«Hvorfor?»

2.3K 59 2
                                    


Mark kommer ind på mit værelse. Det var ret akavet... "Hey Selm" Sagde han, og kom længere ind på mit værelse. "Hey" Siger jeg forsigtigt. Han sætter sig ved siden af mig, på sengekanten. Jeg kigger på ham. "Jeg vidste ikke Sasha var din veninde..." Sagde han. "Bedste veninde" Tilføjede jeg, bare for at være irriterende. 

"ja.. Men jeg vil gerne spørger dig, om det er okay" Siger han. Nurgh, han kan faktisk virkelig godt lide hende! "Er i seriøst?" Spørg jeg, og mener i som i forholdet. "Ja... Jeg kan virkelig godt lide Sasha" Sagde han med et smil.

Jeg smiler af glæde. "Hvis i er glade, er jeg glade" Siger jeg opgivende, men er det okay, fordi jeg mener det. Ja, det bliver ret akavet... især hvis de ender med at slå op på et tidspunkt.... Han ånder lettet ud. "Men du har bare at behandle hende ordentligt" Tilføjer jeg, fordi det er kraftedeme også en vigtig del af den her aftale.

Han smiler stort "Det lover jeg" Siger han, og krammer mig. Jeg krammer med. 

Men det er stadig irriterende, akavet... og bare en dårlig ide at min fætter og bff er kærester. Men jeg kan jo ikke gøre noget, for at splitte dem op.

...

William's synsvinkel:
Jeg vågner i min seng... Årgh mand jeg er vildt smadret... Jeg kigger på min mobil, klokken er 14... gud, det bliver svært at falde i søvn til tiden søndag... Jeg må hellere stå op nu. Jeg skriver til drengene, om de ville være sammen i aften. 

De svarede allesammen okay!

...

Jeg tager min lighter og min benzin. "Tror du virkelig det vil imponere hende?" Spørg James, og klør sig, er hvor der burde sidde nogle skægstubbe, men dem har han barberet af. Han skal jo se fin ud når han skal invitere sin 'kæreste' ud. Nick og jeg nikker, mens Cameron siger "Jeg ville sige ja".

Der er Vinter-bal-fest-ting om en måneds tid... Det bliver svært at vælge EN pige.... ak og ve, det bliver svært at vælge den heldige pige, der skal ud med William her!

Han fabler hele tiden om hvor åhh så dejlig Milla er... Urgh, jeg brækker mig snart. Men alle skal vel igennem en 'fase' hvor de er 'så forfærdeligt forelskede'..... Jeg syntes det er sørgeligt, at han kan synke så dybt, og blive bundet til KUN EN PIGE???! Hvem vælger det?

Efter vi gik ud, smækkede jeg hoveddøren i, og vi satte os ind i bilen, med benzinen og lighteren.

Da vi er fremme foran Milla's hus, går vi ud på vejen. Der kommer ikke nogle biler lige nu, så det er nu vi skal slå til. Jeg hælder benzinen ud på vejen, og former bogstaverne 

s k a l   v i   f ø l g e s   t i l   v i n t e r b a l l e t  ?

Jeg stod klar med lighteren, og skulle tænde benzinen, når jeg fik tegn til det af Nick. James tændte sin højtaler, og satte photograph på med Ed Sheeran. Cameron kastede noget der lignede sten på Milla's rode. Hun åbnede vinduet.


Selma's synsvinkel:
Vi bærer pizzaerne op på Milla's værelse. Jeg er sååååå sulten! Vi alle sætter os på sengen og JEG skulle vælge musikken. Sahsa, Milla og Louise havde brokket dig ret meget over det. "ej, du har så dårlig musik-smag!". "Jeg orker ikke at høre broccoli, IGEN!" Sagde de... Men det er min tur, så de skal bare klappe karry.

Jeg skulle til at trykke play, da jeg høre en helt anden sang, end den jeg skulle sætte på. Ed Sheeran? PHOTOGRAPH!!!! Omg, den sanger er jo GUUUUD! Vi kigger alle fire på hinanden og undrede os over hvad det var. 

Vi spurtede alle sammen over mod vinduet. "Jeg bor her, jeg ser først!" Siger Milla, og åbner vinduet. Hun stikker hovedet ud, og musikken bliver højere. "ohh my god...." Mumlede hun. 

Okay nu er jeg for alvor nysgerrig!


Milla's Synsvinkel:
"ohh my god...." Mumlede jeg, og manglede bogstaveligtalt ord. Det her... det er SÅ romantisk! Der står 'Skal vi følges til vinterballet?' med ild. Hvordan de gjorde det, interessere jeg mig ikke rigtig for.... Jeg ved ikke hvordan jeg skal reagere... 

"Så vil du?" Råber James, og som altid smiler han. "omg" Siger jeg igen... Det her er utroligt, tænk han har gjort det her for mig! Jeg ville råbe ja, men mine øjne fremskaffer nogle tårer, der glider ned af min kind. Jeg holder mig for hoved, og nikker. "Ja!" Råber jeg før jeg løber ned på nederste etage, spæner ud af hoveddøren, o g kaster mig i armende på James. 

"Ja" Siger jeg lettet, og kysser ham. Kysset føres til snav. Jeg er over lykkelig!

Jeg hører lyde fra mørket. Cameron, Nick og William kommer frem. Selvfølgelig har han sine venner med, det genere mig ikke spor.

Pigerne kommer løbende ud.

I'm a fighter // f.l.Where stories live. Discover now