«Britisk Accent»

1.9K 58 1
                                    


Okay, ingen grund til panik folkens! William var ikke til timen idag! 
Vent.... Hvorfor var William der ikke??? Ligemeget for jeg slap for pinlige og akavede William idag!

Caleb havde spurgt om vi skulle hænge ud idag. Jeg sagde nej, men han er kraftedeme god til at overbevise folk.... Men det er okay for ellers skulle jeg bare være sammen med mine 10-årige fætre.... det eneste de vil er at spille på Ipad eller prale med de kan alt muligt shit på trampolinen. GAB!

Folk snakker hele tiden om vinterballet... Jeg syntes det er ret så deprimerende at jeg kommer alene.... Sasha sagde vi godt kunne gå sammen, men jeg er 99,99999% sikker på at Cameron finder en løsning, og blødgør hende, på en eller anden twisted måde. 

Klokken ringer, og det betyder FRI!

Jeg skynder mig ud til parkrigenspladen og  opdager at jeg ikke kørte til skole idag... Så jeg skal GÅ hele vejen til cafeen ARGH

...

Jeg har nu ventet på Caleb i snart 2 minutter! Omg jeg klare ikke det her!
Døren går op og ind kommer Caleb. Han får øje på mig og får et stort smil. Han nærmest løber over til mig. "he-e-e-e-y" Nærmest synger han. Jeg rejser mig fra stolen og han kommer nærmere hen til mig. Han omfavner mig i et kram. "Okay der er vist en der er glad huh" Spørg jeg og trækker mig fra krammet. Mens vi sætter os ned siger han; "Ja det er jo sååå længe siden vi sidst var sammen". Okay jeg vidste ikke han var så engageret!

Tjeneren kommer endelig forbi vores bord. Af en eller anden grund valgte ALLE tjenerene at passere bordet da jeg sad alene. Nu stiller de sig næsten i kø for at betjene os. 

"Two icecoffe please... We're comming from the prodest nudest convention in England, and unless you want US to take our close off, you better hurry up!" Siger han med en britisk accent. Jeg griner vildt meget over hans humor. Omg! Nudist?? England? Han er for meget.

Jeg griner, da tjeneren spurter hen til personalet for at få kaffen lavet i en fart. "Omg du har humor" Griner jeg. Han giver 'blikket' og jeg forstod. "ohh ja" Siger jeg lavt. "That was good, cause i'm too tired to take my close off. Thanks honored husband" Siger jeg med britisk accent og et lille grin følger med. "better" Siger han, igen med en britisk accent.

Tjenerene kommer ned med iskafferne og ligger dem forsigtigt på bordet. Man kan nærmest høre kopperne rasle på grund af de er virkelig nervøse... Wow de tror faktisk vi smider tøjet. haha.

...

Jeg smider mig i sengen og laver et stort træthedsuk. Det har været en lang og hård dag.
Det har også været en ret forvirret dag idag. Det har været sjovt med Caleb. Men jeg kan ikke tænke på andet end hvor William var til time idag? Om William er okay? Hvad William laver og tænker? Hele tiden William, William, William, William!

Argh se det er stressede! At tænke på en person som sikkert ikke tænker på en tilbage, det er irriterende at tænke på! Argh hvorfor lige William? Hvorfor ikke Caleb, eller end anden sød dreng! Hvorfor kan jeg lide WILLIAM!!!!

I'm a fighter // f.l.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora