«Tillidsøvelse»

2.5K 62 3
                                    

Billedet er af Allison*

Jeg er på hold med Allison.... Hvad har jeg gjort imod universet, som er så slemt at jeg skal straffes på den her måde!!! WHY?!

Det er tillidsøvelser, men der intet tillid imellem Allison og jeg... Kun had. Hun kommer smilende over til William og jeg. Det er så meget et falsk smil - tænkte jeg. Men William troede på det, den godtroende ged. Hun afbrød vores samtale... thh..

"Hej er du klar tillidspartner" Siger hun mærkeligt glad. Hendes stemme er stadig irriterende. "Det er jeg vel..." Sukkede jeg. "William, skal vi være makkere bagefter" Fniser hun. Hvorfor fniser hun? wtf... Hun prøver virkelig hårdt, jeg brækker mig mentalt.

William kigger på mig, og derefter på Allison. "Altså jeg..." Sagde han, men blev afbrudt af Allison "Godt, glæder mig" Siger hun, kaster med håret, og går et par skidt væk fra os. Jeg vidste ikke det var muligt, men hun vrikker mere med røven nu, end før. Wow, er det et talent eller?

William ser glad på hendes bagdel. Jeg ruller øjne og går med hende. "Okay, så hvem starter?" Spørg jeg. Hun kigger på mig, og det betyder at jeg starter... Jeg sukker af rædsel. Jeg ved hun IKKE vil gribe mig. Men jeg ved ikke om hun faktisk gør det. 

William står ved siden af Allison. William skal gribe david. En dreng fra min geografi-klasse. David er mindre nervøs end mig, men det burde han ikke være, fordi;

Jeg stiller mig lidt væk fra Allison, så jeg kan vælte og hun skal gribe mig. Jeg tager en stor indånding og puster hårdt ud. Jeg strejker mine arme ud til siderne, og lukker øjnene. Jeg vælter bagud, og bliver grebet. Wow, hun greb mig faktisk. Hun er ret stærk, det havde jeg ikke gættet.

Jeg rejser mig op, og ser at det ikke var Allison der greb mig. Det var William. Jeg ser overrasket på ham. Bag ham står en irriteret Allison, og ved min side ligger en David på gulvet. Jeg kigger mærkeligt på alle tre. 

Så det der er sket er at Allison ikke greb mig. William valgte at gribe mig, istedet for at gribe Davis...?
"Tak" Siger jeg lettet til ham, og krammer ham.

?"Tak" Siger jeg lettet til ham, og krammer ham

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg trækker mig fra krammet. Jeg kigger på Allison, hun giver mig hvad!?-blikket. Jeg ryster mit hoved af hende. Jeg går ned til David. "Er du okay?" Spørg jeg, og rejser ham op. Han tager sig til hovedet. "ja jeg klare mig" Siger han. "Undskyld mand" Tilføjer William. "Det okay bro" Siger Davis, og de giver hinanden knokle.

Det var da let nok.

Allison kom hen William. "nå er det vores tur nu?" Spørg hun og har det største flirtende smil, og de største øje der skriger ELSK MIG! 
Der er ret deprimerende.... Den pige er fortabt i ham.... 

"Beklager, men jeg risikere ikke at falde om på gulvet... Hvis Selma ikke kan stole på dig, hvorfor skulle jeg så gøre det?" Siger han koldt, og går over til mig. Wow. Jeg griner lidt, både over hvad William lige sagde, men også på grund af den måde hun reagerede. 

Allison trampede i gulvet med sin løbesko med hæl (Vidste ikke man kunne få det, men altså en diva med penge kan få alt) Hun skreg en lille smule, og .., det lignede hun skulle til at græde, og gennemtæve William, men det gjorde hun selvfølgelig ikke.

...

Sportklassen er færdig for idag, og jeg skal ind i omklædningsrummet.... åhhh gud. 

Allison, Kelly og Madison står foran mig. Jeg sidder på en bænk, og snøre mine snørebånd op. "Hvad tror du, at du har gang i?" Spørg Allison. "Ja hvad tror du, at du har gang i?" Siger Madison. Hvorfor gentog hun Allison?

"Jeg fortalte dig at du skulle holde dig fra William!" Udbryder Allison. "Madison, hent min vand" Siger Allison i frustation. "Okay" svare hun. "Jeg ved hvad du fortalte mig" Svare jeg Allison.

Jeg tog mit gymnastik tøj af, og tog mit normale tøj på. En hvid t-shirt og mine elskede boyfriend-jeans. "Du flirter konstant med William, og alle kan se at han væmmes ved dig" Forklare Allison. "Ja" Tilføjer Kelly. "JEG flirter med William?" Siger jeg med en hård tone.

Jeg binder mine udendørs sko, smækker mit skab, og kaster tasken over min skulder. "Ja! alle ved at William og jeg er som skabt for hinanden, inklusiv William, og du er jaloux" Siger hun, og krydser armene. "Ja han er totalt smask forelsket i dig, det er derfor han valgte mig som makker til tillidsøvelsens anden runde" Siger jeg, og løfter øjenbrynene.

En forpustet Madison kommer løbene mod Allison. Hun giver hende vanden. "her Allis" Siger hun, og stiller jeg på Allisons højre side, mens Kelly står på Allisons venstre side. 

Allison åbner vandflasken, smider proppen i hovedet på mig og tager en tår. Hun synker, og hælder vandet udover mit tøj. Hun tømmer den totalt. "Oops?" Sagde hun og tog sig for munden. "Jeg er lidt klodset noglegange...." Tilføjer hun.

Jeg tænkte på at slå hende, men jeg vil helst ikke have eftersidning, så jeg skubbede hende ind i skabende "BITCH!!" Råber hun. Jeg tager alle mine ting, og løber ud. Jeg kom i tanke om at jeg har en hvid t-shirt på. Og alle ved hvad der sker med hvide t-shirts som er våde. De bliver gennemsigtige. Åhh jesus....

Jeg tager min VARME, sorte læderjakke på. Jeg lyner helt op. Jeg har kun et fag tilbage. Samfundsfag, så det går nok i den time.... Åhh det bliver ulideligt, i denne varme.

I'm a fighter // f.l.Where stories live. Discover now