«Ægtefælle»

1.9K 52 0
                                    


"Nej, omg jeg kan ikke fatte du lige spurgte mig om det!" Griner jeg, og gemmer mit ansigt fordi jeg nu har grint så meget at mit ansigt bliver helt rødt. 
Jeg har lige fortalt at min fætter er bøsse, og han spurgte "uhhh, må jeg se et billede?!" Han sagde det som om han var bøsse, hvilket han lige har fortalt han ikke er. 
Det lyder også bare MEGA creepy 'uhhh, må jeg se et billede?'. Hvem spørg om det? Selv hvis han havdet været en pige!!! Så ville det være CREEPY!!

"Hvad? Jeg er desperat!" Griner han. "Så desperat at du ligefrem vil gå efter min fætter?" Spørg jeg, og griner imens. "Fint, du har en pointe... Jeg forbliver bare straight.... Det er også mere mig, tror jeg" Sagde han, og begyndte at smile af mig. 

"hvem skulle du egentlig mødes med?" Spørg han ligepludselig. "Det vej jeg ikke" Griner jeg stadig. OMG JEG HAR FÅET GRINEFLIP!!! "Du ved det ikke?" Spørg Caleb og prøver at kolde sine grin tilbage, s jeg ikke flækker. "Nej... Jeg fik en besked fra *ukendt nummer* om at vi skulle mødes... Istedet mødte jeg dig" Smiler jeg, og stopper pludselig med at grine.

"Så Caleb... Hvem skulle du mødes med?" Spørg jeg nu interesseret. "Jeg skull..." Han bliver afbrudt af en tjener der kommer gående mod os. "I skal altså købe noget, ellers må i ikke være her" Siger hun med sin skingre stemme. Tjenere plejer ellers at være VILDT søde... nåh...

"Fint, så vil jeg gerne have en iskaffe og hvad end jeg kan tilbyde min ægtefælle" Siger han stolt... "Jeg kunne godt tænke mig en iskaffe også, tak fordi du tilbyder det... ægtefælle" Siger jeg med et smil... et anstrengt smil, fordi jeg er SÅ tæt på at bryde sammen af grin. 

Tjeneren kigger underligt på os i nogle sekunder, helt uden at bevæge sig eller sige en lyd. "Adlyd min kone!" Udbryder han.  Hun laver et forskrækket hop, og kigger mistroisk på mig. "Som min mand sagde... kom tilbage til arbejdet" Jeg kiggede på hendes navneskilt. "Sophie..." Tilføjer jeg og hun spurter afsted.

Vi kigger på hinanden og flækker af grin!!

"Omg, så du hendes ansigtsudtryk" Griner jeg. "ohh ja. Tror du hun troede på det?" Spørg han, men griner dog stadig. "Jeg tror ikke hun købte den helt" Siger jeg, mit grin bliver dæmpet.

...

Jeg griner over en anden latterlig ting Caleb sagde, da min mobil ringede. 

Snuske 😍😍😍

Det er Sasha....

Jeg tager den, og holder mobilen op ved øret. "Hey Snusk, va så" Siger jeg og drejer lidt rundt i min iskaffe. "hvad tid skal jeg komme" Siger hun og lyder forpustet. argh ja det er rigtigt vi skulle være sammen og ordne min garderobe, og det... "Du kan bare komme når du vil" Siger jeg og tager en tår af kaffen. "ok er på vej, ses Selm" siger hun og lægger på.
Groft.

"Jeg bliver nødt til at gå.... jeg skal skynde mig" Siger jeg helt stresset, jeg rejser mig op, og tager min jakke på. "jeg kan køre dig? Jeg har min motorcykel med?!" Siger han, og rejser sig idet jeg også rejser mig. Jeg nikker. Caleb lægger nogle penge på bordet, der ligger nok til to iskaffer. "Du betaler for min kaffe?" Spørg jeg dumt, jeg kan jo se han lige gjorde det. "Ja alt for min elskede kone" Siger han med et grin. "I like you, husband" Siger jeg med et glimt i øjet. 

Vi skynder os over til motorcyklen og køre hjem til mig.
Jeg klamre mig op af ham btw, jeg kan mærke han er veltrænet!!!! = Sixpack!
Han gav mig sin hjelm, da han ikke ville have han var skylden i at jeg fik et hjernerystelse... Ja som om bi køre galt.!

Da vi når frem til mit hus, kan jeg s jeg kom før Sasha, fordi hendes cykel ikke er der. Hun lød forpustet i telefonen, så hun cyklede HELT SIKKERT!!!

Jeg går af og aflevere hjelmen tilbage. Vores hænder rør hinanden, og han ser chokeret på mig. "Åhh god, du er jo iskold!!!" Udbryder han, og lægger hjelmen på sit sæde. Han holder stramt på mine hænder, for at varme dem. "Det er ok... jeg kommer jo ind i varmen lige om lidt" Siger jeg og snøfter. Min næse løber altid efter flere minutter ude i kulden.

Jeg går ind, og smide rovertøjet. Efter 2 sekunder kommer Sasha ind af døren.

I'm a fighter // f.l.Where stories live. Discover now