«Gå Tur Del 1»

2K 55 0
                                    


"Wow" Siger jeg sarkastisk  og kigger mig omkring. "Hvad laver vi her?" Spørg jeg. Det her kan han ikke mene. Han bortførte mig, så jeg slap for kontoret, bare for at være udenfor i det fri, ved en sø, og en helvedes masse træer!?

"Jeg tænkte du hellere ville gå en tur med mig, end at få en sveder" Siger han, mens han rynker på næsen. "Så du bar mig her ud, for at snakke og gå en tur?" Spørg jeg og kigger på ham som om han er idiot. Hvorfor gør han det her!? "Ja..." Siger han med et smil... Et flirtende smil! "Okay så" Siger jeg, og vi går en tur.

"Så, hvorfor skulle du op på kontoret!?" Spørg han ud i det blå. "Sasha larmede. Fie truede med at sende os op på kontoret. Så HVISKEDE jeg, og blev derefter smidt op på kontoret, for at få min 'straf' " Sukker jeg.

"Sasha..." Mumler han på en negativ måde. "Hvad er der med hende?" Spørg jeg interesseret. "Det er ikke hende.... Men Cam... Jeg burde nok ikke sige det her me..." Jeg afbryder William. "Men Cam er skudt i Sasha" Siger jeg stolt over jeg også vidste det. "Vent, han tog hjem til dig?" Spørg han overasket. "ja... og du må heller ikke sige det her.... me" Nu afbryder William mig. "Men du tror at Sasha er smask forelsket i Cam?" Spørg han. "Jeg er ikke sikker... Hun virker interesseret, men gør selvfølgelig alt for at skjule det... Plus jeg er ikke sikker på om hun nogensinde vil stole på ham. For at være ærlig, er jeg glad for jeg ikke har sådan et fucked ud forhold med nogle, det er jo ikke til at holde styr på" Siger jeg og fremskaffer et lille grin. 

"Ja! Du forstår det sikkert ikke, men det gør jeg. Forelskelse er overfladisk.... hvem har brug for det! Der kommer jo ikke andet end problemer, og selvkontrol" Siger han, og sparker til noget jord i skoven. Når han siger selvkontrol, mener han så at han kun kan have sex med en person, og skal beherske sig for ikke at være kæresten urto??? "Er det sådan du har det med kærlighed?" Spørg jeg seriøst. 

Han mumler "Jeg vidste du ikke forstod". "jojo, jeg forstår. Jeg er bar ikke enig." Siger jeg hurtigt. Han kigger nysgerrigt på mig, med store øjenbryn. "Hvis begge personer føler det samme, er forelskelse en fantastisk ting.... ikke at jeg har prøvet det, men jeg sagtens forstille mig det" Siger jeg og drømmer om min perfekte fremtid.

--Jeg kommer hjem efter en dejlig, men stressende dag i arbejde. Min kommende (model) kæreste har lavet aftensmad, og vores 4-årige tvillinger, Lilje og Mikkel, er i fuld gang med deres middagslur. Ahhh livet. Hvis der skulle være en ting der er bedre ved min drøm, er det at jeg er en rig, arbejdsløs kvinde. Ahhh.... Penge! Kæreste! Børn! Penge!--

Nu har jeg jo ikke prøvet at være forelsket, så derfor kan jeg ikke fortælle om det er en god ting eller en dårlig ting.... Fordi hvis det kun er den ene der er forelsket, er det noget shit... Men hvis man er forelsket, begge to, så sker der sq magi! Tror jeg....

"I er alle syge i hovedet" Griner han, og slår mig legesygt på min arm. "Så du har aldrig været forelsket?" Spørg jeg og slår ham tilbage på armen. "Det kan jeg ikke udtale mig om" Smiler han. Irriterende...  "Så hvad er den rigtige grund til at du har taget mig herud?" Spørg jeg. "Det kan jeg ikke udtale mig om" Griner han. "Hvad er der! Du plejer ikke at kunne holde din fucking kæft, og nu vil du ik svare på simple spørgsmål!" Udbryder jeg i grin. Det her er latterligt.

...

"Argh, mine ben tager livet af miiiiig!!" Brokker jeg, og slæber mine sko hen af jorden. ""Argh, har Selma ondt i sine fødder? Åhh nej" Siger han dramatisk med en falsk-ked-af-det-stemme, og går foran mig. "Kan jeg..." Spørg jeg. Han nikker, og jeg hopper op på hans ryg. Yay!

"Jeg har været forelsket.... en gang.... og det er sq også sidste gang" Fortæller han endelig. "Så William Lachowski har haft en kæreste!" Udbryder jeg. "Hey-hey, jeg fortalte det ikke så du kunne drille mig med det!" Siger han, og sænker farten på sine skridt. Det er dejligt han gør det, han tager jo skridt som om vi har 33 sultne mutant hunde bag os... hvem går så hurtigt??? 

"jeg er ligeglad hvad dine grunde er for at fortælle mig det. Det her glemmer jeg ALDRIG! Den største player i hele USA har været forelsket... huh måske det endda var det der satte skub i din player-karriere!" Siger jeg dramatisk.

I'm a fighter // f.l.Where stories live. Discover now