«Vinterbal del 3»

2.1K 56 0
                                    


Hvor kom jeg fra? Nåh ja... William er igang med at kysse mig!!!
Denne gang er det ham som trækker sig fra vores kys/snav... det vi nu gjorde... "For mig er du ikke bare et legetøj..." Begynder han. "Selma" Tilføjer han. Han tog mine hænder og kiggede på dem i et øjeblik. Hans blik ramte mine øjne. "Jeg ved du har undgået mig den seneste tid... men bare fordi vi ikke snakker sammen, betyder det ikke at jeg ikke tænker på dig." Siger han, og læner sig lidt mere frem.

"William..." Siger jeg for at afbryde hans romantiske 'tale'. "Nej vent jeg er ikke færdig" Siger han og planter sine hænder på mine hofter. Hans læber rør mine. Jeg kysser med, og kører mine hænder gennem hans silkebløde hår.

...

William og jeg splittede os op for at finde Caleb. Jeg kigger ivrigt til alle sider.
Jeg får endelig øje på ham efter.... snart 30 minutter! Jeg kan se han står med ryggen til. "Caleb!" Råber jeg lettet.

Han vender sig om, og jeg ser der løber blod ud af hans næse. Jeg løber op til ham. "Hvad har du lavet? " Spørg jeg og tager ham i hænderne. Der er blod på hans hænder, men mest på hans knoer. Jeg kigger vredt på ham "Hvad fanden har du lavet?" Spørg jeg, og aer et sted på hans hånd der ikke er helt blodet til.

"William" Siger han. Jeg får store øjne. Jeg har jo været sammen med William for 10 minutter siden! "William gjorde det her?" Spørg jeg og kigger på al det blod. Caleb nikker. "omg..." Mumler jeg "bliv her" Siger jeg og løber videre. Jeg skal finde William, lige nu!

Efter omkring 6-7 minutter*

Omg, der er vildt mange rum på den her skole! Oh Jeses Kristus hjælp mig! Jeg vender kigger hurtigt ind i alle rum, men ser William inde ved festen. Han står afslappet op af væggen og kigger sig omkring. Han har ikke en blodtud, men jeg kan sagtens se blodet på hans knoer. 

Jeg går med raske skridt imod Lachowski. Da jeg står lige foran ham giver jeg den største lussing jeg nogensinde har givet ham. Han tager sig for kinden. "Hvad fanden har du gang i!" Råber jeg, fordi musikken er vildt høj herinde. "Hvad mener du!" Siger han og laver argh-, og av-lyde... "kan du huske du ville hjælpe med at finde min ven, og IKKE komme op og slås med ham!" Sagde jeg og kigger på ham som om han er en idiot!

"Hvad havde du regnet med! Han sagde i havdet kysset, så jeg gjorde bare det der føltes mest naturligt at gør!" Siger han og laver beroligende bevægelser med hånden. Det beroliger mig ikke! "Men du vidste han er min ven William!!!" Siger jeg og lægger mine hænder på mine hofter. "Så det er sandt? Du kyssede ham?" Spørg han. "Det er ikke det vi taler om lige nu!" Siger jeg og prøver at få ham til at koncentrere sig på det vigtigste emne.

Williams ansigt bliver mere og mere trist. "Så det er rigtigt..." Siger han stille, men jeg hørte det uden problemer. "Nej hold nu op! Han kyssede mig, og jeg skubbede ham væk! Hvofro tror du ellers han løb væk fra mig!" Siger jeg og slår opgivende ud med armende. Der plantes et stort smil på William.

"Omg din idiot" Mumler jeg, men jeg siger det ikke på en streng måde, mere på en legende måde. Det får William til at smile stører. "Jeg elsker også dig" Siger han, tager om min talje og svinger mig rundt. Hvor kan han det fra? 

Hans ansigt kommer tættere og tættere på mit. "hvor har du lært de moves fra?" Spørg jeg, da han gør det engang til. "Altså nu hvor jeg ikke blev din date til ballet, bliver jeg jo nød til at imponere dig på en anden måde" Svare han, og bær' mig op i brude stilling.  "Du er så latterlig" Griner jeg, og svinger mine arme om ham "Tak, du er også ret fantastisk hvis jeg selv skulle sige det" Siger han med et smil. "Er du seriøs William" Siger jeg med et omg-argh-grin.

Han sætter mig langsomt ned, og vores læber mødtes intenst. Min ene hånd køre rundt i hans dejligt bløde hår. Den anden er blevet lagt fint på hans skulderryg. Jeg kan høre de larmende beats i baggrunden fra dj'en. De mange lave stemmer som bliver forenet med musikken.
Jeg kan mærke Williams hænder er lagt ved mine hofter.

Jeg ved godt det lyder vildt perfekt men jeg blev nødt til at trække mig. Der er en masse mennesker. Jeg kan også huske fra de andre fester jeg har været til... der er altid et par stykker som bare rå-snaver... det er SÅ akavet, og jeg vil helst ikke ende med at være en af dem!

Vi går ud på dansegulvet og danser. Jeg har det så sjovt at jeg helt glemte alt det med Caleb.

I'm a fighter // f.l.Where stories live. Discover now