«Ny ven del 2»

2.3K 61 0
                                    

Billede er af Felix*


"Hmmm.... 6" Siger han Jeg ser overrasket på ham. Jeg ville give ham højere, det er helt sikkert. "Hvad?" Spørg han, og hentyder til mit overrakende ansigt. "du er ret beskeden huh" Siger jeg. "Hvorfor, er det..." Siger han, men jeg afbryder. "For lidt... ja" Nikker jeg. "okay... men nu har jeg svaret... det kan ikke tages tilbage... Så. S, p eller k?" Spørg han mig.

"Hmm. sandhed" Siger jeg igen. "Sandhed? Igen?" Spørg han. "Præcis" Siger jeg glad. "Okay... beskriv dit første kys" Siger han... okay det her bliver pinligt.... "Jeg har ikke rigtig haft mit første kys... endnu... Jeg mener ja jeg har kysset med folk. Men det har været il fester eller ligende... Der har aldrig været en jeg elsker som har kysset mig" Siger jeg.

Han ser overrasket på mig, "Hvad? Jeg skulle svare ærligt!" Udbryder jeg, med en lav stemme og slår ham på skulderen. "hey, hey, calm down tiger! Det er bare.... en pige som dig? Har ikke haft en kæreste?" Spørg han. "Det er ... jamen..... Nej..." sagde jeg skamfuldt.. Jeg kigger ned på mine sko, ned i jorden. 

"Hey.... Jeg ville ikke..." Begynder han... Han mangler sikkert ord. "Jeg forstår bare ikke hvorfor sådan en fantastisk, smuk, klog, sjov pige ikke har haft en kæreste endnu..." Siger han, og tager fat i min hånd. Jeg kigger først på mine hænder i hans, og så op i hans øjne. Jeg smiler lidt... "Tak" Siger jeg. Hvor er han sød!!!

Vi går lidt videre.... "Så mine forældre er ikke hjemme hele næste uge! Skal vi hænge ud der?" Spørg han. "Jeg ville super gerne, men jeg skal på lejrtur med ALLE elever fra 1.g på min skole..." Siger jeg. "Vi kan hænge ud efter den uge?" Spørg jeg. "Der skal jeg på lejrtur med min skoles 1.g'er..." Siger han, med et skævt ærende smil.

"Typisk" Mumler jeg. Fredag skal pigerne og til fest. Weekenden skal os 4 piger overnatte hos Milla. Hun har mest plads. 

...

"Nej jeg svare ikke på det" griner jeg. "Jo, jeg svarer jo også på de spørgsmål du giver mig!!!" Griner han. "Fint..... Han hedder William Lachowski" Siger jeg endelig. Felix stoppede med at grine. "Lachowski??" Spørg han. "Ja, hvad er der galt med det?" Spørg jeg, nu meget nysgerrig.

Felix har lige spurgt om hvad den kønneste dreng på min skole hedder.... Og jeg bliver jo nødt til at svare 100% sandt.... Så jeg svarede William Lachowski, fordi. Altså.... daaah!

"Lachowski..." mumlede han igen. Jeg giver ham forklar-!!!-blikket. Hans blik bliver forvandlet til et pinligheds-ansigt. "Hvad?" Spørg jeg. "Jeg var kærester med hans søster... Og nu HADER lachowski mig.... som i HADER" Sagde han. Wow... "Jeg vidste ikke han havde en søster...?" Siger jeg med et undrende ansigtsudtryk. 

"Det har han vist heller ikke længere" Siger han, med et jeg-er-ikke-sikker-blik. "Du mener.... død?" Spørg jeg, selvom jeg godt vidste det var det han mente. Han nikkede. "Slog i nogensinde op?" Spørg jeg... Det kunne jo godt være hun døde mens de var forfærdeligt forelskede... Hvem ved??

"Ja... Ja vi slog op... Vi var sammen for...  snart 4 år siden.... Hun gik vist bort for 2? Lunge kræft.... Hun røg." Sagde han. 

"Så William havde en søster der døde af lunge-kræft?" Spørg jeg. HVORDAN KAN JEG IKKE VIDE DET HER?? Felix nikker igen. "Wow" Mumlede jeg. 

"Nåh, men.... s, p eller k?" Spørg jeg, for at skifte emnet.

...

Jeg mærker en brummen i baglommen. Jeg tager min mobil frem, og ser navnet Milla Mus😍💋💕 poppe frem på displayet. Jeg trykker på den grønne knap, og så på højtaler. "Hey Mill" Sagde jeg over-glad. "Så. Sasha, Louise, Dig, og mig... Lørdag til søndag. Hvad siger du?" Spørg hun.
Jeg vidste hun ville spørger.... Hun har lagt op til det hele ugen. "Skal du noget i weekenden?". "Hvad plejer du at lave i weekenderne?" "Mine forældre er ikke hjemme i weekenden" "Jeg skal ikk' noget i weekenden" Havde hun sagt.

"Det lyder vildt hygs, så... jeg kommer før aftensmad, så du har bare at bestille mange pizza'er" Griner jeg. "Det kan du tro!!" Svare hun.

I'm a fighter // f.l.Kde žijí příběhy. Začni objevovat