«Just Dance del 2»

2.1K 54 0
                                    


"Hvorfor er William Lachowski et perverst svin" Mumlede jeg for mig slev, før jeg svarede hans spørgsmål. Han ventede spændt på et svar.

"Du var i seng med Allison.... Og nu glor du på min og Sasha's røve" Sagde jeg, med et gab. Nej, jeg er ikke allerede træt!!!???? "Hvordan vidste du...? Det er ligemeget, kan du ik være ligeglad med hvem jeg er i seng med??" Spørg han, og ser interesseret på mig.

"Nej, fordi Allison kan faktisk godt lide dig. Jeg ved hun er den ondeste og mest nedladende person I VERDENEN! men ingen fortjener at få lejet med sine følelser på den måde" Siger jeg, og tager min mobil frem.

"Allison er ellers lækker nok" Siger han, og tager min mobil ud af min hånd. Jeg sukkede opgivende af ham. Både af hans kommentar, men også fordi han tog min mobil.

"By the way, jeg vågned i din seng i morges.... Hvis du kan huske det, du var ret fuld." Sagde jeg, og strakte min hånd ud efter min mobil. "ja, jeg stod sent op.... ven? Du vågnede i min seng? Har vi...?" Spørg han, men jeg afbryder ham. "NEJ!" Udbryder jeg. Selvfølgelig havde vi ikke sex.

"Du fortalte mig det om Allison, da jeg hjalp dig op i sengen" Sagde jeg, og var, uden jeg lagde mærke til det, rullet op på William. "Du hjalp mig?" Spurgte han forvirret. "Ja, høre du ikke efter? OG GIV MIG SÅ MI MOBIL!" Udbryder jeg. Uanset hvor meget jeg strækker mig, kan jeg ikke nå den. William har bare sådan nogen abe-arme. 

Han lægger hurtigt min mobil under hans ryg, så han nu sidder på den. William ligger på ryggen, og jeg har, mærkeligt nok, fået den akavede posion, nemlig at sidde oppe på ham, med et ben på vær' hans side. Han læner mine hænder op af hans bryst kasse.

Jeg prøver at rykke ham, så jeg kan få MIN mobil tilbage... Men han er urokkelig. Han er kraftedeme lige så tung som rundetårn. Jeg ved ikke hvor eget rundetårn vejer, men de har omkring samme vægt.

Han lægger bare der, og smiler. "Hvad?!" Spørg jeg. Det er så nederen når folk bare stirre på mig. Det er også ret creppy, og det pisser mig fuldstændig af! "Det er bare dejligt at lærer mere om dig" Siger han. "Har du lært noget om mig i aften?" Spørg jeg, og gaber igen. Fuck, jeg er sku træt.

William begynder at snakke "Du er godhjertet. Stædig. Hjælpsom. Du bliver let pissed off" Jeg afbryder ham. "Jeg bliver ikke let pissed off! Men når folk stiger på mig, skal jeg så bare lade som ingenting?" Spurgte jeg. William nikker. Selvfølgelig skal han have en helt anden mening end mig. Typisk.

Jeg sætter mig tilbage i sofaen, for at bevise jeg ikke er stædig. Jeg behøver ikke få min telefon tilbage. Jeg er nemlig ikke stædig nok til at vente på den -tænkte jeg. Jeg kigger på William, der stadig ligger på ryggen, men drejer hoved, for at kigge på mig. Igen.

ÅRHG, hvem prøver jeg at narre? Ok, jeg er måske en lille smule stædig... Og eg bliver KUN hurtigt pissed off når jeg er sammen med William. Han er typen man bare vil slå i fjæset hver gang man ser ham.

det kribler stadig i mig, efter at få min mobil tilbage!

William tager min mobil frem, og åbner den. "Hey!" Sagde jeg, og rækker ud efter min mobil. Igen, jeg kan ikke vinde over William's abe-arme. "Hvem skriver Johnson så med?" Spørg han sig selv, og scoroller gennem mine beskeder. "Hvem er Mark?" Sprøg han. "I sender hjerter til hinanden. uhhh" Tilføjer han.

"Han er min fætter" Siger jeg, og får endelig fat i min mobil. 

"Jeg har også fundet ud af noget om dig i aften." Begynder jeg, og William sætter sig godt til rette. "Det du gjorde for James.  Det er den William jeg er venner med. Mens den irriterende William der bare tager min mobil, har sex med 60 forskellige piger om året, og nedstiger min røv... Den William har jeg bare lyst til at slå" Siger jeg med en sød stemme.

"Så det du siger er at du har lyst til at slå mig?" Spørg han. "ja. Bare rolig, du bliver ikke smadret af en pige i aften... ihvertfald ikke mig.... Jeg er for træt" Sagde jeg og gabte for sidste gang.

I'm a fighter // f.l.Where stories live. Discover now