«Makeover»

2.5K 68 7
                                    


"Av for helvede!" Udbryder jeg, da William river mig i håret! That son of a bitch!  "Hey undskyld.... men du gav mig lov"

Vi lavede en aftale... hvis jeg lagde hans makeup, måtte han sætte mit hår. Jeg vidste ikke han ville sige ja! Plus det giver ham ingen grund til at rive mit hår af! "Gjorde jeg det?" Spørg jeg selvom jeg ved vores svar er totalt forskellige... "Selv professionelle frisører, som mig, kan lave fejl" Siger han sarkastisk og fletter videre. Jeg grinede af tanken om ham som frisør... stakkels kunder tænker jeg bare. "Hold du dig hellere til fodbold" Siger jeg, og han nikker.

Vi kom hjem fra festen for næsten 20 minutter siden. Jeg har lagt en fin makeup på William, og derfor er jeg så heldig at blive totureret! YAY!!!! (Mærk sarkasmen).... "Er du ikk snart færdig" Piber jeg. "jojo smukke, 2 sekunder" Siger han og lader mit hår falde. Eller falde og falde, det er ret svært at lade en 'fletning' falde ned af min ryg.

Vi går begge op på mit toilet, ser os i spejlet og ser VILDT overraset ud, begge to. William roder sig selv i ansigtet "Ikk pil, det går i stykker!" Siger jeg og retter noget knaldrød læbestift som han fik på rundt om munden. Jeg prøvede at finde elastikken i min 'fletning', men den er forsvundet sporløst! "Hey ikk pil! Du ødelægger det!" Siger han og roder ved lidt i mit hår. "Virkelig!?" Griner jeg... helt ærligt han er så latterlig! omg! Det er fantastisk....

Han griner lidt med, men ikke så meget som jeg dog gør. Han læner sig op af vasken og kigger på mig med et smil, mens jeg griner. Jeg får øje på ham "Hvad er der?" Jeg stopper endelig med at lave grinelyde. "Du er smuk" Siger han.  Nurgh... "Snakker du til mig, eller mit hår" Griner jeg. Det kunne godt ligne William, at snakke til sit mesterværk på den måde... Eller mesterværk og mesterværk. Det ligner jo skrald! Ikke for at disse Williams hår-skilles, men han er elendig.... Oops, jeg dissede det alligevel. Sorry.... jeg kan ikke styre mig selv!

"Dig" Hvisker han fordi han er nemlig kommet tæt nok på mig. "William..." Begynder jeg. Jeg kigger ham i øjnene. Hvert ord han siger, hver handling... det får mig til at blive mer' og mer' forelsket i ham! Jeg SKAL få det sagt på et tidspunkt, og det ligner et godt tidspunkt nu.

"Selma..." Siger han med et smil, og kigger vildt cringe ind i mine øjne. Er du seriøs lige nu!! "haha meget sjovt" Siger jeg sarkastisk, det var jo ikke så sjovt, og helt uden at grine, smiler jeg. "åh-ha jeg elsker dig" Lyder det fra en smilende William. Jeg kigger chokeret på ham, men han smiler stadig. Så han mener det altså?

Jeg omfavner ham, og han knuger mig tæt ind til ham. Jeg stopper hurtigt krammet og begynder at kysse ham. "Jeg elsker også dig" Siger jeg, efter jeg trak mig fra kysset. Lød det akavet? Nej... eller! Nej det tror jeg ikke, da jeg ser Williams mega-kæmpe-enorme smil. Han frem skaffer et smilende grin og bær mig op. Jeg vikler mine ben om hans ryg, og han sætter mig vedsiden af vasken, altså på bordet.

Jeg roder mine hænder rundt hans hår, og har helt glem smerten i min hovedbund. 
Kysset bliver stille mere et snav, og nu en, hvad americanerne ville kalde det 'hot makeout'. Jeg trækker mig, og ser Williams røde læbestift overalt rundt om min mund. Vi begynder at flække af grin, da vi begge to har knaldrød læbestift over alt, undtagen på vores læber. 

Jeg ville tage det væk med tit ærme, men William fjerner hurtigt min hånd og kigger min i øjnende. Han ryster på hovedet og kysser mig igen.

...

Hey F/N!!!😜😜
Håber i nød DET SIDSTE afsnit, og selvfølgelig også resten af historien!🤳😍
Hvis i vil, kan i tjekke mine andre historier! De handler om Cameron Dallas og andre fra magcon, og tidligere var i Magcon!💖💖
Ha' en god daaaag! Og vi ses i min næste historie👍💋

XOXO XOShadow❤❤

I'm a fighter // f.l.Where stories live. Discover now