«Gæst»

1.9K 57 1
                                    


Han løber op ved min side. "Hvad nu?!" Siger jeg og får øje på mit hus. Jeg kigger målbevidst på mit dejlige og VARME hus. "Undskyld. Hey, jeg mente ikke..." Siger han, men jeg afbryder. "Du mente ikke hvad? du mente ikke at pisse mig af, eller at udnytte piger" Siger jeg irriteret. "At jeg pissede dig af" Siger han med et flirtende smil. "Ikke lige det svar jeg ledte efter" Sukker jeg, og går hen mod min hoveddør. 

Jeg holder min hånd på håndtaget. "Vi ses, William" Siger jeg koldt og går ind. Jeg lukker døren... eller jeg prøvede, der var en fod i vejen. Williams fod. Han åbner døren helt, og går ind. Han laver et tilfreds suk. 

Min faster kommer gående, og ser mig sammen med William. "hey Sel-ma... Hej, hvem har vi her?" Spørg hun og rækker hånden frem. William tager hånden og ryster den. "Jeg hedder William frue." Siger han høfligt og nikker med et smil. En helt anden William!

"Bare kald mig Linsey" Smiler hun og kigger betaet på William. Det kan du kraftedeme ikke mene! Min faster kan lide William?! Argh, så syntes hun jo sikkert det er en god idé at han spiser med! OMG!

"Ja okay, det er meget fint, men William var faktisk på vej ud...." Siger jeg med et falsk æv-ansigt. "Så du vil ikke spise med?" Spørg min faser og kigger undrende på William. Han kigger på mig med et smil, og vender derefter sin opmærksomhed hen mod min faster. "Det vil jeg MEGET gerne" Smiler han, og hænger sin jakke. 

...

"Så du er Selmas ven" Spørg min onkel dumt. Han er sikkert lige så træt af stilheden som jeg. "Ja han er min ven" Svare jeg for William, fordi jeg er ret bange for hvad HAN ville svare. Jeg tager endnu en bid af den dødsyge mad. 

"Jeg skal på toilettet!" Udbryder Louis lige pludselig... helt ærligt? Han er 10 år, hvorfor går han ikke bare?! Han rejser sig og går endelig. Mærkelig unge. Lukas sidder på stolen og tager sin splinternye mobil frem og spiller sit nye yndlings spil, Rolling Sky. Han spiller hele tiden, den asociale unge.

"Skat, du skal spise op" Siger min faster, som ikke havde snakket til andre en William før nu. "Men jeg er ikke sulten" Siger Lukas med hoved nede i mobilen. Hun vender øjne af ham. Der kom et lille grin fra mig.

"Tak for mad" Siger jeg efter lidt tid. Jeg afbrød min onkel og William snakke, men det er jeg ret ligeglad med lige nu. Jeg keder mig som.... en person der keder sig enormt meget!!!

Jeg rejser mig for at gå ud med min terklerken. Da jeg lægger den på bordet, mærker jeg en hånd ved min talje. "Din faster og onkel elsker mig" Siger han og kysser mig i håret. Jeg skubber ham væk med mine skuldre "Hvad fanden har du gang i?" Spørg jeg og vender mit blik mod ham. 

"Det vælger du jo" Siger han med et slesk smil. "Ohh gud..." Siger jeg med en lav stemme. Selvom William sikkert hørte det. "er du sikker?" Spørg jeg med et seriøst smil. "Hey, hentyder du til voldtægt?" Spørg han og kigger mistroisk på mig. "Nej ttth" Siger jeg og laver uforstående øjne. Jeg hentydede virkelig meget til voldtægt. "Jeg har aldrig gjort noget ved nogle, medmindre de var med på det" Siger han med løftede øjenbryn og det samme flirtende smil.

"Hvorfor er du her overhoved???" Spørg jeg. Jeg har ville spørge ham siden han trådte ind i mit hus, men min familie er her, og det ville hurtigt blive akavet tænkte jeg... Nu er vi alene og jeg kan endelig spørge.


William's synsvinkel:

 "Hvorfor er du her overhoved???" Spørg hun og kigger opgivende på mig. Jeg husker scenen da jeg var sammen med James, Nick og Cameron. De var alle tre enige i jeg IKKE kunne være sammen med Selma. Hun er for stædig, kompliceret og afvisende. Jeg er ret enig i det, men at droppe et projekt (En pige) er ikke lige min stil, vel?

Jeg så muligheden for at spise hos hende, og charmere mig ind på hendes familie. Jeg ville være så dum som en dør hvis jeg ikke sagde ja til det!
Plus jeg vil lærer mere om Selma. Hun er interesserende. 

Jeg er stadig ikke sikker på hvorfor jeg 'bortførte' hende som hun kalder det... Jeg tror bare jeg ville være sammen med hende...

i don't even know!

I'm a fighter // f.l.Where stories live. Discover now