«Just Dance del 1»

2.1K 57 0
                                    


Selma's Synsvinkel (Igen):
Sasha, Louise og jeg kommer løbene ud til Milla. Vi undrede og alle hvorfor hun løb grædende ned til vejen foran hendes hus. Vi kiggede ud af vinduet, men der var kun røg, som om der har været ild der er slukket. 

Jeg ser Milla i James' favn. Cameron, William og Nick står i baggrunden. "hvad sker der her?" Spørg Louise. "Jeg har en date til vinterballet" Svare Milla stolt og kigger på James. De kysser, igen.

"Åhh okay" Siger jeg lettet. "Vi blev ret urolige, da du bare løb grædende ned" Tilføjer Sasha.

"Vil du være min date" Siger Cameron lige pludselig til Sasha. Han ser ret glad ud. "Godt forsøgt, men jeg har en kæreste" Svar hun. Hans glade ansigt, så lidt forvirret ud. Han var måske endda lidt ked af det. "Uhhhhh" Lød det fra William, for han åbenbart syntes det var nødvendigt at påpege at Cameron for hård blev afvist.

Jeg grinede lidt over det. Det var ret synd for Cameron, at han ikke vidste det. 

...

Så her er en kort opusmerering: Drengende joinede os.

Vi sidder i stuen, og har bestilt lidt ekstra pizza'er (Så drengene også kunne få aftensmad). Skiftevis spillede vi Just Dance. Vi er 8 personer. Regler:

FX. Sasha og Cameron danser. Hvis Sasha vinder, skal hun danse med den næste, som er Nick. Så når Sasha og Nick har spillet, og Sahsa vandt igen, så skal Sasha danse igen. Så danser Sasha og Louise sammen. Louise vinder, og Sasha skal ikke danse igen, før det er hendes tur. Sådan liver det bar ved indtil vi ikke gider mere.

Det er ret ureslistisk at Cameron og Sasha danser sammen. "Please lad mig ikke komme på hold med Cameron!" Hviskede Sasha før vi begyndte at spille. Selvom vi ikke er i hold?! Jeg nikkede bare selvom jeg helt gerne ville have Cameron og Sasha bliver 'smeltet' sammen, så hun ikke hænger på min fætter, men på Cameron.

Det er mig og Cam der starter. Addicted To You af Avicii ft. Audra Mae . Det var vildt grineren!
Jeg vandt, selvfølgelig.
"Så hvem skal jeg vinde over nu?" Spørg jeg, med selvtilliden i top.
"Jeg vil gerne  slå dig i Just Dance" Siger han. "Men jeg vælger track!" Tilføjer han. Han går over og skifter Just Dance 2015 ud med Just Dance. 

Han vælger The Way af Ariana Grande feat. Mac Miller. Den sang er... langsom. Jeg giver ham er-du-seriøs-blikket.... Han er vel seriøs.

Det var ikke så slemt, som jeg havde forventet. Plus jeg vandt!

Men det her bliver slemt. Cameron valgte at Sasha og jeg skulle danse Rich girl af Gwen Stefani feat. Eve. Hvis i ikke kender den dans, skal i bare vide at man hopper et par gange i dansen, og.... ens røv ryster ... og nej. Det er bare nej.....

"Jeg vinder" Siger Sasha, helt uvidende om hvad der venter hende. 

Under dansen høre vi kommentar fra publikum. "åååh ser godt ud" -fra William. "åhh i kan det der!" -sikkert fra Cameron. Og de andre kommentarer var ikke til at høre, fordi Louise lå flad af grin. James og Milla havde travlt med hinanden. 

Jeg tabte... NEEEEEJ! Jeg er ellers mester,!!!'Jeg finder mig ikke i det!!! "ej, Ommer??" Spørg jeg sødt Nick, fordi det nu er hans tur til at danse sammen med Sasha. De danser C'mon af KE$HA. Det er en af mine YNDLINGSDANSE!!! Kan gud ikke lide mig?

Jeg smider mig i sofaen, og sukker dybt. "Du var bedre end Sass" Høre jeg en stemme sige. Jeg vender hovedet og finder ud af, at jeg har lagt mig ved siden af William. "Åbenbart ikke, jeg tabte joo" Sagde jeg, med hævede øjenbryn. 

"Nej, din røv rystede klart mere end Sasha's" Siger han med et smil, og kigger på mig. Jeg slår ham så hårdt jeg kan på hans skulder. Han reagerede ikke. Jeg førte mit hoved tættere på hans. "Du er et pervers svin" Hviskede jeg i hans øre, og satte mig godt tilbage i sofaen.

"Hvorfor er jeg et pervers svin?" Spørg han, og lægger sig på siden, mod mig. Det var der jeg fik følelsen at den her samtale aldrig slutter.


I'm a fighter // f.l.Where stories live. Discover now