«Storm»

1.8K 53 3
                                    


Jeg fryser virkelig, virkelig, virkelig VIRKELIG meget lige nu.... Jeg fortryder jeg gik udenfor...  Jeg har ingen idé om hvor jeg er, og eg har ikke min mobil hos mig.... tror jeg. Vent. 

Jeg roder i mine lommer... selvom jeg er 100% sikker på min mobil ikke er der, er der jo den lille bitte bitte chance for håb! Jeg roder lidt... vent, en kvittering fra Target?? Jeg har ikke været i Target?? og jeg gemmer ALDRIG mine kvitteringer! Wtf?? Nåhhh det her er ikke min jakke!

Jeg leder i den anden lomme, og finder en mobil.... hmmm hvem skal jeg ringe til?? Det er min faster mobil, så det er højest sansynligt hendes jakke. Sorry faster, jeg kom til at tage din jakke?!


Williams synsvinkel:

Det føles som om der er gået flere dage!!! Men når jeg tjekker min mobil er klokken 20:45... Så der er snart gået en halv time. 
Jeg ringer for 20000 gang til Selma, men hun tager den stadig ikke.... Hun er 100% ikke sin mobil med... 

Jeg har ingen idé om hvor jeg er lige nu... Argh, jeg bliver vist nødt til at ringe efter hjælp...  Hvem??? Ikke min familie, de skal ikke udsættes for fare... Mine venner? Nej. Jeg kan da ikke ringe til Selmas onkel eller faster, vel? Jeg har heller ikke deres nummer...

Men nogen skal jeg da ringe til?! Jeg år ind på www.quora.com. Jeg har ingen idé, hvad Selmas onkel hedder, så det bliver vist hendes faster. Jeg søger på Linsey Johnson. Nummeret popper frem, og jeg ringer til hende.

"Hej, det er William" Jeg råber nærmest ned i mobilen, for ellers kunne jeg ikke høre min egen stemme da der er en høj vind i baggrunden. "William" lyder en stemme... der er MEGET dårlig forbindelse. Men jeg kan stadig høre hvem der snakkede. "Selma!?" Siger jeg overrasket. JEG KAN REDE HENDE!!! Eller.... nu kan je ikke blive redet?!

"My God! Jeg er glad for at høre din stemme" Siger jeg efter noget tid. "Hvor er du?" Spørg jeg. Jeg kan høre hendes tænder klapre. "Jeg har ingen idé". "Prøv at find din lokalisation på din mobil" Siger jeg og venter på et svar. "Jeg kan ikke få internet" Siger hun. "Det kan jeg, vent lidt" Siger jeg, og prøver at finde hendes fasters mobils lokalisation. 

"Du burde være... 36 meter mod syd" Siger jeg ind i min mobil. "William" Siger hun. "Hvad?" Spørg jeg nysgerrigt. "William jeg..." Begynder hun. Jeg venter. Jeg hører en del hosten. "Bliv hvor du er... Jeg kommer. Du er i sikkerhed" Siger jeg, bange for hun ikke svare. Hun svarede ikke. 

"Jeg burde være her nu...?" Mumler jeg.

Jeg går ind i en bænk, "Arv for satan" Råber jeg, det er hylende ondt  í mit knæææ! Jeg går forbi bænken og falder over en sten. Det viser sig den sten er en person. Som er dækket fuldstændig af sne! Jeg fjerner sne'en hysterisk. Hvad hvis det er Selma der er dækket af den iskolde sne? en hvis det ikke er hende, hvor er hun så?

Jeg fjerner sneen, og ser en sødt iskoldt ansigt. Selmas ansigt. Jeg fjerner det værste af sneen, og sporer Selmas rigtige mobil som er i huset. Jeg bær' hende i brude-stilling og med besvær holder jeg mobilen og følger pilen. Jeg aer Selmas hår af og til. Hun dør jo snart af kulde mand!

Jeg ser noget lys ved døren, og går mod det. Jeg åbner døren lydløst og bær' hende op på hendes værelse. Jeg får slet ikke sagt noget til hendes onkel og faster. Jeg tager hendes overtøj af og ser hendes drivende våde tøj inde under.

Jeg tager hendes våde tøj af, men hun beholder dog sit undertøj. Selvom det er fristende, gør jeg det ikke... Hun bliver stik tosset. 
Jeg finder noget tørt tøj fra hendes skab, og tager det på hende. 

Jeg sætter mig på sengekanten og venter på hun vågner.
-Hvis hun vågner.


I'm a fighter // f.l.Where stories live. Discover now