«Overgivelse»

2.1K 56 0
                                    


De næste fem dage skal jeg overnatte i den her hytte... Min gruppe skal selv handle, gøre rent, lave mad osv. Louise, Nick og William er i min gruppe.... Jeg ved at Louise vil hænge på Nick HELE turen, fordi hun er totalt skudt i ham, men det betyder at jeg er tilbage med William...
Altså vi må godt være sammen med de andre elever, men vi SKAL være låst inde i hytterne fra kl 21.... og der skal være stille fra kl. 20:30 af... Nederen ikk'?

Da jeg kommer ind som den første tjekker jeg værelserne ud først. "DIBS FOR DET HER VÆRELSE!" Udbryder jeg, da det værelse er fedest. 

William kommer over til mig. "Det er et nice værelse" Siger han, og triller sin kuffer herind. øhh whaaaat? theee? fuuucckk? "Hvad laver du? Det der er Louises seng" Siger jeg, og peger hæktisk på den anden seng. "Jeg tror ikke Louise er enig i det" Fortæller han, med det sælvanlige William-ansigt; Slesk smil, og flirtende øjne.

Jeg kigger ind til den andet værelse, hvor Louise så flot er ved at pakke ud. Jeg giver hende -du-er-en-forreder-blikket. "Hvad?" Siger hun lavt. "Jeg troede bare vi skulle sove sammen" Siger jeg og kan stadig ikke helt fatte at jeg skal overnatte sammen med WILLIAM LACHOWSKI!!

Hun kommer en til mig, "Jeg ved det godt... men vil du ikk nok gøre det her for mig... Jeg mener..." Hun kan se Nick, og smiler nu til ham.... Han vinker tilbage. "Så du dropper mig bare" Siger jeg stædigt. Jeg skal IKKE sove sammen med William... Nejnej...

Hun sukker højlydt. "Nåhhhh, okay" Siger hun og går trist hen til sin kuffert... Hun ligger en bluse i kufferten. "Jeg ligger nu den her bluse ned i min kuffert, fordi min veninde ikke vil hjælpe mig.... ak og ve..." Siger hun, og snøfter som om hun lige har grædt. Seriøst? Hvor gammel er hun, 5 år? Jeg kigger på hende ved godt hun til tider er MEGA OVERDRAMATISK, men.... hun kan faktisk virkelig godt lide Nick.

"fint" Sagde jeg og ærgrer mig over at jeg overgav mig... Louise er bare vildt god til at manipulere...
Jeg har ikke sagt fint til at sove sammen med med William. Jeg sagde fint til at Louise kunne sove sammen med Nick. 

Hun spurter over til mig, og omfavner mig til min store overraskelse....

Jeg går skuffet tilbage til William, som ligger på sin seng. Det er 2 enkeltmands senge, som er lagt sammen. Jeg ville rykke min seng væk fra hans, men man skulle tro den var boltret fast! Jeg kigger under sengen, og ser bordbenene og gulvet er boltret fast! WTF! Jeg skulle aldrig havet overgivet mig! I'm screwed!

"Hvad laver du smukke" Spørg han undrende. Jeg rejser mig, og ser på ham med et suk. "Det ser ud til at jeg ikke kan flytte sengen.... Så lige nu laver jeg ikke noget" Sagde jeg og strammede min hestehale. Han smiler, og nedstiger mig totalt. "Du er så sød" Siger han med et lille grin, og tager sin mobil frem. Jeg kigger forvirret på ham. "Sød?" Spørg jeg.

"Ja, sød. Kan du ikke høre eller hvad?" Svare han, og skriver på sin mobil. "Argh" Siger jeg af uforståendehed og går ind til Louise. Hun er sammen med Nick. De pakker og snakker sammen... Jeg går hurtigt ud derfra, og ser omkring i huset.

Jeg tager min mobil frem, for at facetime med Mark. Han tager den ikke. "Dette nummer er optaget." Siger kvinde stemmen, og jeg lægger på. Han snakker sikkert med Sasha...

...

Vi er på vej ud fra stedets lokale butik, Louise og jeg har købt ind til Lasagne, så fordi vi handlede ind, kan Nick og William lave maden! "Så... vi er alene... Hvad ville du fortælle mig, som var såååå vigtigt?" Spørg jeg. Louise kigger beskedent på mig. "Det kan vente..." Siger hun, og forbedre sit græb hun har på posen med varer i. Jeg giver hende spyt-ud-blikket! 

"Det er ikke ...Altså.... På vej hjem fra skole i fredags... Jeg så Mark kysse med en anden... den anden var en dreng" Siger hun. Jeg får store øjne. "er du sikker på a..." Spørg jeg, men hun afbrød mig. "Jeg er sikker på at det var Mark" Siger hun og kigger seriøst på mig.

"Men... han ville fortælle mig hvis han var bøsse... PLUS han er en fantastisk fyr, han ville aldrig gøre det imod Sasha... HUH! SASHA! Kender hun til det?" Spørg jeg. "Nej jeg har ikke fortalt hende det.... Jeg vil ikke have hun får det afvide af mig. Du er Marks kusine... Du kan jo løse det!" Udbryde hun lavt.

"A) Bare fordi jeg er hans kusine, betyder det ikke jeg skal løse det her problem... B) Det er på ingen måde sikkert at han gjorde det.. der sker jo misforståelser hele tiden.... C) Jeg tror virkelig at han kan lide Sasha... De er hele tiden sammen, og... for eksempel facetime'ede de imens du pakkede ud!" Siger jeg, og skifter posen fra min højre hånd, til min venstre. 

Kan det virkelig være rigtigt????

I'm a fighter // f.l.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora