«Ny ven del 1»

2.4K 62 1
                                    

Billede er af Madison*


"Nej! ... Nej, det gjorde du bare ikke!" Udbryder jeg, og slår Felix på skulderen. Han skubber mig ned i sengen, "Åhh jo, og jeg ville gøre det igen" Siger han med et grin. 

*New game* står der på skærmen. 

"Jeg vinder den her gang" Konstatere jeg, med et smil. Jeg tror på mig! Jeg tror på jeg vinder! "Kun hvis jeg lader dig vinde" Siger han.

Vi har måske spillet mario kart i ... 2 timer. Han har vundet 5 gange mere end mig. Jeg er ikke vred, jeg er skuffet. Jeg er meget skuffet, over min indsats... jeg plejer at vinde så meget, at min modstander begynder at græde! Okay... da jeg var mindre plejede mig og min fætre at spille mario kart wii. Min ældste fætter er 2 år ældre end mig, så vi var på hold sammen. Han hedder Mark, og vi dannede et fantastisk hold! Det andet hold bestod af mine yngste fætre (Mark's lillebrødre) De er tvillinger. Lukas og Louis. De var... 5 år yngre end mig. Mark og jeg vandt VÆR' GANG!

"Se jeg er bedst!" Udbrød jeg, fordi jeg fører med en omgang. Ha, tag den Felix! Jeg er glad for at min faster ikke er hjemme lige nu, hun ville brokke sig VILDT meget over vi råber og skriger.

"Jeg lader dig vinde!" Griner han. "Ja som om" Siger jeg konsentreret. Jeg må IKKE tabe nu! Vi er ved et vulkan-sted, og det er her jeg vær' gang køre ned i lavaen.... Og så får Felix et forspring...  Men ikke nu. 

Det her gælder liv eller død. Ihvertfald for Rosalinda, min spiller. Jeg vælger ALTID hende, når jeg spiller Mario Kart. Altid. Hun er så flot, med sit lyse hår, og sin blå kjole. Hun er feminin, men samtidig den mest bad-ass pige inde i spillet!

*Game Over* Står der på min side af banen.... Åhh gud... Jeg kan enten indse at jeg har mødt en person der er bedre end mig... Eller...

"Nyt spil?" Spørg jeg, og tager en tår af min kakao. "Kan vi ikk' lave noget andet?" Spørg Felix, "Jo, okay, men hvad?" Spørg jeg. Vi tænker hver især i lidt tid... hmm... S, P eller K? Vil drenge overhoved lege den leg? hm... Er det en latterlig leg? "Vi kan gå en tur... eller S, P eller K?" Siger jeg pludseligt. Mental lussing til mig!

Han begyndet at smile."Okay... Vi kan lege s, p eller k, imens vi går en tur" Han ligner en der lige har opfundet internettet. "Wow smart ass, bare jeg fandt på det" Sagde jeg. Han grinte lidt af min kommentar. 


"så s, p eller k?" Spørg han, så JEG skal svare først. "hmmm... Laver vi en dirty s, p, eller k? eller?" Spørg jeg... "Det finder vi nok ud af" Griner jeg. "Fint... Sandhed" Siger jeg.... Måske var s, p eller k en lorte ide...

"Okay... Fortæl mig 10 random facts om dig selv" Siger han. Jeg ånder lettet ud... Jeg er glad for det ikke startede med de der dirty-spørgsmål.... 

"1. Mit fulde navn er Selma Blair Johnson. 2. Jeg er 17 år. 3. Jeg har fødselsdag d. 19 december. 4. Jeg bor rigtigt i Danmark, men bor i USA de næste tre år, for at studere... 5. Jeg bor lige nu hos min faster og onkel. 6.min yndlings bog hedder When breath becomes air. 7. Min yndlings tv-serie hedder American Horror Story. 8. Jeg er enebarn. 9. Mine venner er; Sasha, Milla og Louise. 10. Jeg går, og har gået til Karate i snart 7 år." Siger jeg. Puha, det var noget af et svar.... Jeg skal jo nærmest have pusten.

"Karate?" Spørg han. "Ja... Brunt bælte 3. grad" Siger jeg. "Wow. imponerende... så du er sådan virkelig stærk og kan slå mig i en slåskamp hvis det er?" Spørg han. "Det må du spørge om i næste runde. Nu er det min tur til at stille et spørgsmål... Så, s, p eller k??" Spørg jeg.

"p" Svare han. Jeg tænker på noget jeg kan spørge om.... hmm.... "Hvor køn syntes du selv du er fra 1 til 10?" Spørg jeg... Hvad skulle jeg ellers spørge om. Det kunne jo godt være han er selvglad, men det tror jeg ikke..

I'm a fighter // f.l.Where stories live. Discover now