«Gammel ven»

2.1K 58 2
                                    


Jeg kigger på mit SPLINTERNYE KARATE-SÆT!! Jeg stiller det op på mit værelse, (som i sig selv var et hårdt workout!)

Jeg så på mit endelige færdige mesterværk. Åhh det er så smukt! Jeg tager mit udstyr på, og sparker. Jeg kan godt mærke jeg er ude af træning. Karate er min hobby, ikke mit lid, det ved jeg... MEN DET ER TROSALT STADIG MIN HOBBY!!! og jeg vil være god til min hobby.... så derfor sparker jeg igen. og igen. indtil mine spark og det andet er PERFEKT!!

...

Jeg går ud af det opfriskende bad, og tager noget afslappet tøj på. 

Jeg sidder lige nu på Marks seng, i Marks værelse, og venter på han kommer hjem. Jeg tog spændt min mobil frem, og ville tjekke min Facebook. 
Hvad er nu det?!
Jeg hører nogle trappetrin, blive løbet op af. Jeg håber det er Mark, men på en måde alligevel ikke... Jeg har ikke 'forberedt' mig på hvad jeg skal sige!? 

Døren går op, og Mark får store øjne da han ser min. "Du er tidligt hjemme" Siger han, og kigger mærkeligt på mig. WTF NEJ JEG ER EJ!?. Jeg giver ham wtf-blikket. "Nej... Lejrturen sluttede idag..." Siger jeg. Altså følger han overhoved med?! Han nikkede og lagde sin taske.

Jeg rejste mig op og går hen til ham. "Forklar" Siger jeg, og vifter lidt med min mobil. "Der er ikke rigtig noget jeg kan forklare her... jeg ved det. du ved det" Siger han, og kigger ned i gulvet. JA DET ER JO NU DU SKAL MANDE DIG OP IKK?!
"Ja... jeg ved det hele. Jeg fik det afvide af Louise... LOUISE!!! Sasha ved det også!" Siger jeg og krydser mine arme over kors. "Så..." Begynder jeg igen. "Jeg vil have svar".

"Det er fordi a...." Begyndte han, men blev forstyrret da min mobil ringer. Det er Lisa?! What the what?! Hende har jeg ikke snakket med siden jeg flyttede. 
Lisa er.... var min bedste veninde....
Jeg skulle til at lægge på. "Bare tag den" Siger han, og går ud af sit værelse. Jeg sukker og kigger på han går ud af værelset. Wow..... han ser vildt ked ud af det...!

Jeg tager telefonen;
"hey hva' så tøzzzzz" Lyder hun, wow hun er jo vildt glad. "Hva så Lisa" Siger jeg med et lille grin. Jeg savner hende vildt meget, men fordi jeg har fået nogle nye venner, havde jeg næsten glemt hende... Sorry Lisa!

...

"Nej... Det er ikke på den måde... Jeg tror bare han ikke vidste hvordan han skulle fortælle det..." Forsvare jeg. Det at være bøsse, kan jo til tider være VILDT NEDEREN! Altså fordi folk jo nogengange vil mobbe ham, eller VÆRRE! Jeg har fuld forståelse for at han løj, nu hvor jeg tænker mig om... Jeg var SÅ vred på ham, men jeg tror godt jeg kan sætte mig i hans sted..
"Men, altså... ja... du har nok ret" Siger hun endelig!
Hun plaprede hele tiden løs med at 'sådan er Mark ikke' og sådanne ting.
Like, bitch his my coz' så i don't think so!
Men sådan er Lisa... Man vender sig til det...

Jeg høre dørklokken ringe... den ringer et par gange... Er der ikke nogle i huset?

Jeg giver et 'argh-jeg-orker-ikke' -støn og går ned til hoveddøren. 
"Hej" Siger han og jeg ser Cameron. 

Cameron? Cameron! Cameron?! Wtf Cameron!?

"Cameron?" Siger jeg endelig. Det er altså fucking mærkeligt han er her!

"Vil du hjælpe mig??" Spørg han. "Med hvad??" Spørg jeg tilbage, og rykker mig lidt så han kan komme ind i huset.
Jeg smækker døren i, og vender mit syn mod Cameron.

"Sååå?" Spørg jeg igen, hvis han nu havdet glemt mit spørgsmål.

Williams Synsvinkel:

"OHHHH JESUS!!! MAND!!! DUDE!!! NU IKK OGS DIG!!!!" Udbryder jeg.
"Hvad?" Spørg Cam dumt. Jeg stirre irriteret på ham. "Dude? Come on!!!" Siger jeg opgivende. "Jeg sagde jo 'tror', så..." Forsvare Cam sig med. "Det der forelskelses pjat..... PAK DET VÆK! Jeg forstår bare ikke... argh, jeg troede idet mindste DU var... anstændig" Siger jeg ærgerligt.

Nu er Cam kraftedeme også på kukkuk-toget.... ARGH JEG MAGTER DET IKKE!!

"Hey det er bare... Louise... hun.." Begynder han. Jeg laver bræk lyde, som afbryder hans prædiken om 'åhhh så dejlige Louise'.... 
Han kigger på mig, som får mig til at være seriøs igen. "Sorry bro" Siger jeg, og giver ham et undskyldende blik.

"Det var straks bedre" Siger han med et tilfredstilt smil. "Men... Det der.... kan du ikke snakke med en anden om det?? Du ved jeg er der for dig bro, men for os der er normale i hovedet... lyder det du lukker ud som dierré... sorry." Siger jeg seriøst.

Jeg har spurgt mig selv det her i flere år! HVORFOR KNYTTE SIG TIL ÉN PIGE? Like wtf! Det blir' jo kedeligt i længen... eller det er længe siden jeg prøvede det, men jeg kan godt tænke selv. 
Det er som at gå i superbrugsen. Man skal bare vælge, og så får man det som man vil... 

"Kæreste..." Mumlede jeg for mig selv..... Jeg tænkte lidt på ordet... og igen, hvorfor have en! for eksempel så har jeg ALTID fået det som jeg ville have det! Selvfølgelig bortset fra Selma...
Mit liv er kraftedeme perfekt!
Det skal ikke ødelægges ved at få en 'kæreste' eller noget...

...

HEY F/N!!!❤❤
Håber i har en fantastisk dag!💖
Billedet øverst er en collage af 'alle' personerne i historien. Jeg ved godt at Caleb og Nicolai ikke er med endnu, og at Lisa først kom med i dette kapitel, men det er bare... hvad siger man... et overblik? Ja, et overblik over personerne i historien...
Ja...!😁💖
XOXO XOShadow❤❤

I'm a fighter // f.l.Where stories live. Discover now