadig kan ses....❤"

What??!!! Nogle der kan forstå hvad han lige skrev der?

Felix har lige sendt mig den besked.... what thheeeeeeee what??!!

Om så det er sandt! Mark og Felix er bøsser og de dater... De brugte Sasha så folk ikke ville undre sig over Mark og Felix?!

...

Jeg bankede på Sasha's dør. Cameron åbnede. "Hey, Selma" Siger han med et rigtigt smil. Det er meget flottere end hans flirte smil.. "Hej, Cam, er Sasha her?" Spørg jeg. Hun skal vide det her. "Nej... Allison, Kate og Madison er her" Siger han.  Jeg giver ham et undrende blik. Seriøst? Det er ikke lige tiden til at være player i her! C'mon!

"Hvad laver de her?" Spørg jeg, og peger ind, han vender sig om, og svare "Hvad? don't judge me!".

"Omg, jeg har ikke tid til det her! Jeg skal finde Sasha!" Udbryder jeg og løber væk. "Hvad er der galt med hende!" Spørg han, men som jeg sagde JEG HAR IKK TID TIL DET!!

Jeg løber forvirret rundt, og kan ikke IKKE finde ud af hvor jeg, hvad klokken er, jeg har glemt hvad jeg skulle... Nårhh jo Sasha!

...

Okay så Sasha er lige nu ude for at handle... Så jeg har totalt meget spildt min tid.... fedt... Jeg løber tilbage i mine egen hytte, men høre en lyd. Men jeg løber fremad, kigger jeg hurtigt tilbage. Da jeg kigger fremad igen, ser jeg et hurtigt glimt a William. Oops, jeg kom til at løbe ind i ham.

"William?" Spørg jeg, da det er ret mærkeligt han er udenfor, han burde være ude at handle. "Hvad laver du her?" Spørg jeg igen. "Hvad jeg laver her? Det er dig der ligger oven på mig!" Siger han, med et smil. Nåh ja, jeg ville rykke mig af ham, men han tog fat i mit håndled. 

"Hvad?" Spørg jeg. "Jeg sagde jo ikke noget med at du skulle gå?!" Siger han, og klemmer hårder på min hånd. "William..." Siger jeg opgivende. Han trækker mig til ham. 

"Undskyld kan jeg snakke med dig" Høre jeg en stemme sige. En irriterende lys høj stemme. Jeg vender mig om og ser Allison. Argh jeg magter det ikke! "Allison, hvad laver du her?!" Sukker jeg.

William giver modvilligt slip på mig, og jeg går med Allison. "Hvad nu" Sukker jeg. Hun ser frustreret ud. "Vi har haft den her snak før, men du huske vist som en guldfisk, så jeg siger det igen. Ikk rør William, ikk' se på ham. Ikk' snak med ham. Og du må for gudskyld ikke være sammen med ham!" Siger hun.... ahhh, det er rigtigt. Hun har et håbløst crush på William...

Arhhh det er sørgeligt.... "Jeg sover i samme rum med ham. Vi bor begge i samme hytte. Vi skal lave mad, gøre rent, og handle ind sammen... Uanset hvor meget vi begge ønsker at William er ude af mit liv, kan det ikke lade sig gøre" Siger jeg,  og tænker lidt på det jeg sagde...
Ingen William i mit liv... Det ville jeg ikke have. William er en ven, men Allison er så freaking irriterende, og holder ikke kæft hvis jeg ikke er enig med hende.

"Men..." Begynder hun. "Nej intet men, jeg har ikke tid til det her!" Siger jeg, og går tilbage til William.

"Hvad ville hun have" Spugte William, efter vi var gået langt nok væk fra Allison. "Dig" Svare jeg, med et suk. "Ifølge hende må jeg ik' være sammen med dig" Tilføjer jeg. "Så, gør du hvad hun siger?!" Spørg han, og stopper op.

I'm a fighter // f.l.Where stories live. Discover now