«Indespærret»

2.1K 54 3
                                    


Så, opdatering; Der er snestorm og derfor kan William ikke forlade mi hus... yay! (sarkastisk) 
Jeg sukker dybt over nyheden og håber VIRKELIG på at vi ikke behøver skole imorgen, på grund af alt den sne; Snow day!
Da jeg var lille, og eleverne i de tegnefilm jeg så fik fridag på grund af at der var for meget sne, syntes jeg ALTID det var SÅ unfair at vi aldrig får det i Danamark! Men nu bor jeg i USA, og her sker det jo om vinteren, hvis der er for meget sne! Der er for meget sne nu!!! Jeg håber sådan at der er nok sne til at få en Snow day!

William smiler. "Skal jeg så overnatte her?!" Spørg han åbenlyst glad. "Ja, det bliver du jo nødt til William" Siger min faster og giver ham et smil. "Du kan sove inde på Marks værelse" Siger min faster med et smil. "Ja... Jeg kender godt Mark... Han er en af mine gode venner. Jeg kender ham godt nok til at jeg nok ikke skal sove inde på hans værelse" Siger han dramatisk.

"Hvor havde du så tænkt sig at sove?" Spørg jeg, i håb om det ikke bliver hos mig. "Jeg ved ikke... sofaen..." Siger han IGEN DRAMATISK!!! Helt seriøst hvordan kan min faster købe det der?! "Nej vær' nu ikke fjollet! Selma har en flor dobbeltseng. Sov der.... " Siger min faster og går ud for at børste tænder. Mine fætre, Louis og Lukas er lagt i seng og min onkel og faster gøør sig klar til at sove. 

Jeg vender mig om, så mit ansigt er mod Williams. "Sørg for at være på DIN side af sengen!" Siger jeg skeptisk til ham. "Jaja" Siger han og parere med sine hænder. Igen dramatisk. "Jeg mener det" Forklare jeg og giver ham dræberblikket. "Jeg forstår" Nikker han. "Okay?" Mumler jeg forvirret. Det var let. For let.

Jeg går op på mit toilet og skifter til nattøj der. Jeg børster tænder, reder mit hår og fjerner min makeup. Jeg ligger mig i min seng. Min faster har lagt ekstra dyne og pude til William. Da jeg ser det sukker jeg dybt og laver en lang æv-lyd. Jeg sætter min macbook og min mobil til opladning. Jeg smider mig i sengen, og er på mobilen. 

Jeg er ved at falde ud, da en et-tons-vejende-dreng hopper op i min seng. Jeg slår ham på skulderen, "Pas dog på" Udbryder jeg. "Sorry babe... hvad har du gang i?" Spørg han og kigger på min mobil. Jeg rykker min mobil lidt væk fra hans syn, og kigger uforstående-mystisk på ham. "1. Det rager ikke dig, 2. kald mig Selma... ikke babe.... 3." Jeg tænker lidt. Jeg har intet at sige, men det lyder godt når der er tre ting.... am i right?! Han kigger på mig og giver mig et blik der siger og-hvad-mere. Jeg giver op og fremskaffer en argh-lyd.

"Hey! Vent. Du har ikke noget makeup på...." Udbryder han stille, og studere mit ansigt. Hans fjæs kommer tættere og tættere mod mit. "hvad kigger du på?" Spørg jeg utrygt. "Du har fregner" Siger han stille. Han begynder at smile. "Ja. Problem?" Spørg jeg irriteret. "ja. Du burde ike sække dem. Det er cute" Siger han og tager sin egen mobil frem.

"Cute?" Mumler jeg, men lavt nok så han ikke hører det. Hvem ligger i min seng, og hvad har han gjort af William! Det der er ikke William, det der er en mutant ædende enhjørning! Jeg ved det!

"Du freaker mig ret meget ud nu" Siger jeg stile og lægger min mobil væk. "Undskyld.... Af erfaring kan jeg fortælle at jeg er 'meget ærlig' når jeg er overtræt. Jeg fik ikke nok søvn sidste nat, så jeg er ordentlig træt" Siger han og lægger nu selv sin mobil væk. "okay... men" Han afbrød mig. "Har du prøvet at twerke før?" Spørg han pludseligt. "Hvad j..." Han afbrød igen "Det har jeg... Jeg er faktisk ret god" Griner han. 

Han har et dejligt grin, men det er ret irriterende at han ikke stopper med det! Har han fået grineflip eller?! "Det var jo ikke engang sjovt?! Okay, jeg kan ærligt sige at han er overtræt!

...

Jeg vågner dejligt og varmt. Den her følelse har jeg haft før. Jeg føler mig tryg. Fuldkommen, 100% sikker. Det er en dejlig følelse. Jeg strækker mine arme og ben men hører et "Arv!" Jeg kom til at slå William i kæben. Oops... Vent?? 

William ligger omfavnet rundt om mig, og støtter sit hoved på min skulder og hals

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

William ligger omfavnet rundt om mig, og støtter sit hoved på min skulder og hals. Jeg skynder mig hurtigt væk, og op at stå. Jeg ser hurtigt ud af vinduet, og kan med det samme se at vejret ikke er blevet bedre!
Ved i hvad det vil sige??? SNEEEE DAAAAAG!!!!

Og med det, planlagde jeg i mit hoved hvad jeg skulle bruge min fridag på.

I'm a fighter // f.l.Where stories live. Discover now