«Omklædning»

2.6K 59 5
                                    

Billede (GIF) er af Nick*


Onsdag..... okay... det er en okay dag, fordi der har vi valgfag HELE DAGEN! næsten.
Jeg har fordybelsestid-lektiecafe-dims fra 8:00 til 8:45, derefter har jeg  sport-valgfag-ting, fra 8:45 til 14:30... Og så har jeg samfundsfag til klokken 15:30.

Jeg har det bedre med at tilbringe valgfag sammen med William... Efter eftersidningen igår, viste han mig der er mere end bare flirtende-William... Jeg tror vi kommer til at blive gode venner, med mindre han prøver på noget...

Jeg sidder i bilen, og høre Me too med Meghan Trainor. 

Who's that sexy thang I see over there?
That's me, standin' in the mirror.
What's that icy thang hangin' 'round my neck?
That's gold, show me some respect,oh ah.
I thank God every day, uh huh,
That I woke up feelin' this way, uh huh,
And I can't help lovin' myself.
And I don't need nobody else, nuh uh,
If I was you, I'd wanna be me too.
I'd wanna be me too.
I'd wanna be me too.
If I was you, I'd wanna be me too.
I'd wanna be me too.
I'd wanna be me too.

Den sang er bare så fængende, jeg kan ikk' lade vær med at synge med! 

Jeg går ud af bilen, og går ind til time.
I det her fag, skal jeg bare lave lektier. Jeg tror jeg vil lave den del jeg har for i Geografi. Jeg er i gruppe med James, Julie og Daniel, og den tæller for 60% af vores års karakter... Så den SKAL laves.

...

Jeg er nu i omklædningsrummet. Allison, Madison og Kelly, de 'populære' piger, som alle i smug hader, har åbenbart også sport... Hvem skulle tro det, deres makeup smelter jo af dem? 

De går over til en buddet pige. De mobber hende kraftedeme... Hun begynder at græde, og sætter sig ned. "Pas jer selv!" Udbryder jeg. De ser overraskende på mig. Jeg giver dem skrid-med-jer-blikket. 

Jeg sætter mig ved siden af hende og aer hende på ryggen. "Du skal ikke lytte til dem" Trøster jeg med. Hun græder.... åhhh gud, jeg er ikke en fan af følelser. Hun begynder så småt at stoppe med at græde.

"Er du ok?" Spørg jeg, fordi jeg har det ikke så godt med at forlade hende, hvis hun ikke er okay

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Er du ok?" Spørg jeg, fordi jeg har det ikke så godt med at forlade hende, hvis hun ikke er okay. "Jeg bliver ok, tak fordi du forsvarede mig" Siger hun. Jeg smiler til hende, og går ud af omklædningsrummet. Allison stod ved døren, og kom frem da døren smækkede i.

Jeg kigger opgivende på Allison og efterlader et højlydt suk. "Du skal ikke spille smart over for mig" Siger hun, med sin irriterende lyse stemme. "Hvad med at jeg aldrig snakker til dg igen? Det er en win win for os begge" Sagde jeg. Hun giver mig elevator blikket. "Hold dig væk fra William... Han er min" Siger hun. "Du kan bare tage ham, han vil sikkert gerne.... og bare så du ved der, er William og jeg bare venner" Siger jeg, og kniber mine øjne sammen.

"Jeg ved ikke hvad du tror du har gang i, men du skal bare vide at du IKKE er bedre end mig. Forstået?" Siger hun, og krydser sine arme. Kelly kommer bag fra Allison, "Hr. Wills er her om 3 minutter Alli" Siger hun, og står nu bag Allison. 

"Okay, jeg er også færdig her" De svinger begge med deres hår, vender sig om og går væk fra mig. Deres røve vrikker så ekstrem meget, at det er et mirakel de ikke er faldet af endnu... De går i fuldkommen takt. De har vist prøvet det før, men det er jo ikke overraskende?
Jeg ryster mit hoved af ligegladhed og går selv ind i hallen. 

Inde i hallen, er alle eleverne kommet. William får øje på mig, og vinker til mig, så jeg går hen ved siden af ham. 

"Okay, idag starter vi let ud. Tilldisøvelser. I skal gøre det over to omgange. Jeg har valgt parene til første rundte, og i bestemmer så selv bagefter. Øvelserne begynder når jeg har sat musikken på! "Sagde han.. nej råbte han. Hvorfor råber den mand så højt, hele tiden?

I'm a fighter // f.l.Where stories live. Discover now