«Grupper»

2.8K 68 3
                                    

Billedet er af Sasha*


"Cameron er næsten ligesom William..." Siger Louise. "Vi er enige om at ingen slår William, men Cameron Nick og James er altså ikke.... hvad siger man.... gentlemans... De går allesammen i seng med en ny pige hver uge... Men det er deres personlighed der skiller ud. William er stædig, selvglad. Cameron er flink. James er sjov, og Nick er skør... Men alle fire er players" Siger Milla. 

"Jeg har valgfag med Cameron ... Sang og musik..." Siger Sasha plusligt. "Jeg har Nick på mit spil-hold" Siger Louise, og til sidst siger Milla "Jeg har billedkunst med James". Så vi har alle sammen en player i vores valgfag???

...


"Selma for helvede, nu er det 3. gang jeg kalder på dig" Høre jeg min faster råbe. Årgh... Skoledag? Allerede igen? Jeg hader tirsdage ligeså meget som mandage... FOR JEG SKAL KRAFTEDEME I SKOLE IGEN!! Hvorfor tog jeg overhoved til USA! Istedet forat studere, kunne jeg blive prostitueret... Det tjener man vel godt på??? Jeg behøver ihvertfald ikke gå i skole for at blive det.

Det er altså også unfair! Jeg skal gå i skole i 15 år, og derefter skal jeg arbejde resten af mit liv! Syntes i det lyder fair?? Livet må da have en dybere mening.... Ak og ve, det har jeg ikke tid til at tænke mere over fordi jeg skal åbenbart i skole...'

Jeg skynder mig med at tage tøj, makeup og sko på, for så har jeg længere tid til at være på mobil! Facebook, Snapchat, Instagram, Twitter, Youtube, Musical.ly og Swell, her kommer jeg!!! 

Jeg spiser min morgenmad imens, jeg tjekker de socialemedier. Facebook; 7 nye venne-anmodninger. 

Sasha Martin, Milla Smith og Louise Gray. James Ludwig, Nick Tyson,  Cameron Dallas og William Lachowski.

De tre første godkendte jeg med det samme. Men det 4 sidste... dem lade jeg værre....

Min mad er spist op, og klokken er 15 min i. "FASTER! JEG LÅNER BILEN!" Råber jeg. "Det gør du bare!" Råber hun tilbage.

Jeg parkere, og går ind til Geografi. yay mit yndlings fag! (Sarkastisk).... Jeg sætter mig ned, alene. Jeg sidder på min mobil i 5 minutters tid, før læren kommer. Jeg ser op, og klasen er fyldt. "I skal indeles i grupper, jeg har allerede lavet dem" Sagde han, og kiggede på sit papir gennem brillerne. Jeg kigger koncentreret på Læren, som forklare holdene 

"Gruppe 1: Allison, Madison, Kelly og Noah". Jeg kender ikke rigtig Noah, men alle kender Allison, Madison og Kelly. De er skolen 'populære' piger. Hvis du spørg mig, er de bare ynkelig... Allison er 'lederen' af deres lille trekløver. Madison er den... dumme. Enden er hun virkelig blansk som en dør, eller så spiller hun dum. Begge ting er ret irriterende. Kelly er en 'assistent' for Allison.... Hun hente vand til hende, hun holder hendes bøger, og gør alle de ting for hende, som hun ikke selv vil. Jeg har hørt at det eneste de sådan snakker om, er sladder eller kalorier... 

"Gruppe 2. Sarah, Cameron, Lukas M. Lukas S. og Jack". Er Cameron her? Jeg kigger rund. Han er har kraftedeme... Og hvem er det? James!?! Jeg krydser mine fingre for at jeg IKKE kommer i gruppe med ham. "Gruppe 3. Selma, James, Julie og Daniel." Tilføjer læren. Seriøst? Jeg sukker højlydt. 

"Gruppe 4. Jonas, Cecilie, David, Max og Hailey"... Efter lidt tid, med at ALLE elever klager -undtagen de 'populære' piger, som syntes det var helt fair. Fordi de kom i samme gruppe. - Men jeg sidder bare stille, selvom jeg er MEGA utilfreds! 

"Sæt jer i jeres grupper, og lav jeres præsentation færdig til næste gang. Den her karakter tæller for 60% af jeres års karakter" Siger læren, sætter sig ned, og læser i sin avis. Hvem læser i avis nu om dage??? 

James, Julie, Daniel og jeg satte os sammen, og begyndte på opgaven.

I'm a fighter // f.l.Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ