«Fest»

2.2K 56 0
                                    


Sasha får øje på Louise og jeg. De stopper med, at æde hinanden. Nu ser Mark mig.... Wow det her bliver akavet.... Han får et overrasket udtryk.... så han vidste altså IKKE at han dater min bedste veninde... okay så. Sasha tager fat i hans håndled, og trækker ham med over til Louise og jeg. Hun smiler MEGET! "Hej! Mark, det her er Louise, og her er Selma. Louise og Selma, det her er Mark" siger hun, og peger os hver især, da vores navne blev sagt.

"Hej" siger Louise glad. Jeg siger ikke noget, af chok. Det samme med Mark... "Hvad er der med jer?!" Spørg Sasha, hun hentyder til Mark og jeg. "Mark er min fætter" siger jeg, stadig i chok. Louise og Sasha får store øjne. "Vent!? Er HAN din fasters sø...." hun afbrød sig selv. "Hvorfor får jeg først det afvide nu??!" Udbryder hende. "Wow, det her er sygt" sagde Louise, og begyndte at smile. "Du har ikke haft brug for at hvide det, før nu..." mumler jeg.

Milla kommer hen til os med SIN date. Til alles overraskelse, er det James. "Heeeey guys!!! Vil i ikke med ind og danse!" Kommer hun råbende. Okay. Så hun er fuld. James kommer lidt bag hende. 

Før nogen når at svare tager Milla fat i Sasha og min hånd. Hun hiver os ind til festen. Louise og Mark stod udenfor i omkring 30 sekunder, før de gik med. De var sikkert forvirret af situationen. Det kan jeg fandme også forstå, jeg ville sq også være forvirret!

Ingen pige, fortjener at se ens fætter blive totalt slugt af en anden pige. OG ISÆR IKKE AF SIN BEDSTE VENINDE!!!!

...

Jeg løfter mit 22.... nej 23., glas. Jeg kigger lidt gennem det gennemsigtige glas. Nej, jeg opgiver, jeg kan ikke fokusere nok. Når man er fuld, er det så normalt at man ikke kan koncentrere sig nok?

Jeg kan mærke en brise komme fobi mig. Jeg drejer hoved, for at se til højre. En dreng har sat sig ved min side... men ikke hvilken som helst dreng. William. "Hey Selm" Sagde han, og tog mit glas. Han tog en stor tår. "Hey!" Sagde jeg fornærmet, og tog ophidsende mit glad tilbage. 

William dufter virkelig godt. Sådan, virkelig godt. Han dufter af en speciel mande-deo... Jeg genkender duften, men jeg ved ikke fra hvem... Han har vist også lidt parfume på, men det gør det på ingen måde værre!

"Du dufter godt" Siger jeg, og drikker det sidste i mit glas. Jeg ved ikke hvad drinken består af...drinken hedder... ej det kan jeg ikke huske! Jeg hader når jeg ikke kan huske tin!!!"Jeg dufter godt?" Spørg han, og kigger på min kop, da jeg hamre den ned i bordet, dog uden at spader glasset. Jeg nikker for at besvare hans spørgsmål.

"Så jeg er god nok, når du er fuld?" Spørg han. Jeg ryster kraftigt på hovedet. "Nej det er kun mit 2... 3... ja 23 glas" Smiler jeg stolt. Hvorfor var jeg stolt? Okay, vi kan godt blive enige om at jeg ikke er helt mig selv, når jeg er fuld. 

"San Francisco" Mumler jeg. "Hvad?" Spørg han. "San Francisco!!! Drinken hedder San Francisco!!!" Udbryder jeg. Jeg kan høre William grine.

Jeg giver ham hvad-griner-du-af-blikket. Tror jeg. Jeg er ikke sikker. Det kan også godt være jeg giver ham oops-jeg-kom-til-at-spraymale-din-kanin-blikket. Men det er længe siden jeg sidst har brugt det blik.... Ja... Jeg ved hvad du tænker, men det er en længere historie...

William stopper med at grine, og rejser sig. Han lægger sin hånd i min. "Kom med" Siger han. Kom med? Hvorhen? "Hvor" Siger jeg, med et nysgerrigt blik. "Stoler du på mig?" Spørg han. Jeg nikker. Jeg ved ikke om jeg faktisk stoler på ham, eller det er den fulde-Selma der taler, men jeg gik med.

Han førte an blandt alle de fulde, svedende, dansende, glade mennesker. Jeg kan ikke se William, for bare mennesker. Men han har min hånd, og gøre an. Jeg glæder mig lidt til at se, hvad han ville vise mig. 

I'm a fighter // f.l.Where stories live. Discover now