«Vinterbal del 2»

1.9K 53 1
                                    

Lyt til videoen mens i læser***

Jeg løber videre og kigger mig til både højre og venstre. Ingen Caleb. Jeg stopper op, og drejer mit hoved rundt. Jeg kiggede tilbage, og ville lede efter Caleb der, men jeg fik et ordentligt chok da William stod LIGE foran mig.

 Jeg kiggede tilbage, og ville lede efter Caleb der, men jeg fik et ordentligt chok da William stod LIGE foran mig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vores ansigter er 10 cm fra hinanden. Jeg kan mærke jeg er forpustet, og ånder ham nok lidt i hoved, men det er okay.. jeg har mint tyggegummi i munden!

Efter så lang tid jeg har undgået ham... står han foran mig. Lige foran mig. Jeg burde nok gå i panik, og bekymre mig 100% om Caleb, men der er sq et eller andet ved William der virker så beroligende. i tænker sikkert wtf, men  jeg taler sandt!

"Hvorfor har du så travlt?" Spørg han. Ingen af os rykker tilbage. "Ehmm.. min ven.. jeg skal finde min ven..." Siger jeg forpustet.... og bliver stående!! Hvorfor bliver jeg stående!!!! OMG, SELMA GÅ!!! HUSK NU DU HAR TRAVLT!! "Vil du fortælle hvad der sker her?" Spørg han. Han rykker sig lidt mere frem.

"Hvad mener du?" Spørg jeg dumt, jeg vidste jo godt hvad han mener. Da William rykker et skridt frem, tager jeg et halvt skridt tilbage. "Jeg vil bare gerne hjælpe" Siger han, og smiler. Hvorfor går jeg ikke væk fra ham! omg! Hvorfooooor!!!

"Du kan hjælpe ved at finde Caleb" Sagde jeg med en lav tone. Jeg kan høre mit hjerte banke, og jeg tog mig selv i at stirre på Williams læber et par gange. "Hvem er Caleb?" Spørg han, og går endnu engang frem, men da jeg ville gå tilbage, møder min ryg en mur...

"Han var min date til ballet" Siger jeg, og kigger på den blindgyde jeg lige stødte ind i. Efter jeg kiggede forvirret på muren hurtigt, fokuserede jeg nu igen på William. "Hvad laver du?" Spørg jeg mens mit hjerte banker motherfucking hurtigt. Jeg kigger ned i jorden... ingen øjenkontakt Selma... Ingen øjenkontakt! Han har sine to hænder lænet op af muren. En hånd på hver side af mit hoved. 

Hvad er det William gør ved mig?!

"Det her" Siger han, og før jeg ser mig om har han lagt sine læber på mine.


William's synsvinkel:

*aftenen før*

"Jeg tror jeg er faldet for Louise" Siger Nick nervøst. "ikk nu også dig!" Udbryder jeg. Alle mine venner er bare faldet dybt mand.... hvad er der galt med dem? Jeg ved jeg måske, måske ikke har noget med Selma.... Men for at være ærlig, hvorfor så have en fast pige, når man kan vælge det man har lyst til lige den dag man vil!?

"Hvad sker der for os!" Siger jeg lidt skuffet. "Hey du får det jo til at lyde som en dårlig ting!" Begynder han. Kan han læse mine tanker? "Hvad mener du?" Spørg jeg og kigger undrende på ham.

"Det jeg mener er at Cameron er totalt skudt i Sasha, og du.... ja du er totalt skudt i Selma" Siger han. "Selma? Nej, hun vil ikke engang i seng med mig!" Siger jeg, og prøver at overbevise mig selv om at jeg ikke kan lide Selma. "Hvorfor skulle jeg gå sindsyg ligesom James. Cameron og dig?... for Selma...." Spørg jeg men tænker mig om. Hun er fantastik. Både indre og ydre er helt perfekt! Men jeg kan da ikke bare ændre mig... det bliver bare for kompliceret!

"Du er faldet for en pige, bro. Det er okay. Du går i high School... Det kan jo ikke blive ved med alt det der engangsknald, vel?" Siger han, og tager sin mobil frem. Jeg ser stadig undrende på ham. "Du har ret... Måske hvis jeg dropper Louise og går direkte hen mod Selma og voldtager hende, så k..."
"NEJ! WTF DUDE!" Udbryder jeg. Han begynder at grine. Testede han mig lige der??!! 

Men den test kan jeg ikke bruge til en skid.... Eller jeg vil ikke bruge den til en skid! "Jeg fik ikke nok søvn idag... Det er derfor." Siger jeg, og surmuler lidt for mig selv. "Okay, bro. Jeg har et spørgsmål. Hvor mange piger har du været sammen med, siden du mødte Selma?"

Jeg kigger ned på gulvet og tænker mig om. Det har jeg da ikke tal på! "jeg...." Begynder jeg. Vent.... Jeg har tal på det... Jeg har ikke være sammen med nogle....!!! 0! Jeg har væreet sammen med 0 piger!!!
"Jeg har ikke været sammen med nogle" Mumler jeg undrende. Wow!
Jeg, William Lachowski, er forelsket i selveste Selma Johnson. Åhh gud, jeg er blevet ligesom de andre drenge....

Jeg er forelsket!!!! Det her er for real!!!!! Jeg er kraftedeme forelsket!! Åhh gud... Jesus hjælp mig! Jeg kan ikke være det! Altså jeg havde en idé om det... men jeg var på ingen måde sikker.

Det er jeg nu, og jeg ville ønske jeg ikke var.... FUCK!!

...

Hey F/N😅💖

Hvis i virkelig got kan lide sangen, og vil vie hvad den hedder...
Shadow - Acoustic, Austin Mahone

Håber i har haft en dejlig dag,
XOXO XOShadow❤❤

I'm a fighter // f.l.Where stories live. Discover now