«I gjorde det!»

2.2K 53 4
                                    


Jeg vågner ved lyden af fugle-sang. Et solskær skinder over mig. Det er lidt mærkeligt når man tænker på at det snart er oktober, men vejret kan ikke kontrolleres... Jeg åbner forsigtigt øjnene. Jeg ser min mobil er foran mig, på sofastolen. Jeg ligger virkelig gooooodt!

Jeg ser en hånd, der ligger over mig. Jeg vender hoved og ser William. Han sover, og putter sig ind til mig. Han er ret cute. Altså han er cute når han sover. Når han sover er han nuttede-William. Det er meget bedre end hans flirtende-William look.

Jeg har stadig mit tøj på, og jeg kan se på tv'et at Just Dance ikke er blevet slukket. Jeg kigger mig omkring. Nick og Louise ligger, næsten ligesom William og jeg. De ser ret søde ud sammen. De passer også ret godt sammen. De er begge nørder i gaming både på computer, play station osv. 

James og Milla er også søde sammen, selvom jeg nogengange får lidt kvalme af deres kærlighed sammen. De er begge vildt gode til at tegne og male. Cameron og Sasha passer også skide godt sammen. De kan begge synge, og spiller hver især et instrument. Cameron rocker den vildt meget af på sin guitar, og jeg har aldrig hørt så flot klaverspil, som Sasha spiller. De ville være er nice band.

James og Nick var eller ligesom Cameron og William er... Altså players. Eller det tror jeg... troede jeg.... i don't know, jeg er ret forvirret over de drenge der.

Milla og James er ikke til at se nogen steder. De er sikkert smuttet ind på Millas værelse. Havde de DET? Altså DET? Gjorde de DET? Det fortæller hun nok, når drengende er gået.

De andre begynd lige så småt at vågne, mens William stadig sov. Vi hørte 2 person's grin komme tættere og tættere på. Det er James og Milla, som holder i hånd. De for et chok da de ser os, vågne. "Såå, hvem vil have morgenmad?" Spørg Milla, for at ændre den akavede stemning. William vågnede af Milla's stemme. "Miiiig!" Synger jeg nærmest, og prøver at rejse mig op, og gå ud i køkkenet. 

Jeg kan mærke William presse sine stærke hænder mod min hofte "Går du allerede?" Spørg han. "Du er vågen?" Spørg jeg undrende. "Jeg vågnede før du gjorde" Sagde han. Shit, så så han jo at jeg totalt nedstirrede ham, da han så NUTTET UD!!!! Jeg kigger undrende på ham. "Jeg kunne godt mærke du kiggede på mig" Siger han, og giver slip på mig, men vælger derefter at holde i min hånd. Fuck.

"Jeg kiggede da ikke på dig" Siger jeg. Jeg ved ikke hvordan, men folk kan altid se at om jeg lyver eller ej. Jeg ved ikke hvordan... Jeg lyver måske bare vildt, enormt dårligt. 

"Så siger vi det, tager du noget mad med til mig?" Spørg han. Han kan tro nej, jeg er ikke hans lille slave. "Næh" Sagde jeg og rystede på hovedet med et smil. Mit smil symbolisere fryd. Fryd over han selv skal hente sin mad. AHAH!

Han giver mig dræber-blikket/Jeg-er-sulten-blikket. 

Jeg henter maden. Lige nu er det kun os piger der er i køkkenet, og siden drengene er inde i stuen, er der fri bane til at snakke. "Så hvad lavede dig og James i går aftes?" Spørg Sasha med et smil. Hun havde vist været lige så nysgerrig som mig. "Vi... ehmm"Siger hun, og kan ikke lade vær med at smile. "I GJORDE DET!" Udbryder jeg. Jeg håber ik drengende hørte det.

"Shhhh" Siger Milla, mens hun holder sin finger for munden. Vi begynder at grine. "Omg" Sagde Louise på et tidspunkt. Jeg sagde det også et par gange. Jeg er stadig jomfru, og det er Louise også. Jeg tror også Sasha er det. "Er du jomfru?" Hvisker jeg til Sasha "JA" Siger huns som om hun var blevet forrådt. "Nåh det kunne godt være at dig og Mark havde hygget jer" Siger Louise. Hun havde åbenbart hørt mig hviske til Sasha.

"ej okay" Griner Milla. Vi får lavet morgenmaden... også til drengene.... Og vi spiser inde i stuen.

...

HEY F/N!!!💖

BTW, hvis i kan huske jeg skrev: Gjorde de DET. og i ikke forstod det, <betyder DET, sex.😉
Jeg ved ikke om det var til at forstå, men ville bare skrive det her, så alle er med på hvad der stod.😜😘
Nu vil jeg ikke forstyrre mere, udover at siger, jeg er glad for hvis i kan lide min historie!!!🎀💋

XOXO XOShadow❤❤

I'm a fighter // f.l.Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz